Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sefer bn hazrım nılummm onlae hazır degıl caliştıkları için yada bunlar gelmesse bız beraber gıdek kuss:)
gidek kuşşş sempatiksalakcinni
Ya nİlÜ seval hazır aslında
bİz ÇalıŞıyoruz ya her ctsİ baŞka bİ programımız var
henÜz boŞ gÜn bulamadık.hazİran sonuna bulacaz İnŞallah
cumartesi banada uyar heber etmeyi unutmayın heeolumunekankayizsmile
ay kızlar hep beraber ne gusel olur bee :)

anam kıs böle konuşuta güldürme beni:roflol:

inşallah sevalcim
Rabbim Gönlüne göre versin inşallah
insanın kendi evi gibi yok
Allah herkese nasip etsin bizde çok borçlandık ama borçsuzda olmuyo napalım
6 senemiz kaldı
Efe okul çağına gelince ev borcu bitcek inşallah

ıyılık canım arkadaŞlarım gelmıŞtı zıyarete onları yolcu ettım geldım

EŞımde mertın gazını Çıkarıyo Şımdı ayakta bende fırsattan ıstıfade bakayım dedım kımsecıkler kalmamıŞ

bende eşim gelmek üzeredir yemek hazırlıyodum
gelir birazdan

ay ne kadar kaynatmışsınız ben yokken eski çalıştığım işyerine gittim ben arkadailarla muabbet ettik eşim aldı işten dönerken beni ama bir yağmur yağdı yine neyseki yakalanmadım çok az ıslandım durdu ama ordayken yine başladı çok yağdı hava çok kapalı kasvet bastı valla.. Yarında evi kaldırcam tüm gün temizlik var çok boşladım bi camları sildim bir de perdeleri yıkadım astık o kadar yazlıları bile çıkardım vakunları ihtiyacım oldukça ütüleyip giyiyorum daha vakumlardan yazlıklar çıkacak kışlıklar konacak yerleştirileck giysiler bazamın altı çok karıştı düzenlenecek eşimle yapcaz o işleri yarın akşama artık... Ne olur ne olmaz bebiş felan olursa bu haftalarda işlerimi bitireyim ben hem pazartesi ıstanbul'a gitcem evim temiz dursun...

Dilekçiğim maşallah kalp atışını da duydun demek baya ilerlemiş senin bebekte farkında değilmişsin süper ya hemen kalp atışını duymak çok başlarda bilince de beklemek zor olur kesesiydi kalp atışıydı heyecan olur.. Topikte hamile olmayan kalmayacak nerdeyse bende istiyom bebişim gelsin artıkk... ınşallah sağlıklı gelir Dilekçiğim...

Güler beni deli etme bırak evi dağılsın etsin sen dinlenmene bak.. Bak ne güzel komşulrın varmış bizim apartmanda da komşuluk yok o yüzden hastanemi çok yakın seçtim bişi olursa hemen gidebileyim eşimi beklemeden diye eşimin işyeri uzak buraya.. Sen ve bebeğin iyi ol da temizlik herzaman yapılır...

Umarım listede benimde yer aldığım zamanlar gelir. Öznurcuğum yaa bişi sorcam sen kontrole gidiyorsun neden güncellemiyorsun bebeğin boyunu, kilosunu doktor bilgi vermiyor mu daha şubatta ki değerleri yazıyo yarıya geldin.. Güncelle de bakalım... Sen yapıyorsun dimi listeyi... ınşallah 2 hafta sonra felan beni de eklersin...

sedacım dün güncelledim.görmedin herhalde.

görmemişim demekki çünkü tüm geçmişi de okuyamadım arkadaştan gelince çok yazmışsınız dün.. O okumadıklarım arasındaydı heralde.. Ya Öznur sana birşey sorucam daha doğrusu tüm hamile kalanlara bugün daha yumurtlamamın 4. günü dün gece göğsüm çok sancıdı ama tam göğsümde değil kenarı böyle koltuk altıma doğru olan kısmı ellediğim zamanda yattığım zamanda kolumu hareket ettirdiğimde de sancıdığını hissediyorum hiç bu kadar erken böyle olan oldu mu bence çok erken ama ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ben.. Regli olacağım zaman bile böyle olmaz... Ya da belirti aramaya başladım kendim de galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…