Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OĞlumu yıkadık mısler gıbı oldu melek gıbı uyuyo Şımdı gÖbeĞı dÜŞtÜ sonunda ıÇım rahatladı

Nurten kzı hafta sonu mısafırlerım var senın ıslak kek tarıfını denıycem borcamı merak ettım boyutu nasıldı dıkdÖrtgen borcamdamı yaptın

OĞlumu yıkadık mİsler gİbİ oldu melek gİbİ uyuyo Şİmdİ gÖbeĞİ dÜŞtÜ sonunda İÇİm rahatladı

ay yirin ben onu ısırırım ağlatırımm kurban olurumm annesi... Göbeği de düştü demek ohhh ne güzell rahat rahat yıkarsın artık bebişini. Çok içiyo mu süt Kudret tosuncuğumuz yemeyi sefiyo galiba banyo da sık sık yaptırman iyi rahatlıyordur hem de alışıyor suya...

ay şu şekerli su konuusnda da eşim baya gözümü korkuttu benim ya.. Zamanında ona da şeker testi yapılmış bir şeker koyuyorlar diyor acayip iç bağıyormuş ne yesem üstüne o şeker tadı gitmiyordu midemden geliyordu tuz atıyordum ağzıma yine geçmiyordu dedi. Bende hee dedim söyle söyle yaptırmam bende dedim kurtuluşun yok yaptırcan diyoo...

kudretcim bu malzemeler orta buy bi yuvarlak tepsiye tamö oluyo
ben dikdörtgen borcama yapınca azaltıp yapıyorum çünkü çok geliyo malseme

kudretcim hadi göbüşümüz hayırlı olsun
ne güzel rahatlamışsındır sende göbeği düşünce
kız kudter ben şu 70 li yenidoğan bezi alim diyorum
göbeği düşene kadar rahat oluyomuş ya
günde kaç bez kullanıyosun sen

seda kıs öle korkulcak bişi diil ya
alt tarafı şerbet yani
gözlerini kapatıp içicen hepsi bu

ben yemeğe gidiyorum kıslar gelince görüşürüüükk

kudretcim o browne yi yap harika oluyo
eşim bile hazır satılanlardan daha başarılı diye şişiriyo beni

seda kıs öle korkulcak bişi diil ya
alt tarafı şerbet yani
gözlerini kapatıp içicen hepsi bu

ya ben geçen yaz mide raatsızlığı geçirdim ilaçlı röntgen çektiler bir ilaç içirdiler çekmeden önce çekerkende bir kavanız abartmıyorum ve o kadar yoğun ki tadı kötü olduğundan meyveyle şekerlendirmişler ilacı ama çok yoğun boğazdan bir iki içişten sonra gitmiyo sıvanıyo dr iki kere dik diyo, sonra dört kere daha diyor sonra tüm şişeyi bitir ara verme diyor berbat birşeydi. Onu içtiysem ve o röntgeni çektirebildiysem herşeyi içerim artık yani.. Sonucunda gastrit çıkmıştı ilaç içiyorum ama iyi kaç aydır içmiyorum ilaçları almıyorum da ama hamile kalırsam heralde şuruba devam etcem o içiliyormuş hamilelikte...

çok sağol teyzesi inşallah seninde böyle günlerini görürüz tez zamanda sütünü çok iyi içiyo maşallah tosunuma iştahı yerinde banyo yaptırırken biraz korkuyo üstünü çıkarıyoruz hemen anlıyo suya gireceğini naıl çırpınıyo bi görseniz

kudretcim bu malzemeler orta buy bi yuvarlak tepsiye tamö oluyo
ben dikdörtgen borcama yapınca azaltıp yapıyorum çünkü çok geliyo malseme

bende dikdörtgen borcama deniycem bakalım

sağol nurten teyzesi göbiş düştü sonunda oğlum rahatladı ben primanın 98li yeni doğan bezini aldım migrosta kampanyadaydı o zaman içinde 98 tane var prima yeni doğan bebekler için çok iyi diyolardı gerçektende öyle daha ilerisi içinde hagies öneriyolar benim oğlan sürekli altına yapıyo saymadım daha günde kaç bez gittiğini

kudretçim demek göbüşünüz düştü hadi gözünüz aydın..(ayyy duygulandım birden demek düştü senağlama)

bi üniversite bahçesine felan gömünki büyük adam olsun

depresyondayıııımmm senağlama

çok ağlıyoruuum bugünnnn

yarın tek yiğenimin sünneti var.. gidemiyom çok ağrım var diye..zaten ağbimde "bu halde gelme.. bişey olursa suçluluk duyarım diyo"" ama ben gitmek istiyodum yaaa.... gerçi düğünü haftaya inşlh o güne dek iyileşirim...senağlama

akşam kocişte 20lik dişini çektirdi.. ameliyatla almış dr.. "6dikişten sonrasını sayamadım diyo" akşam eve geldiğinde yüzü benbeyazdı.. genelde operasyon geçiren ben olduğumdan onu hiç böyle görmemiştim.. çok üzüldüm kocişe.. senağlama gece hiç uyumadım.. hep kalkıp kalkıp onu kontrol ettim.. sabahta kahvaltı hazırladım ileçlarını içirdim öyle yolladım(hamişlikten beri erken kalmıyodum çünkü kalkar kalkmaz kuzmaktan bişey yapamıyodum) ama bu sabah nlursa olsun kalktım..

aklım hep onda.. ktrda bitmiş arayamıyoda.. nasıl şişmişti dişi felaket.. bende 8 diş çektirdim hiç böyle olmadım.. artık kendimde olduğu içinmi görmedim bilmiyorum..
kocişime çok üzüldümsenağlama

başka bi bebiş topiğinde alıntı

Bebeğe Kilo Yapan Besinler;

Yumurta : Protein kaynağı hergün 1 haşlanmış yenmeli.
Süt : Özellikle yatmadan ve uyku arası içilmeli 2-5 bardak arası..
Muz : Yatmadan 1 Muz bebeğe kilo yapar
Ceviz : Günde 3-4 tane yenmeli
Pekmez : Günde 1-2 kaşık yenmeli
Kaşar Peyniri : Hergün yenmeli miktarı size kalmış
Et : Haftada 2-3 kez yenmeli
Meyve : Öğün aralarında gün içinde yenmeli
Balık: Haftada 2 kez yenmeli

Ve en önemlisi sol tarafa yatmak bebeğin iyi beslenmesini sağlıyormuş son 3 ayda çok dikkat edilmeli..

kıs güler az neşelen bu ne mendil düşmemiş elinden
bak kızını da üzme kızlar duygysal olur etkilenir hemen anneden ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…