Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her sabah 1 haşlanmış yumurta yiyorum
gündüz diilde huy haline geldi bande saat kurmuş gibi gece 4 te uyanıyorum süt içip yatıyorum
muzu hemileliğimin ilk gününden bu yana kilo kilo yiyodum sonra çok kilo aldığımdan ve kabızlık yaptığından bıraktım devam etsem mi kü acep ?
balık yemiyorum tiksindim
etide öle direk yiyemiyorum anca yemeklerin içinde kıyma olarak
sol tarafa yatmaktan solum göçtü :)
meyveyide benim kadar yiyen yoktur heralde :)

benim bebem nasıl olur güler kısss
tombişmi doğar acek cılız mı aman sağlıklı olsunda dimi

valla bende meyve yi çok yiyorum.. her türlü meyveye açığım..
hatta meyve ağırlıklı besleniyorum bile diyebilirim.. halen yiyeceklerle barışmaya çalışıyorum..
en yararlı olanları yiyemiyorum.. süt, yumurta, balık eti ilk aylarda küstük kendileriyle şimdi ağzıma alamıyorum ama barışmam gerek

aman gülercim kendine eziyet etme nolur bulaşığı boşver
makinan yoksa şöle bi suya tut bi leğene koy ağzını kapat kendini iyi hissedince yıkarsın
sünetin de düğün haftayaymış nasılsa o zamanna toplarsın inşallah kendini
ne olur bak yolu yarıladın nerdeyse sabret az canım yat iyce dinlen

sütle yumurta çok önemli güler ben bir gün bile aksatmıyorum
hani kıslar benim tosuncuma maşallahı var diyolar ya belkide ondan
ama bende balık yiyemiyorum
düşüncesi bile midemi kaldırıyo ayağa yaaaaa

senin hiç kafan karışmasın dr un sana bebişin gidişi normal diyosa normaldir.. hem tombiş bebişlerin bakımı daha kolay.. ele daha rahat gelir..

tamam itiraf etmeliyim çıkarması azcıık zor ama.. yeterki sağlıklı olsunlar.. ister toplu bebiş olsunlar ister zayıf bebiş olsunlar dünyaya sağlıcakla gelsinler yeter.. sonuçta onlar bizim bebişlerimiz.. kocişimile bizim ortak bi parçamız...

yeterki sağlıcakla doğurmayı nasip etsin mevlam (gerçi bu cümleden giderek korkmaya başladım inşlh rabbim bana 9ayı tamamlamayı nasip eder)

pekmezi bende duymuştum ama içim almıyo
ama son aylarda gerçekten çok kilo yapıyomuş çocuğa
bende kuru üzüm yiyorum kan üzümü bol bol

haklısın aslında..
bugün çok depresifim işte... galiba 4aydır hep yatmaktan pisikolojim bozuldu.. kalkamadımki bi türlü ayağa.. balkona çıkıyorum ahava almaya.. bakıyorum millet hamiş hamiş geziyo. özeniyorum.. bide tvde "hamileliğinizn keyfini sürün" demiyorlarmı kafayı yiyom.. "dalgamı geçiyonuz adamlaaa" diye bağırasım geliyo..

gerçi itiraf etmeliym evet zor bi hamişlik sürecinden geçiroyum.. senin demenle yarısı bitti yarısınıda Allahın izniyle atlatıcam inşlh:Saruboceq:

bak kuru üzüm çok faydalı.. demir vitamini içeriyomuş kuru üzüm

kızlar benimde artık süt içmeye başlamam lazım dimi ama hiç aklıma gelmiyor kociş hazırlar getirirse içiyorum zorla muzlu yapıyoruz içiyorum kakao koymuyorum artık... Çokta güzel oluyor ama içmiyorum işte. Pekmezde var aldım geçen iki ay çok kanamam olmuştu ara kanamalar felan kansız kaldım diye almıştım ama hiç daha kapağını bile açmadım çok ihmalkarım bu konuda..Eşim çerez yığıyo yiyryim diye onlardan da ağzıma koymuyorum adam bıktı söylemekten... Biraz dikkat etsem iyi olacak...

oğluşu olacaklar dikkattt

bugün bi kanalda izledim.çocularda sünnet konusunu işleniyordu..
en ideal sünnet yaşı 0-2 yaşmış.. pisikolojik açıdan en az etkilendikleri vede iyileşmenin en hızlı olduğu zamanmış..

eğer düğün dernek amaçlı daha büyüdüğünde yapılmaya karar verilirse eğer.. çocukla açık açık konuşup herşeyi anlatmak lazımmış.. işte sünnetin onun sağlığı için yararlı olduğunu.. vede sünnet olayının nasıl yapıldığını korkutmadan sakince anlatmak çok önemliymiş..

kesinlikle çocuğa sünnetle ilgili yanşıl şeyler anlatmayın diyo drlar..

yarında aynı porgramda bebişlerde diş çıkarmayı işliyceklermiş.. işte nezaman ilk diş çıkar, bebişi ve anneyi bekleyen sıkıntılar nelerdir felan..

kıs bisürü şey yazmıştım gönderemeden gitti net
sinir oldum yaaaaaaaaaa

bak kuru üzüm çok faydalı.. demir vitamini içeriyomuş kuru üzüm

yaa ölemii yiyeyim bende o zaman kız eşim aldı yemedim kendisi yedi bende yiyeyim... Aslında belli bir programa oturtsam bir zamandan sonra alışkanlık olur...

Bizde öyle istiyoruz canım 6 aylık felanken yaptırcaz erkek olursa.. Eşim doğar doğmaz olsun dedi ama yok o kadar kıyamam göbeği düşsün bi kendine ele gelsin ondan sonra dedim...

sedacım şimdi senin süt ve yoğut yemen çok önemli.. daha adetin biterken hergün bi bardak süt içmeye ve bi kase yoğrt yemeye başla.. inan çok fadalı..
yumurtaların daha kaliteli büyümesine yardımcı oluyo(hergün yumoş ölçümüne giden biri olarak, bizzat benden tasdikli )
çerezde kociş için faydalı.. drum bana "tv seyrederken ver adamın eline fındığı cevizi bol bol yesin" demişti..

Gülerim canım sen böyle şeyleri düşünüp üzme kendini
Rabbim bunları nasip etmiş sana öyle yada böyle kolay veya zor bi hamilelik vermişki Rabbime sonsuz şükürler olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallah, sabret canım
Rabbim bazılarına nimetlerinden kolayca faydalandırı bazılarına da biraz zor verir ki kulum her haliyle şükretmeyi bilecekmi diye Saonsuz şükürler olsun ki hamilesin ve bu döneme kadar geldin benim ilk zamanlar rahat geçti süperdim bak şimdi olduğum yerden kalkamıyorum seninde son zamanların inşallahrahat geçer canım benim

Bizde öyle istiyoruz canım 6 aylık felanken yaptırcaz erkek olursa.. Eşim doğar doğmaz olsun dedi ama yok o kadar kıyamam göbeği düşsün bi kendine ele gelsin ondan sonra dedim...

eh işte tam senin dediğin gibi birisi canlı yayına tlfla bağlandı söyledi..
drda ona dediki.. hiç korkmayın hanfendi.. yeni doğanlarda uygulanan sünnet yöntemi biraz farklıymış.. tam bende anlamadım nasıl yapıldığını ama çan yöntemi uyguluyorlarmış..
inanın düyo sünnetli yeri göbeğinden önce düşüyo hem çocuğu fazla zorlamıyo dedi..

gülercim inan bundan sonrası çok daha iyi geçecek.20.haftadan
itibaren bi rahatlıyosun, kuş gibi oluyosun,sanki hamiş değilsin
bak göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…