- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi EU3
-
- #15.581
kızlar ben çıkıyom..
burda sabahtan beri sular kesikti (mahellede çalışma var)
şimdi gelmiş.. ben bi bulaşıkları felan yıkayım.. bide çok sıcak, ılık bi duş alayımda rahatlayım azcıık
varmı arkamı keselemeye gelenzemuszemus
kova burcuyum canım yükselenimde yay..
kocişte boğa
aslında asla uymazsınız, sevgili olmanız bile imkansız diyo burç uyumlarımız ama bak evleneli 5 sene oldu bile.. hatta kocişle geçmişimizde var toplamda 9yıl yani..
bebişte kısmetse kasımda yani akrep kızı olacak
senin burcun ne..
çidoşum benim kızçede yeni başladı tekmeler ama henüz babamız hissedemiyo diye üzülüyo.. adamcağız elini karnıma koyup bekliyo ama ona bi tek bilem atmıyo.. çok üzülüyo.. :çok üzgünüm:
benim kızçem çok nazlı adını nazlı mı koysam napsam.. kaydirigubbakcemile3
gelecek diye 5sene naz etti(tüp drları zar zor tuttu kolundan getirdi)
gelir gelmez bende acayip fazla hamişlik sorunları (kanamada dahil)
vallahi bu kızçe pekbi nazlı canım..
men geldim men hanzo kaydirigubbakcemile3
keske bende evde olsam simdi,oglusumun yaninda.
sicaklar yok okadar burda, bekliyorum valla... esiyor acaipsempatiksalakcinni
kızlar ben çıkıyom..
burda sabahtan beri sular kesikti (mahellede çalışma var)
şimdi gelmiş.. ben bi bulaşıkları felan yıkayım.. bide çok sıcak, ılık bi duş alayımda rahatlayım azcıık
varmı arkamı keselemeye gelenzemuszemus
TOMOFIL TOMOFILLL :dance:
erkek çocuğu için başak nasıl olurki acaba
benim küçük abim başak oda çok titiz ince düşünceli ve baba mesleği marangoz benim mutfağımı yaptı herşeyi en ince ayrıntısına göre düşünmüşş ne bir aralık ne bir yamukluk düşünvidalrın dışardan görünenlerine bile bulmuş ağaç rengi yapışkanlar onları yapıştırdı sanki ağaçtan değil kumaştan yapmış dolabı o kadar muntazamm yaptığı her iş öyle arabası tertemizz üstübaşı tertemiz yıkanır hergün traş olur evini hep temiz düzgün isterr bişey iste bulur en iyisi en güzelini yapar çocuğuyla annesi gibi ilgilenir süper adam yani herkes sever onu valla sevmeyene denk gelmedim büyük abim ona kıl diyo herşeyi düşünüyo diye efecikte harika olurr valla insan gibi insan hatta adam gibi adam olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?