Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldımmm kızlarr amanın hala mıdem bulanıoo bnm kahvaltı ettım halde bee o nasıl bişidi bööööö zor ıctım valla 1de gıdıp alıcm sonucları bıde uyusmazlık ıgnesını sordum o dogumdan snra dedı drum

ben salı gidip vurdurucam

bu arada patronuma sordum bende az önce
tabikide vurdurcaksın dedi
ben bazı doktorlar gerek görmüyo dedim
o iğne öle her hastanede bulunmayan pahalı bi iğne dedi
ondan bazı özel hastaneler vurmaya yanaşmıyo 2 doz vurmaktansa 1 doz vuruyolar dedi
siz özelde kontrolünüzü olduğunuzdan belkim gerek görmemişlerdir

sevalim sende 4boyutluya gircenmi...

ya bide bişiy diycem benim dr um haftaya yani 20. haftamda beni şeker ve 4lü için çağırdı.. niye beni böyle erkenden çağırdıki acep..

bu arada çok şükür 19. haftamdayımbayanssulusmile

bencede uyuşmazlık iğnesi çok önemli.. allahtan kocişle kanlarımız uyuyo..
kociş A+ ben 0+ yani uyuşmazlık yok ama bebişte yeni doğan sarılığı olma ihtimali çok..
gerçi genelde bebişler yenidoğan sarılığı oluyorlar..

azönce kkdan doğum hikayelerini okudum senağlama çok duygulandım.. allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

valla bılemıorum druma guvenmem lazım dogumdan sonra dedı o öle yaptırıcm bendee gulerım ayrıntılıya gırdım ben seker testımde yapıldı cok sukur artık bısı kalmadı herhalde temmuzda tetonaz asım var bı tek o kadar

merhaba kızlar..oh maşallah bebeklerınız kcaman olmus..buyuyorlar...:lepi:

canım ya hadi atlattın onu da.. Bazılarını etkilemiyor ama bazılarını da etkiliyor demekki hele şekere çok alışkanlığın yoksa daha da etkilemiştir. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın..

saol sedacımm evet tatlıyla pek aram yoktur bnm o yuzden cok etkılendım benn sonuclarımızda ıı sınırdaymıs sekerım dıkkat et dedı dr ama yınede iimişş

saol sedacımm evet tatlıyla pek aram yoktur bnm o yuzden cok etkılendım benn sonuclarımızda ıı sınırdaymıs sekerım dıkkat et dedı dr ama yınede iimişş

sen dikkat et canım şekeri meyvelerden al en sağlıklısı o.. Pekmez felan yiyebilirsin ama beyaz şeker zararlı.. Bende pek tatlı sevmem arada çok canım ister eşimde korkuttu beni şeker testi yapılmış ona da daha önce günlerce şeker tadı gitmedi ağzımdan midemden geliyordu diyor.. Bene dedim daha fol yumurta yok korkut sen gözümü diyorum. Benim göğüs ağrım geçti ama sağ göğsüm hala hassas bakalım ne olacak merak içindeyim.. Zaman geçmiyor..

ah cnm o zamanın gecmemesı ne kada kotu bidşidir bılırım hepımız yasadık cunku onu umarım bekledgn zamana deger ve bebeısın gelır ama bu topık bıze cok ugurlu geldı ya baksana herkes sırayla hamıs olduuu sıra sedne nılude kadırste canandaaaa inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…