Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim nurtenim ne olsun aynı, evdeyim 1 aydır..sizler neler yapıyorsunuz bakim, hamilelik nasıl geçiyor? çiğdemin neyi var?

aa kımler gelmısssss hggg cananımm nasılsınnnn
hee ya oznur nıe gelmedıkı bugun

iyiyim nurtenim ne olsun aynı, evdeyim 1 aydır..sizler neler yapıyorsunuz bakim, hamilelik nasıl geçiyor? çiğdemin neyi var?

bizde iyiyiz Allaha şükür yuvarlanıp gidiyoruz
çiğdemin bu aralar biraz problemleri var ama atlatıcak inşallah
heberin varmı bilmiyorum çiğdemin ilk seferde bebeği ikizmiş sonradan biri karnında ölmüş ve diğer bebek göbek kordonundan ölen bebeği de besliyomuş ve buda gelişim geriliğine yol açmış. Dün bi operasyon geçirdi diğer bebeğin kordonunu yaktılar ve çok şükür iyiymiş şu anda. ama güzel kızımıza gelişim geriliği ve bi hastalığı vermı diye incelemeye alcaklar onlarda temiz çıkar inşallah o yüzden hastanede

acıktım yaaaaaaaaa
vitamine geri başladım bende acıkmalarda başladı
ne güzel kaç aydır kilomu koruyodum yaşimdi geri başlarım almaya

canan ya sana bişi sorcam
bu kullanıcı adını nasıl değiştiriyoruz ya sen yapmıştın ya nereyle irtibata geçicez

aa kımler gelmısssss hggg cananımm nasılsınnnn
hee ya oznur nıe gelmedıkı bugun

hoşbulduk sevalcim, ben iyiyim sen nasılsın, oğluşun nasıl?

canım çok üzüldüm ya, peki ikiside karnındamı şuan? inşallah sağlığı yerindedir meleğininde çiğdoşunda, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

evet canım bizde çok üzüldük ama şimdi iyiler çok şükür
diğe ölen bebekte karnında ilkten doktor o yokolur vücut atar felen demiştide atmadı
heralde doğumla birlikte atar diye tahmin ediyorum
aman çocuğuna zararı olmaz bidaha inşallah

ii bakalım cnm memnunsan işi bıraktıgına ii bazıları pek memnun olmuo alısıolar calişmaya evde oturmak ii gelmıo onlara :)

Yaa bilsem erkekler neden böyle bende diyorum doğumda bile anestezi yapıyorlar zararı olsa yaparlar mı dedim ayrıca daha önceler fıtık ve burun ameliyatı olmuş o zaman almış anestezi ilk defa da olamıcak yani ama işte... Belki o bahanedir ne bileyim okutucam artık buradan gerçi onu da dedim çok kolay ben araştırıyorum herkes oluyor zatebn 40 dk sürüyormuş hiçbir etkisi yok.. Bakalım akşam konuşuruz tekrar.. Randevumuzu herşeyimizi yazdırdık anında kabul etti birden öle dedi işte.. Çok teşekkürler arkadaşımm gönderdiğin linkede bir bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…