Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtenin çok geçmiş olsun kayınvalidene Allah şifa versin canımm
ya bende su eksikliğini duymuştum da fazlasını ilk duydum inşallah bir sorun çıkmaz canımm

çiğdemcim benim oğlan da aynı.2 gündür tekme falan yok.
arada kıpırtı gibi hissediyorum ama emin olamadan bitiyo.
28.haftadan sonra daha çok hissetmemiz lazım.

aynen öznurum ya bazen sanki karnımın bir tarafına sıkışıyoo yada bastırıyo gibi geliyo ama emin olamıyorumm akşam eşimede dedim bu kız bir doğsun ahtım var poposunu ısırcam akşam ecrinede dedimm kız dedim sen beni böyle üzüyon ya bende sana barbi bebek almıycam bak gör dedim anneye böyle yapılırmı sen cezalısın dedimm lmaz:

hep öyle olur zaten miletin derdi herzaman bizimkinden büyük olur.. biz onlara içimizi açıp bi "ah" deme fırsatımız bile olmaz..
ama sen yinede kendini fazla üzmemeye çalış..
bişiy daha diycem.. kızma ama kendini fazla dinlememeye çalış.. çünkü bu nazlı kelebekler, biz nekadar gelmeleri için ısrar edersek okadar çok arayı açıyorlar.. herşeyi oluruna bırak.. bebiş belirtisine gelince ..bende diğer aylardan farlı bi durum yoktu. herzamanki adet öncesi durumlardı.. hatta kan testi günümde bile orkid koymuştum karın ağrım başlamıştı heran adetim gelecekmiş gibiydi.. yine negatif diye kan testine gitmek istememiştimde eşim beni zorla götürmüştü..

nurtenn ne bılem nennn bu arakar unutkanlık var oznur yazmısım nurten yazıcagıma algılama problemımde var zaten hamılekten dolayıı herhalde aptal oldum iice
sevalim bidenem yanlız değilsin bende aynen senin durumundayım. hatta benim durumum daha vahim.. kaydirigubbakcemile3
bana söylenen şey 2-3dk sonra jeton düşüyo.. çok saflaştım yani kaydirigubbakcemile3
bide (işe giderken 3-5 sene evvel) hem hafızamla, hemde söyleneni ve okuduğumu çabuk kavramamla guru duyardım.. herkes herşeyi bana sorardı..

ay guler kız bayıldım valla cok guselde ama malesef bebek o kada kolay dogmuo D:

ama zaten hamılelık yaıomus gulercım bölee saf olduk cıktık iice kocişim bazen dalga gecıo bnmle
iiyz cıkıta muz sen nasılsın :roflol:

çidoşum benim kızçede yeni başladı tekmeler ama henüz babamız hissedemiyo diye üzülüyo.. adamcağız elini karnıma koyup bekliyo ama ona bi tek bilem atmıyo.. çok üzülüyo.. :çok üzgünüm:
benim kızçem çok nazlı adını nazlı mı koysam napsam.. kaydirigubbakcemile3
gelecek diye 5sene naz etti(tüp drları zar zor tuttu kolundan getirdi)
gelir gelmez bende acayip fazla hamişlik sorunları (kanamada dahil)

vallahi bu kızçe pekbi nazlı canım..

he valla sevalim.. hamişlik bana hiç yaramadı.. hep ben kocişe herşeyi 2defa anlatırdım şimdi o bana 2. baskı yapıyo kaydirigubbakcemile3

babalr zor duyuyoo zaten eger kızlar cok hareket etmesını ıstıosnuz bı seker atın agzınıza gobegınızı sevın oynar demıstı bana saglık ocagında kadın hanı yorulur hareket etmez endıselenırsen böle yap demıstı ama bn sırt ustu yatıom bnmkı hemen baslıo vurmalara rahatsız oluo beyfendııı bende bazen bılerek rahatsız edıomm vursun dıe :)

ama zaten hamılelık yaıomus gulercım bölee saf olduk cıktık iice kocişim bazen dalga gecıo bnmle
iiyz cıkıta muz sen nasılsın :roflol:

ne olsunku canum, takiliyorum iste, guya yemek molasindayim ,biyere kimildamadim.
senden naberssolumunekankayizsmile

iim cnm bende sıcaklarla bogusuoruz oglumla bırlıkte o ıcerde ben evde patladım valla

bitanem hoşgeldin nasılsın.. senle fazla konuşamıyoruz.. anlat bakalım nevar neyok..
buralar çok sıcaaakkkk

oyy, klimalari acin diyecegim varsa.
hosgorduk canim, evet benle fazla konusmuyosunuz ama sebebleriniz var elbet, bidefa ben yuklu degilim...hemde fazla takilma sansim olmuyor isimden dolayi.
olsun ,saglik ossun, siz iyi olun dimi,gerisi boshh
buralar ayni taaas ayni hamam, surekli caliss babam calis
senden naber ya, bebis nasil??

ayy nıkıta ne gusel esıomu oralar buralar yanıooo yaneeee

valla ben pek anlamiyorum ama agaclari gordugumden iyi bir estigini gorebiliyorum yerimseniben kockoca agacin dallari bi sagaa bi solaaa sallaniyor valla.hihoyyyt
isim bulmusmuydun sen bebisine?

nikitam bizlere takılmak için hamiş olmak şart değilki... burda biz herşeyi paylaşıyoruz kızlarla.. sadece çoğumuz şuan hamiş olduğundan bu konu üzerinde daha fazla duruyoruz..

bide bizler önceden burda hamiş değildik.. yani bu gurup uğurlu bize takılan sırayla hamile kalıyo.. ona göre dikkat et kendine. heran hamişlik sanada bulaşabiliryerimseniben

kızlar ben çıkıyom..
burda sabahtan beri sular kesikti (mahellede çalışma var)
şimdi gelmiş.. ben bi bulaşıkları felan yıkayım.. bide çok sıcak, ılık bi duş alayımda rahatlayım azcıık

varmı arkamı keselemeye gelenzemuszemus

eyvallah canimmm (senin burcun ne selected?)
bende girmis oldugunuz yolun , suan basinda dikilmis girsemmi girmesemmi diye gitgeller yasiyorum, bu yil girerim gibime geliyor ama :kedi:
bulassin yani diyorum canikom , ama az daha bekliyeyimde.... ondan sonra bulastirinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…