Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide ilerde kısmetse 2 ciyi düşünüyoz bu yatakta yatar bebek parkta yatar bir yandada diyom hemen büyüyorlar beşikte yatamadan büyük yatak lazımm dedimya kafam karışık karar veremedik

masraf olmaz nurtenim benim babam abilerim marangoz ya çok ucuza gelir de (yeğenlerime yaptılar hemde doalbıların arasında beşik tepeye çatı yaptılar ev gibi süper di) ben ne istediğime karar veremedimm

ya benı caydırmayın bnm aklım hep park beşikte ama kararsızım yaa pfff herkes park besııgn kullanıslı oldugnu söluo

alışverişe çıkana kadar benimde aklım hep parklardaydı
hatta kayınvaldemlede baya didişmiştik bu yüzden
ama bi alışverişe çıktık bu beşiği aldığım yerdeki adam ikisinin bi kıyaslamasını yaptı bana caydırdı beni
hem parklar ın hepsi en kalitelisi bile çin malıymış
vede sallanması felan çok hırpalayıcı geldi bana küt küt vuruyodu sağa sola
bilmerim ben değiştirdim kararımı iyikide değiştirmişim

Oho Öle bıŞı varsa yaptır babana kıs ÇıĞdem ne gÜzel vallaaa

ne güzel kız çiğdem bizede yapsınlar bayanssulusmile

aaa babamın atölyesi duruyo evin altında istediğini yaparlar başka işlerde çalışıyorlar ama akşamları bide haftasonları yapıyorlar işş benim gardolap annemin kendilerinin bebeişlerin odası benim mutfak yazlıktaki tüm dolapları yaptılar gören bayılıyoo valla hele benim mutfak süper valla

ya bir gittim temizlik yapiim dedim ne kaynatmışsınız heee oku oku bitmedi neler demişsiniz. Çok yağmur yapıyor burada yine hava kapadı.. Baya baya siz doğum aşyalarını konuşmaya başladınız ee artık zamanıdır Öznur sende yavaştan tamamla anacım... Ben Allah kısmet ederse oda alcam macburum çünkü. Ama genç odaları da süper yaa yerim olsa sadece bir park yatak alırdım ama eşyaları için yer yok.. Amaan bir olsunda sonra düşünürüz. Siz baya ilerlediniz ben hamile kalana kadar siz doğurursunuz ben kimse danışcam kimse sorcam siz de zor gelirsiniz artık...

Bende kaÇıyorum kıslar
masam darma duman az toparlıım 10 dk kalmıŞ

kız seda biyere gittiğimiz yok.doğurcez okadar işte.

bebeklerle ilgilenmekten buraya zaman ayıramazsınız ki.. Bebekler az uyur sık uyanır kalan zamanda ancak evde işlerinizi halledersiniz ancak tekrar çalışmaya başlayınca gelirsiniz. Bak Kudret yok ortada kolay mı öle şimdiki gibi yazmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…