Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedacım daha çok erken
göğüslerdeki sızı ancak adet zamanına bikaç gün kala
ortaya çıkıyor.kendini dinleme sen şimdi hiç
bırak zamanı gelince merak etmeye başla.şu an
hiçbişicik düşünme.

günaydın kızlar nasılsınız ben hastaneye geldim doğurdummmm dermişimmmmm
kan verdim 45 dak sonra gel dediler sonra şekerli su içirceklermiş bizde kocişle bir cafeye geldik pc yide almıştık wınıda iyiki almışım yazayım size dedimm

bende öyle yapmaya çalışıyorum aslıda ama bazende elimde olmuyor bir de böyle birşey olunca kociş tamam sen hamilesin diyor yok dedim bu kadar erken daha neler benim çocuk hızlı çıktı diyo yaa... kaydirigubbakcemile3 nasıl beklice ben 2 hafta bilmiyorum pazartesi İstanbul'a gitcem anneme cumartesiye kadar ordayım biraz zaman geçer kafam dağılır.. Bugünde evi kaldırcam başta aşağı temizlicem çok işim var.. Bu zamanlarda özellikle yapılmaması gereken hareketler var mı yoksa daha erken etkilemiz mi baya yorulcam da..

tabiki seda kendini zorlama
çok ayakta kalma ağır iş yapma.
bebişin tutması için önemli bunlar.

gunaydın kızlarrr benmde bugun yenı eltımın kuranı var oraya gıdıcem bugun bend eyokum yaneee nurten nen onu ben sana dun yazmıstım gormedın herhaldee cıgdemcım cnm bnm ay sen yapta bıze anlat kusumm bnde cumartesı gıdıcem ınss

madem şekerli suyu daha içmedin ne diye kan aldılar kız.
sonra alacaklar zaten yaa.

önce aç karnına değere bakacaklarmış sonra şekerden sonrada değere bakacaklarmış kevgir olacam anlıycan canımm bide işte diğer bebekle ilgili kan testi yapcaklarr ama şekerli suyu 1 saat bekliycem bu arada usg ye gircem inş bayılmam orada

tabiki seda kendini zorlama
çok ayakta kalma ağır iş yapma.
bebişin tutması için önemli bunlar.

bir ağır işim cam silmem var vardı nou da yaptım gerçi yağmur yağdı.. Yavaş yavaş dinlenerek yapcam gülüm... Ani hareketlerde yapmamaya çalışırım bir de bir yere uzanmaya çalışmamak gerekiyormuş sandelyeye felan çıkıcam artıkın mutfak dolaplarımı silmem lazım... Hadi öptüm şekerler daha kahvaltı yapmadım yapayımda foliğimi de içeyim işlere koyulayım ben erken biterse gelirim yine çok kaynatmayın hee takip edemiyom valla...

bitince yazacam detayları canımmm üfff eşim portakal suyunu götürüyooo karşımdaaa bişey yiyemiycem ya canım istedi şimdi

içki nediiirrrrr bilmezdiiimmmmmmmm
dırı dım dırı dırı dım
şimdi bir ayyaş olduuuummmmmmmmmmm
ıyyyyyyyyyyyyy hiç sevmem bu herifi yaw

çiğdem kıs teknolojiyi kullanmayı biliyosun varya bravo sana
iyi fikirmiş bende hastaneye gidince alsammı bilgisayarı yanıma ya
ama benim vınım yok hastanede vaylıs varmıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…