Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm, mesaj attım

sağol hayatım teşekkür ederim
oh valla işten çıktığında ii olmuş işte çalışınca insan kendini unutuyo az kendine vakit ayırırsın
ah bende bi çıksam neler neler yapıcamda malesef öyle bi imkanım yok şimdilik
ilerde inşallah direk ebru kursuna yazılcem sonrada takı tasarımına gitcem. hayallerim çok yani ahhhh ah

ulen paranın gözü körolsun efkar bastı iyi mi :içelim: :roflol:

geçmiş olsun canım..
bence eşinin tedirginliği ensteziden değilde, işlemin olacağı bölgenin hassalığındandır.. sanada bişiy diyemiyodur.. erkekler gururlu olurlar korkularını pek belli etmek istemezler.
bu işleminn basitliğini ve kolaylığını anlat ona.. herzaman ben yanında olucam felan de.. senin desteğini yanında hissderse rahatlar..
hem bu ameliyatı çoğu erkek oluyo.. isterseniz kimsenin bilmesine gerek yok.. evde izinliyiz modunda atlatabilirsiniz....
işleminiz hangi gün.. tekrar geçmiş olsun canım..

iyiyim bende çok şükür cnm, işi bıraktım evdeyim 1 aydır..spora başladım, şimdilik iyi gidiyor..iyiki bırakmışım işi diyorum.bakalım herşeyin hayırlısı..
canacım bitanem çok özledim seni.... nasılsın iyimisin.. sağlığın sıhatin , keyfin nasıl...
arada gel.. inan çok özledim seni...

nirdesiniz be
siz bi dene yazana kadar ben 3-5 dene yazıyom kaydirigubbakcemile3

hoşbulduuum..
nurtenim sevalim negüzel 2li rakamlardasınız.. mşlh
inşlh ben ve çidoşumda o günleri görürüz.. öznurum sakın kızma sende tabi..

kafam karışık kızlar kocişle irtibatımız kopuk :çok üzgünüm: hiç yanımda göremiyorum.. tamam destek veriyo ama hiç yanımda durmuyo.. bi görünüyo bi kayboluyo.. bende kendimi yanlız hissdiyom..

geceleri işten geliyo yemek yiyyoz. dışarı bi çıkıyo 11-12 gibi geliyo.. ben uyku moduna çoktan girmiş oluyom.. pazarlarıda kahvaltıdan sonra bi çıkıyo gece yine geç geliyo..
bende istiyom az benle konuşsun bişeyler paylaşsın.. zaten çok üzgün zamanlar geçiriyom.. az yanımda lsun.. bana teselli versin..

neden öle yapıoo gulercım yaa sölesene senınle ılgılensın az pazar gunlerı beraber bişiler yapınnn

söylüyorum o an tamam diyo.. sonra yine devam..
bu hamişlik beni çok hassas yaptı.. zaten bişeyleri tam atlatıyorum yeni bişiyler çıkıyo..
güçlü olmaya çalışıyorum ama sonuçta bende bi hamile bi bayanım.. ağlamalarım çoğaldı.. galiba pisikolojim bozulmaya başladım.. çok yanlızlık hissediyom..

manyak kaynanam ne kananamam için nede bebişim için bana geçmiş olsun bile demedi.. olur böyle şeyler geçer dedi.. yine kakiri kikiri gülmeye devam.. bende sinir oldum. bişeyde diyemedim.. insan bi moral verir..
bazen diyorum kocişte annesine benzemiş.. gamsız ve geniş insan nlcekk

aaaaaaaaa öyle şey olurmuymuş gülercim yaaa
al karşına konuş biraz
benim ilgin ve alakana en çok ihtiyacım olduğu zaman de
evde sıkılıyo bunalıyo olabilirde yani sende insansın öyle işten gelir gelmez kendini sokaklara vurmanın alemi neymiş ki
söle kocana koca göbekliler olarak toplanıp geliriz üstüne haaaaaaaa alsanaalsanasmile

ah erkekler
bazı durumlarda çok anlayışsız ve odun olabiliyolar malesef
kendi canları acıdığında da dökmedik naz koymazlar

bende senin gibi düşünüyorum bir hasar kalacak diye korkuyor sanıyorum ama çok kolayb bir ameliyatmış o kadar olan var ayrıca doktor zaten derdi bir riski olsa ben tabi yoda çok bişi demedim akşam konuşacağız. Ameliyatı 19 Temmuz pazartesiye yazdırdık çünkü 17 sinde gardıroğ yapılacak sipariş verdik ameliyat olunca çok ayakta kalmaması lazımmış bir süre o yüzden o yapıldıktan sonra olsun dedik. Bence ailesi de duyacak sorun var diye üzülecekler diye de öyle diyor bana söylememiz lazım dedi çünkü bir gece hastanede yatacak ararlar nerdesiniz derler öyle böyle anlaşılacak ama söylemeyebiliriz de.. Zaten hemen ayağa kalkacak anlamazlar ama birşey olursa kızarlar neden söylemediniz diye diyor eşimde daha bilmiyorum hele ameliyat için karar verelimde.

nurtencim ben söylemekten bıktım.. zaten sorunlu bi hamişlik yaşadığımdan bu güne kadar evde hep yatmak zorunda kaldım.. düşünsene evin içinde bunaldım yani..
konuştuğum zaman tamam diyo.. sonra yine devam.. bişiy değişmiyo... hafta sonu bile gece eve gece1,00de geldik kaynanamdan..

hem kaç defa dedim.. hiç biyerde duramıyorum bu moralle.. ben erkenden eve gitmek istiyorum desemde boş..

zaten keynenem geniş insan hiç bişey umrunda değil.. ondan bişey istemeyelimde dünya yansın isterse.. diyen tiplerden yani..

ay bnm kocm böle yapck hee oyarım valla gercı asla yapmaz böle bırak hamılelgımd enormalde bıe yapmazdıkı öle ben akşama eve gelmesını zor beklıom vallla bıde dısarı cıkcık ay valla kocamın degerını bı kere daha anladım cnm kocm bnm:asigim:

bence böyle bişey ailelerden saklancak bişi değil canım
genede siz bilirsiniz ama başınızda bi büyük olsun bence ve o onların evladıı bunu bilmeleri gerek ve en doğal haklarıda. sonuçta bu bi rahatsızlık utanılcak bişi diil başka bi rahatsızlığıda olabilirdi. Ama dediğim gibi eşinle bir an kayınvaldenlerin yerine koyup kendinizi birde öyle düşünün derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…