evet cnm, mesaj attım
geçmiş olsun canım..Kızlar merhaba. Bende haberler hem iyi hem kötü.. Biraz moralim bozuk anlayacağınız. Bugün eşimle eşimin test sonuçlarını göstermeye gittik çift taraflı varikosel var ve bu hareketi azaltıyormuş gebelik şansının yükselmesi için ameliyat olması gerekiyor çok kolay bir işlemmiş sabah olacak o gün ve gece hastanede kalıp öbür gün taburcu olacak ve ağır kaldırmamak dışında birşeye dikkat etmesine gerek yokmuş. Eşim tamam dedi hatta gün aldık zaten 12 sinde izne çıkıyor 19 unda da yaptıralım dedik yazdırdık felan ama yolda eşim vazgeçti daha doğrusu düşünicem dedi. Genel anestezi yapılacak ve korkuyor ondan uyanamamaktan yada zor uyanmaktan. Çok ilginç ama öyle.. Birçok bu amliyatı olan kişi var ve çok kolay ama erkekler ön yargılı davranıyor işte bu konuda ancak ameliyat olmazsa da şansımız azalıyor. Benim yumurtlamam oluyor bugün akıntım geldi dün çalışmada yaptık yarında olacak çalışna cuma da kendi doktoruma gideceğim belki de tutar Allah büyük. Ben şimdi ne yapayım eşime ısrar mı edeyim yoksa hiç konuşmayayım kendi kararını kendi mi versin bilemedim yaa...
canacım bitanem çok özledim seni.... nasılsın iyimisin.. sağlığın sıhatin , keyfin nasıl...iyiyim bende çok şükür cnm, işi bıraktım evdeyim 1 aydır..spora başladım, şimdilik iyi gidiyor..iyiki bırakmışım işi diyorum.bakalım herşeyin hayırlısı..
geçmiş olsun canım..
bence eşinin tedirginliği ensteziden değilde, işlemin olacağı bölgenin hassalığındandır.. sanada bişiy diyemiyodur.. erkekler gururlu olurlar korkularını pek belli etmek istemezler.
bu işleminn basitliğini ve kolaylığını anlat ona.. herzaman ben yanında olucam felan de.. senin desteğini yanında hissderse rahatlar..
hem bu ameliyatı çoğu erkek oluyo.. isterseniz kimsenin bilmesine gerek yok.. evde izinliyiz modunda atlatabilirsiniz....
işleminiz hangi gün.. tekrar geçmiş olsun canım..
bende senin gibi düşünüyorum bir hasar kalacak diye korkuyor sanıyorum ama çok kolayb bir ameliyatmış o kadar olan var ayrıca doktor zaten derdi bir riski olsa ben tabi yoda çok bişi demedim akşam konuşacağız. Ameliyatı 19 Temmuz pazartesiye yazdırdık çünkü 17 sinde gardıroğ yapılacak sipariş verdik ameliyat olunca çok ayakta kalmaması lazımmış bir süre o yüzden o yapıldıktan sonra olsun dedik. Bence ailesi de duyacak sorun var diye üzülecekler diye de öyle diyor bana söylememiz lazım dedi çünkü bir gece hastanede yatacak ararlar nerdesiniz derler öyle böyle anlaşılacak ama söylemeyebiliriz de.. Zaten hemen ayağa kalkacak anlamazlar ama birşey olursa kızarlar neden söylemediniz diye diyor eşimde daha bilmiyorum hele ameliyat için karar verelimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?