Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nen cıgdem kafamı karıstrdn hee ayrıntılı usgye gırdık bız coktan ya haberın yokmu anlattık bızde senın seker testını erken yaptılar ondan karıstııı

kıs seni biliyom öznuru unuttum valla halbuki konuştuk süleymaniyede diye işte benim kafa yerinde değil daha bide bugün çok karışık burası ödeme günü herkes giiti gelen giden tekim kapı kapalı 5 dak bir aşağı inip kapı açıyom yooruldum da dünde yoktumm

Son düzenleme:
benim annem babamda şeker yok
ama yine debelli olmaz.belki dr.ailede yok diye istememiştir
yada unuttu diyecem de dr. bu unutur mu hiç ne bilem pztsi sorarız yaaa.

nan üstüme gelmeyin benim içim rahat
dr.uma çok güveniyorum.şeker konusunda
hislerim de bişey olmadığı yönünde.
asıl kafama takılan uyuşmazlık iğnesi yaptırmamak.

valla ozıcım bende sölıcem druma yaptırmasam olurmu dıee uyusmazlık ıgnesını ne zmn yaptırıcn senn

yaptırmıcam canım.dr. gerek Yok dedi.
doğumdan sonra bebeğin kanı farklıysa yapılacakmış.
ilk gebelikte 28.haftada yapılan iğnenin bi
kesinliği ispatlanmamış.

işte bende onu dıomm hamıleıkten snraa yapılır dıe bılıorum bnm drum yapalım derse ne dıcem benn yaptırcakmıyımm ama kesınlesmmeıs daha

nana deli karılar bende hangi doktora gittiysem uyuşmazlık iğnesi çok önemli
28. haftadan sonra Allah korusun düşük veya ölü doğpum olabiliyo karşılaştım çok hastamda dedi
siz niye tereddüt ediyonuz ki alt tarafı bi iğne zararlı da diil aksine faydalı helefi öznur senin ilkinde de vurulmamış ama genede siz bilirsiniz
ama ben derimki işinizi sağlama alın
iğne 2 dk can yakar
ama o bebeğe Allah korusun bişey olursa içiniz yanar

can yakmayla alaksı yokki
dr ne derse ben onu yapıyorum.
iğneden korkacak değilm.
sonuçta gerekli olan şey tabiki de yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…