çiğdemcim benim oğlan da aynı.2 gündür tekme falan yok.
arada kıpırtı gibi hissediyorum ama emin olamadan bitiyo.
28.haftadan sonra daha çok hissetmemiz lazım.
Valla Allah razı olsun Gülerim sen olmasan şu topikte bir de Dileğim kimse hatrımı sormucak Dilkeğim okuduğum kadan gelmemiş heralde..Diğerlerine küstüm o kadaan şey yazdım kimse cevap yazmamış neyseemm... Gülerciğim 24 mayısta reglim tahmini ama ben hep öncekinden geç olurum.Haftaya perşembeye geliyor ben cuma yada c.tesi yapcam pazartesiye kadan dayanıyım diyom ama dayanamam sanırım 28 hazirna kadar yaa.. Heyecan dorukta ya ben bişi sorcam daha çok çok erkende ayaklarım çok yoruluyo benim hele topklarım acayip ben yürümeyi severim ama annemle pazara gittik daha 1 saat oldu bittim ben sızladı hep ayaklarım.. Pazar günüde öle oldu az dolaştık geldim yemek yaptım ütü yaptım koptu ayaklarım sancıdan.. Başkada zaman zaman kasıklarım ağrı giriyor kaburgalarıma doğru o kadan...Bende baştan geldim anneme öğrenince gelemem diye belki hem daha 1 hafta oldu yumurtlayalı yolculuktan zarar gelmez didim 4 saatlik yol.. Öptüm kocaman seni şekerim...
hep öyle olur zaten miletin derdi herzaman bizimkinden büyük olur.. biz onlara içimizi açıp bi "ah" deme fırsatımız bile olmaz..Yaaa işte öyle Öznur bende keyfini çıkarırım hava değişikliği olur kafam dağılır diyordum tam dağıldı kafam yanii.. Burayla ilgili sorunlar işte bende çok hassas bir insanım hemen moralim bozulur eşim bilse hemen gel diyecek biliyorum ben stresten kaçıyorum stres geliyo beni buluyor... Ailede sorunlar bitmiyor ki.. Daha fazla yıpranmadan dönmek istiyorum bende...
sevalim bidenem yanlız değilsin bende aynen senin durumundayım. hatta benim durumum daha vahim.. kaydirigubbakcemile3nurtenn ne bılem nennn bu arakar unutkanlık var oznur yazmısım nurten yazıcagıma algılama problemımde var zaten hamılekten dolayıı herhalde aptal oldum iice
kizlar iyi gunler olsun,
nabersiniz??
bebislerle iletisim nasiii???
ama zaten hamılelık yaıomus gulercım bölee saf olduk cıktık iice kocişim bazen dalga gecıo bnmle
iiyz cıkıta muz sen nasılsın :roflol:
bitanem hoşgeldin nasılsın.. senle fazla konuşamıyoruz.. anlat bakalım nevar neyok..
buralar çok sıcaaakkkk
iim cnm bende sıcaklarla bogusuoruz oglumla bırlıkte o ıcerde ben evde patladım valla
ayy nıkıta ne gusel esıomu oralar buralar yanıooo yaneeee
nikitam bizlere takılmak için hamiş olmak şart değilki... burda biz herşeyi paylaşıyoruz kızlarla.. sadece çoğumuz şuan hamiş olduğundan bu konu üzerinde daha fazla duruyoruz..
bide bizler önceden burda hamiş değildik.. yani bu gurup uğurlu bize takılan sırayla hamile kalıyo.. ona göre dikkat et kendine. heran hamişlik sanada bulaşabiliryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?