Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte benim hırkaaaaaaaammmmmmmmmmm

nurtişim bitanem.. hırkaya bayıldım.. yakadanmı başlıyosun.. etektenmi.. bide bana hangi marka yün ile ördüğünü vede kaç no şiş ile ördüğünü yazamısın..

çok güzel görünüyo.. pofuduk pofuduk duruyo.. bende görümcemin şubatta doğak oğluşuna bi yelek ördüm.. şimdide askılı süvether tarzı bişey örüyorum(tamamen uyduruk.. önce kadığıda çizdim projemi.. şimdide örüyorum..) belki de benimkine benzer böyle bi modeller vardır ama ben nerden bulayım şimdi bana örneklik..bende kendi modelimi kendim tasarladım örüyom işte bişiyler.. yanlız ipimi beğenmedim.. ucuz iplerden almıştım biraz kaba düştü örgüsü

neyse ben örücem.. kafaya koydum.. :hulya:güzel olmazsa kendi bebişime saklarım.. yiğene pahalı ipten alır örerim.. nlceeekk:hulya:

gülüm.... tam bende senin pt-rofiline msj yazıyodum.. baktım burdasın hemen geldim

Selam kızlarrr hayırlı cumalarr ıÇıldımı folıklerrr cananımm ınŞallahh hayırlı haberlerle gelırsın bu mubarek hem cuma hem yenı yıla hıcrı yenıyılaa kıss eĞer yapabılrısen yap aŞure ver konukomŞuya al bırsÜrÜ sevap ve dua gÜlerımm nasılsınn bılge valla kıs bızım bızdıkın cınsıyetı ne zaman bellı olucak kadrıŞım yenı tarıhım 15 ocak

nasılsın gülüm... opuyorumnanaktan

bilgemin bebişi göstermiyomuş kendisini.... hatta çok güzel bi benzetmesi var bilgemin... her aklıma geldiğinde gülüyorum..

bilgeme sormuştum.. cinsiyeti belii mi diye.. bilgem bana dediki.. "benim bebiş pek bi keyfine düşkün olcak.. aynen senin avartarındaki kedi gibi yatıyor içeride" kaydirigubbakcemile3

ilahi bilgecim.. Allah seni ne etmeye emi....

sağol çidoşum seni gördüm daha iyi oldum... sen nasılsınopuyorumnanaktan

gülercim
hırkaya alttan başladım aldığım ip 2 tl ama markası bebe mi öle bişidi akşam eve gidinca bakar yazarım 1,5 ip gidiyo 4 no şişle başladım sen ip inceliğine göre şişi ayarlarsın kuşumm becerikli hatun anlarsın sen. daha netten bulduğum süper örnekler var aldım bilgisayara onlarıda vakit buldukca örcem en güzellerini gönderim sana nasılsa geyik topiği yönetimden bişi denmez heralde :)

hadi kıslar ben çay sölüyom sizede ne zamandır bir araya gelip içemedik yaw

kaydirigubbakcemile3

çiğdemcim bak üstteki elbise senin kıza çok yakışırrr

çiğdemcim bak üstteki elbise senin kıza çok yakışırrr

anaaaa bunlarrr çok cicii ayyy ben o kader iyi değilim örgüde yoksa örerdimm ayyy Allahımm duy bizi gönder bebişlerimiizi giydirelim böyle cicilerrr canım al bendende kekk sıcacıkkk doldur çayları sen kızlarda gelir şimcik örgülerimizide alalım elimzeee ohh :hulya:

kızlar annem yeğenime neler neler ördü bir görseniz,resimleri olsa da göstersem size.ama hep kız çocuklarına örüyorlar.erkek bebekler için bişey yokmu ya dimi.bebişimiz erkek olursa örmeyecekmiyiz.

kız-erkek deyince aklıma cinsiyet belirleme yöntemleri geldi.çin takvimine inanıyomusunuz ben baktım bu aylarda hamile kalırsam hep erkek gösteriyo ama ben inanmıyorum bu takvime.başka cinsiyet tahmini yöntemleri de var.sizin bildikleriniz hangileri.hadi bilgenin bebeğinin cinsiyetini tahmin edelim hihoyyyt

kıslar hayırlı cumalar, dün akşam aşılamam oldu..bebeğimin gelmesine vesile olur inşallah...
yazdıklarınızı okudum, dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, gözlerim doldu okurken...rabbim bu güzel yürekli arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakmayacak inşallah..hepinizi çok seviyorum..benim için heyecanlı bir bekleyiş daha başladı

ozimm ne diyon yahuu benim erkek olamazzzz sonra nurtişle dünüşü olamayızzzz kaydirigubbakcemile3 nurtişşş ve gülere kızçelerimi verecektimm neysee onlardan kızz alırızzz ne yapalımm veremezsek alıcazzz:icecream:

canancım canım benim kapıyı kudret araladı bak önce bilge sonrada olcay hamile sende peşlerinden devam edip bizleri alırsın yanınıza inşallah olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…