- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #14.861
haklısın aslında..aman gülercim kendine eziyet etme nolur bulaşığı boşver
makinan yoksa şöle bi suya tut bi leğene koy ağzını kapat kendini iyi hissedince yıkarsın
sünetin de düğün haftayaymış nasılsa o zamanna toplarsın inşallah kendini
ne olur bak yolu yarıladın nerdeyse sabret az canım yat iyce dinlen
bak kuru üzüm çok faydalı.. demir vitamini içeriyomuş kuru üzüm
oğluşu olacaklar dikkattt
bugün bi kanalda izledim.çocularda sünnet konusunu işleniyordu..
en ideal sünnet yaşı 0-2 yaşmış.. pisikolojik açıdan en az etkilendikleri vede iyileşmenin en hızlı olduğu zamanmış..
eğer düğün dernek amaçlı daha büyüdüğünde yapılmaya karar verilirse eğer.. çocukla açık açık konuşup herşeyi anlatmak lazımmış.. işte sünnetin onun sağlığı için yararlı olduğunu.. vede sünnet olayının nasıl yapıldığını korkutmadan sakince anlatmak çok önemliymiş..
kesinlikle çocuğa sünnetle ilgili yanşıl şeyler anlatmayın diyo drlar..
yarında aynı porgramda bebişlerde diş çıkarmayı işliyceklermiş.. işte nezaman ilk diş çıkar, bebişi ve anneyi bekleyen sıkıntılar nelerdir felan..
haklısın aslında..
bugün çok depresifim işte... galiba 4aydır hep yatmaktan pisikolojim bozuldu.. kalkamadımki bi türlü ayağa.. balkona çıkıyorum ahava almaya.. bakıyorum millet hamiş hamiş geziyo. özeniyorum.. bide tvde "hamileliğinizn keyfini sürün" demiyorlarmı kafayı yiyom.. "dalgamı geçiyonuz adamlaaa" diye bağırasım geliyo..
gerçi itiraf etmeliym evet zor bi hamişlik sürecinden geçiroyum.. senin demenle yarısı bitti yarısınıda Allahın izniyle atlatıcam inşlh:Saruboceq:
Bizde öyle istiyoruz canım 6 aylık felanken yaptırcaz erkek olursa.. Eşim doğar doğmaz olsun dedi ama yok o kadar kıyamam göbeği düşsün bi kendine ele gelsin ondan sonra dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?