kıs kudret kaç tane hastabezi alalım bide gecelikmi pijama takımımı hangisi rahatt de hele
kıs nurten terlik diş fırçası vs de var anam başka çantaya sığdıramam gibi geliyoo ya bide ben belki cerrahpaşada yaparım amanın 7 kişi aynı odada eşyaları nereye koyarız özel oda varmıdır acepp ziyaret saati herkesin eşi babası abisi geliyo sen yatıyon gecelikle elin herifleri bakıyooo
aayy karşı apartmanda kadınlar camdan cama kavga ediyooo
nan niye sustunuz
eyvahedigeldismile
kıs nurten bilmem vardır inşallah özel oda tabi kalanlarda insan ama ben yapamam yaa dr gelcek adamları bırak kadınların refakatçilerin içinde kontrol edecek pansuman yapacak odalar kokarr Allahım inşallah özel oda vardırrr ben çok pimpirik bunalıma girerim vallah
yazarım canım mutlaka
ya kıs alt kattaki haklıydı üstte aşiret yaşıyoo silkenip duruyorlar bütün gün kadın diyo sabah kahvaltıda yağda yumurta yemişiniz camlarıma yapıştı hepsi elkt.süpürgesi diye bişey az çekip silkeleyin canımı açma sende diyor yukardakiler sıcak ta neden açmıyım az insan olun deyince akşam sen görürsün diye tehdit ettiler yaa dağdan inmeler bu arada alttaki tek başına yukarda 3 kadın balkonda car car yan camdada 6-7 tane çocuk sarkıyoduu benim yan dairede aşiret ama ALlahtan hiç ortak duvarımız yok hol dışında
zeynep kamilde niye doğurmuyon çiğdoş
beğenmiyonmu orayı
eskiden baya iyiydi kardeşim orda doğdu benim ama şimdi nasıldır bilmiyom
amannnnn ne pis insanlar var yaaaaaa
ben hayatta camdan veya balkondan bişi silkelemem
öle durup durup halı çırpanlara da sinir olurum
Allahtan bizim apartmanda yasak halı felan çırpmak
kıs ben özelde yapacaktım kendi dr um girecekti doğumuma 1,500 tlye halledecektik ama durum böyle olunca prof cerrahpaşanın bölüm başkanı burda ben yapıyım riskli derse yandık adam ayrıca acıbademde çalışıyormuş ama 10.000 bi doğum gidemem oraya
bu zamanda halı silkelemekmi kaldı kıss ben sadece banyo paspaslarını silkeliyom onuda uzun tüyleri var bastıkça eziliyo dikilsinler diye bizim yan binada kadın var çalışıyo galiba her cumartesi 7,30 da telle bütün evin halılarını dövüyo sokak çınlıyo ama pattt patt diye çıkacam onun kapıya birgünde dua etsin hamileyim çok zor ya çeşit çeşit insan bir arada yaşıyozz benim yandakiler de var 10 küsür çocuk bebek arabası var aşağıda apt girişinde duruyo zaten leşş gibi araba geçende binaya fare girmişş ilaçlanmışş araba hala orada kesin içine girmiştir arabanınn iğğğğ hiç umurlarında değill 4 yaşındakinin kucağına 6 aylık bebeği verip sokağa gönderiyorlar 5 kattan biz bulamıyoz millet sokağa atıyo çocukları
aman o nee 10.000 mi yazık günah ya
bi doğuma o kadar para verilir mi
vaaaaay paranın gözü körolsun yaaaaaa
ben doğuma o kadar para verirsem kafayı yerim heralde yaaa
yazık o kadar gariban insanlarda hastane köşelerinde perişan olsun sosyal güvencesi olmayan insanlar da var yazık
o parayla ne kadar insana yardım edilip elinden tutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?