Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada pek büyümemiş dedi birisi.
bize büyük geliyo valla.
hele kocama çok büyük geliyo.
bi arkadaşı var benden 1 hafta geride onun karnı daha küçükmüş.
hakketen geçen gün kızla karşılaştım daha küçük.şimdi
anlıyorum kocişe nedne bukadar büyük göründüğünü.ama dışardan bakanlara
küçük geliyor.

sevall kız şekerde bişey yok valla
ben gittim ilk önce açken bi kan aldılar 45 da sonra gel dediler
sonra kadın sürahiyi verdi gözlerim açıldı tabi iç bunu dedi ben dolu sandım meğer dibindeymişş 2 pilastik bardak çıktı tatlı su baya tatlı içtim hiç bişe olmadı 1 saat sonra gel dedi bu arada usg ye gittim zaten 35-40 dak çıkınca tekrar kan verdim usg de yattım diyemi ne hiç içim kalkmadı içerkende öyle bişey olmadı hiç kastırma canım ama kadın dedi içtikten sonra gezinmeyyyyyin oturun diye

ben yaptırmıcam herhalde yaaa
dr.u aramadım halaa.pztsi ararım.

kız öznur nasıl yaptırmıycan yaptır canım zeka testini yaptırdın asıl önemlisi bu bak neler öğrendik yaptırmasam daha temmuzda gidecektim dr a ya gelişşimi dursa karnımda haberimiz bile olmuyacak
hem zekaya yapılcak bişey yok 2 li 3 lü test zeka için onları yaptırdın ama bunda çocuğun tüm organlarına bakıyorlar diyaframa bile baktı kalp kapakçığına ciğerlerindeki odalara kadar eğer gelişmemiş organ olursa anneye ilaç veriyorlarmış gelişiyormuş organ zekaya yapacak bişey yok eltimin kızınında böyle bakılmış ciğerleri çok küçükmüş büyüyeymiş hastanede yatmış serumla hergün ilaç vermişler gelişmiş 10 günde bebeğin ciğerleri bakılmasa doğduğunda nefes alamayacakmış öelcekmiş bebek sakın ihmal etme en önemlisi bu test öbürleri hikaye canımm

cnm bunda sadece sekere bakmıolarmıı bebekle ne alaksı var ben hec bısı anlamadım bırı acıklasınbanaaa

ya çiğdem yanlış anladı.
biz şeker testinden bahsediyoduk.detaylıya girdik zaten 20.haftada canım.
ben şeker testi için bilmiyorum dedim.çidoşun şeker testini erken yaptılar
kafası karıştı.

kıs hem evire çevire bakıyo doktor parmaklarını saydı ayak kemiklerini ölçtü burnuna bile baktı cinsel organına baktı kaburgalarına omuriliğine aklına ne gelirse hemde bebişini görüyon bol bol harikaydı yani yavrum acıktı tabi bir ara elini emiyordu adam diyo bakın elini emiyoo şok şok çekiyodu parmağı valla elini bir yumruk yaptı bir açtı küçücükk yaa ayakalrı kaldırdı resmide o arada çekti verdi bize ayak parmaklarına bile baktıkk kemik gelişimi haftasına göreymiş onuda öğrendik

heee ne nan öznur detaylıyı yaptırmıycam demedin mi
kıs şekeride yaptır eğer şekerin varsa gizli falan erken doğum kaçınılmazmış öğrenmiş olursun kız ozi seninde az yaşın var ailedede varsa mutlaka şekeri yaptır ben korktum çıkacak diye annem şeker hastası çünküü

nen cıgdem kafamı karıstrdn hee ayrıntılı usgye gırdık bız coktan ya haberın yokmu anlattık bızde senın seker testını erken yaptılar ondan karıstııı

heralde annemden sebep bide yaşım ileri die yaptırdı doktor bana sordu çünkü şeker hastası varmı annem dedim hımm sende potansiyel şeker hastasısın demişti annemim tüm dr larıda dedi sende adaysın diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…