Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3 kiz valla gelirdim orda olaydim ..... hade saatler ola canimm

vet cnm oglumuzun adı ahmet faruk olck inş dedemızın adı ahmet farukuda ruyamda gordum oglum kendı ıstedı bu ısmı
hadı gıt bıtır ıslerını gulerım

kova burcuyum canım yükselenimde yay..
kocişte boğa

aslında asla uymazsınız, sevgili olmanız bile imkansız diyo burç uyumlarımız ama bak evleneli 5 sene oldu bile.. hatta kocişle geçmişimizde var toplamda 9yıl yani..
bebişte kısmetse kasımda yani akrep kızı olacak

senin burcun ne..

ben çiçipi çipi yapmaya gidiyooommm

saçlarııım ipek gibiiii... kokum bebek gibiii.... bayanssulusmile
lay lay layyyyyy

kiz ben seni tutmiyayim simdi....?? dus , bulasik?? hazir sular gelmis??
yildizlar bazen sasiriyorlar canim, baksana pekte guzel anlasmissiniz, daim olsun tatlim.
(amin) ben esimle en uyumlu ciftlerden biriymisiz,,,, ben oglak, o basak.

çiğdoşum teşkür ederim hayatım hepimizinki sağlıcakla gelsin inşallah

aman kıslar bi faturam var diğer bilgisayarda kesip gelcem hemen

ahh ahh gülerim bu kızlar la başımız dertte desene içerde böyle çıkınca neler yapacak cimcimeler Allah onlarada bizlerede akıl fikir versinn

keske bende evde olsam simdi,oglusumun yaninda.
sicaklar yok okadar burda, bekliyorum valla... esiyor acaipsempatiksalakcinni

aYYYYY nikita kıymetini bill burası yanıyoom yapış yapışım valla terledim ısladım inan çok fecii şansımıza kızlarla 130 yılın en sıcak yazında hamiş kaldıkk

benn benn bayılırım sırt keselemeyeee

TOMOFIL TOMOFILLL :dance:

ne diyonuzzz kıııı anlamıyozz

anaaa kızlar bebişlerimin de burcu olacakk yaa yerim onlarıı yazın sizde bebekleriniz ne burcu olcaklarrr benimki aslında terazi ama erken gelirse başak - aslan-yengeç hepsi olabilirrr sırnaşık şey

benimki başak olacak.en az 1 ay erken doğarsa
aslan olma ihtimali var.4 gün geç doğarsa terazi olacak.
bu durumda çok büyük ihtimal başak olacak sonraki ihtimal terazi.
hangisi olsun?

ay kızlar öbür odaya geçtim klimayı açtım ohhh burdaki pc de ttüm programlar ve benim bilgilerim yok ama bende burada olanı çalışıyomm ne yapayımm

kıs öznur bende hep oğlak yengeç yada başak olsun istiyordumm hele başak çok isterim çok temiz titiz olurlar kız çocuğu temiz olsun çok güsell

erkek çocuğu için başak nasıl olurki acaba

benim küçük abim başak oda çok titiz ince düşünceli ve baba mesleği marangoz benim mutfağımı yaptı herşeyi en ince ayrıntısına göre düşünmüşş ne bir aralık ne bir yamukluk düşünvidalrın dışardan görünenlerine bile bulmuş ağaç rengi yapışkanlar onları yapıştırdı sanki ağaçtan değil kumaştan yapmış dolabı o kadar muntazamm yaptığı her iş öyle arabası tertemizz üstübaşı tertemiz yıkanır hergün traş olur evini hep temiz düzgün isterr bişey iste bulur en iyisi en güzelini yapar çocuğuyla annesi gibi ilgilenir süper adam yani herkes sever onu valla sevmeyene denk gelmedim büyük abim ona kıl diyo herşeyi düşünüyo diye efecikte harika olurr valla insan gibi insan hatta adam gibi adam olur inşallahh

amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…