ciğdem bugunde kalır hastanede sankı
iyiyim nurtenim ne olsun aynı, evdeyim 1 aydır..sizler neler yapıyorsunuz bakim, hamilelik nasıl geçiyor? çiğdemin neyi var?
aa kımler gelmısssss hggg cananımm nasılsınnnn
hee ya oznur nıe gelmedıkı bugun
bizde iyiyiz Allaha şükür yuvarlanıp gidiyoruz
çiğdemin bu aralar biraz problemleri var ama atlatıcak inşallah
heberin varmı bilmiyorum çiğdemin ilk seferde bebeği ikizmiş sonradan biri karnında ölmüş ve diğer bebek göbek kordonundan ölen bebeği de besliyomuş ve buda gelişim geriliğine yol açmış. Dün bi operasyon geçirdi diğer bebeğin kordonunu yaktılar ve çok şükür iyiymiş şu anda. ama güzel kızımıza gelişim geriliği ve bi hastalığı vermı diye incelemeye alcaklar onlarda temiz çıkar inşallah o yüzden hastanede
canan ya sana bişi sorcam
bu kullanıcı adını nasıl değiştiriyoruz ya sen yapmıştın ya nereyle irtibata geçicez
hoşbulduk sevalcim, ben iyiyim sen nasılsın, oğluşun nasıl?
canım çok üzüldüm ya, peki ikiside karnındamı şuan? inşallah sağlığı yerindedir meleğininde çiğdoşunda, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
kazenle nasıl irtibata geçicez
özelden mesaj felen mı atiim
iiz bız cok sukur canancımm senı sormalı epeydır gorusemıruzz
kıs beni düşük olduğunda bi kürtaja alırken bile genel anesteziyle uyuttular. Elbette uyanmama riski olur ama çok düşük bi olasılıkda neden bu kadar takıldı ki anlamadım. Anacım neden bazı erkeklerin böle canı tatlı olur ki anlamam. Ben çıktıktan sonra 5 dk baygın kalmışım ayılmışım hemen zor bi ameliyat olsa doktor uyarır zaten şu riskleri var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?