Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla cnm bılmıomkı burası cok sıcak ama maşşallah benımkı hıc yerınde durmuoo donuo vuruo bişiler yapıo içerde

selam kızlar ben geldimm oğlumu yıkadık yine misler gibi oldu babası gül suyu almış vücuduna sürdük ohhhh bebe yağı süremiyorum oğluma çok sıcak boynu kızarıyo yağlı yağlı oluyo eltim önerdi gül suyu serinletiyomuş vücudunu yumuşacık oluyo sizde denersiniz

kızlar oğlum tekme atmıyo yaaaa

ahhh öznur sorma bir önceki gece ve dün hiç tık yoktu ecrin hanımda bütün gün dinledim akşam uzandım yok yan yattım yok eğildim sıkıştırdım yok elimle salladım yok sinirim bozuldu başladım ağlamaya eşim geldi kızdı bana tabi uzandım koltuğa oda yanımda konuştu sevdi karnımı patt bi tekme cadıı beni ağlattı babaya tekme attı ama sonra yine bişey yok bugünde yok benimde sinirlerim bozuluyo böyle olunca

çiğdem kız ne yazmıyon

sorna öznurum ya salak patronla kaldık 3 gündür delirtiyo benii zaten sinirim bozuk az sonra alıp çantayı gidecem o kadar şiştim valla

ohh maşallahh maşallahhh kız kudret valla bugünlerde sana çok özeniyom bebişin doğdu sağlıklı gözünün önünde her dakika kucağında bizde bir endişe merak gidiyoz Rabbim hepimize nasip etsin vaktinde sağlıkla evlatlarımızı kucağımızda görmeyi

sedacımm canım benim yaa valla ben görmemişim ne sordun yada bilgim olmayan bir konumuydu yazmadım ya biz seni tabikii önemsiyoz atlamışız küsme bizee ve sakın şu dönem bişeylere üzülme kafan nerede rahat edecekse oraya git canımm stres olma haberini 4 gözle bekliyoz inan hepimiz hatta biz seni bekliyorduk biliyorsun dilek süpriz yaptı aldı sıranıı

kızlar endıselenmeyın o kadar bnce yaa her an her dakıka sız ıstedgnz mznlarda atmıck kı tekmeyı neler cekıo cocuklar ıcerde kımbılır :)

amin canım benim inşallah seninde o günlerini görücez hep beraber sen hiç merak etme dualarımızla hep senin yanındayız güzel kızımız senide bizide hiç üzmeyecek annesi

çiğdemcim benim oğlan da aynı.2 gündür tekme falan yok.
arada kıpırtı gibi hissediyorum ama emin olamadan bitiyo.
28.haftadan sonra daha çok hissetmemiz lazım.

cnm faceten paylasmısın galıba ama bız senın facene gıremeyız yanı goremeyız vıdeoyu

dur buraya koymanın bi formülünü bulmaya çalışayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…