Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önur 96 olmuşun kız maşallah
seval kıs sende 101 - Alınan çekler hesabı olmuşsun kaydirigubbakcemile3

sedacım sen gebelik psikolojisinden sıyrıl az oh istanbulun annenin atdını çıakrmaya bak o zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Emin ol o belirtilerin hepsi psikolojikte olabiliyo ki inaşallah hamilesindir.Ama fazla düşünüp yormakafanı. Benim hamile kaldığım ay hiç kendime konduramıyorum hiç çalışmada olmadığından yoktur nasılsa diye çok rahattaım ve belirti namına bişi yoktu bende

Kız nurten yarım bıraktın.sonra ne oldu beee.
Kayınvalıdenın nesı varmıŞ.sana ne ıĞnesı vurucaklar
rahım suyuylamı ılgılı.

uyuşmazlık için anti-D iğnesi öznurcum.
kayınvaldeminde arada çok şiddetli sancıları oluyo karnında bir türlü tam teşhis koyamıyo doktorlar. yazık kadının gözleride görmüyo perişan oluyo yaaaaaa
bi doktor genetik fmf ( akdeniz ateşi hastalığı ) dedi ama onda da tam bişi diyemiyolar . Nolcak böle bilmiyorum

rahim suyuna şimdilik sınırda olduğundan suyu azalt bişi yapmıcaz dediler. Sürekli her kontrolde bebeğin suyuda ölçülecek bundan sonra anormal biş yükseliş olduğunda müdahele edicez dediler ama nasıl bir müdahele bilmiyorum ya.

kıslar birede gebelikyaşı büyüdüğünden ayrıntılıda dahada büyümüştü oğlum
doktor aaaaa kirpikleride ne güsel olşuşmuş dedi yandan balıkdığında tel tel kıvrılmış yavrumun kirpikleri harikaydı yaa

gunaydın kızlarr aman oznurum maşallah tosbıgıne kızzz allahım nazarlardan saklasın hepımızınkını kayınvalıdenede gecmıs olsun cnm

sedacım ask olsun cnm arada gormemıs olabılrız cunku sn yazıp gıdıon arada kaynıo heralde yazıı kusme bızımle ama :gitme:

müdürüm geldi ondan bakamadım yaa
demek senin suyun fazlaymış öylesi de mi zararlıymışki yaa

Nurtencim çok yoğun bir gün geçirmişsin gerçekten ama bebeğini de detaylı görmüşsün.. Kayınvalidene de çok geçmiş olsun hemen yapsınlar işlemlerine vurul iğneni bari. Ay bu sıcakta da insan nasıl duracak su içmeden azar azar içeceksin artık.. Suyun azaldığını biliyordum da su fazlalığını riskini de hiç bilmiyordum ne kadar su olursa o kadar iyidir sanırdım ben bak öle değilmiş... Kontroldesin nasıl olsa birşeycik olmaz sen kendine dikkat et..

Tamam affedildiniz Öznur hanım... Benim tek sana değildi ki sitemm canımm ölesinee yanii.. O kadar yazıyom kimse bişi yazmıyo muhatap alınmıyomuşum gibi hissettim azıcık alınganımdır da.. Çok iyi günler geçirmiyorum noralim bozuk eşimle çok şükür iyiyim ama başka problemler var anlayacağınız iyi hissetmiyorum kendimi...ıstanbul'dayım ama erken dönüş yapabilirim yarın bilemiyorum..

kız nurten internetten baktım şimdi karın fazla şiş olur diyo
senin karnın ondan mı bukadar büyükmüş acabaa

niye iyi değilsin kuşum.ne güzel annenin yanındasın.eşinle aran iyi.bebek planlıyosunuz herşey yolunda işte.istanbul tadını çıkarsana ne diye dönüyorsun hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…