Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol hayatım daha güzelleri senin yavruşunun olsun inşallah

benimki içimde karnımı titreten hareketler yapıyo
onlar ne ki acep.yani böyle vurma şeklinde değil
karnımı titretiyo bayağı bi.

ay bi de artık hem eli hem ayaklarıyla aynı anda vuruyo
çünkü karnımın hem solundan hem sağından aynı anda darbelere
uğruyom.ayy diyorum bu eller ayaklar aynı anda dövünüyo.

benimki içimde karnımı titreten hareketler yapıyo
onlar ne ki acep.yani böyle vurma şeklinde değil
karnımı titretiyo bayağı bi.

kim bilir kendi kendine neler yapıyo kerata orda

ay bi de artık hem eli hem ayaklarıyla aynı anda vuruyo
çünkü karnımın hem solundan hem sağından aynı anda darbelere
uğruyom.ayy diyorum bu eller ayaklar aynı anda dövünüyo.

ay benimde aynı bazen abartısız yarım saat kıpır kıpır nerden darbe gelceğini şaşırıyom

kızz ozı banada aynıs ey oluo vurmakd egıl böle degısık bısı dımı ne kız o nurten

çiğdemcim o 300 liraya içinin yatağı ve uyku seti dahilmi
park beşikleri tek satıyolar sonradan slınıyo yatağıyla uyku seti

yok canım sadece yatak 300 ama bir yerde promosyon yapmışlardı uyku setide vardı denk gelirsen öyle iyi

kızlar ben çıkıyom kimse yok yan sokakta pazar var bakim bi oarayada yarın görüşürüz kısmetse

yok canım sadece yatak 300 ama bir yerde promosyon yapmışlardı uyku setide vardı denk gelirsen öyle iyi

ya çiğdem benim o parkalrın yatağı içime sinmedei şahsen incecik süngerden yapılmış birde normal uku seti parklara olmuyo onun uyku setide heryerde satılmıyo ve biraz pahalı oluyo çok gezdim sordum ben ama belkim orda farklıdır

çiğdem sen hep erken çıkıyon artık ne güzel ohhh

kıs kimse yok dükkanda yanlızım aşağıda kasalar mallar pc ler korkuyomm kaçıyom ne yapayım aslında dünya kadar işim var 1 saatte birsürü iş yaparım ama çıkıyom işte

kıs kimse yok dükkanda yanlızım aşağıda kasalar mallar pc ler korkuyomm kaçıyom ne yapayım aslında dünya kadar işim var 1 saatte birsürü iş yaparım ama çıkıyom işte

aman çiğdoşum zaten son 10 günün kalmış kaç boşver

ya benim aslında niyetim bir oadam boş oraya bir dolap birede beşik istiyom park yatağıda alıyım diyom gündüz yatağında yatar parkıda yatak odasına koyarız gece orda yatar çokmu olur diyom bir yandanda benim dolapta yer yok illa bişey alcam parkın yatağını bende beğenmiyom ama çokta geziyoz yanımızda götürürüz bende ne yapcam bilmiyomm valla

Bende az dısarı cıkıcam arkdsla bırlıktee hava cok gusel sıcak degıl hıc

o şekilde de çok külfetli olmaz mı çiğdemcim
madem perk alcan beşiği neden alıyosun
direk aynı paraya bazalı yatal al onunkenarlarına isteğebağlı parmaklık yapıyolar öyle yaptırırsın
sonra bi kaç sene sonra parkıda beşiğide bırakıp birde yatak mı alcan

Ya benı caydırmayın bnm aklım hep park beŞıkte ama kararsızım yaa pfff herkes park besııgn kullanıslı oldugnu sÖluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…