- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #17.221
ah erkekler
bazı durumlarda çok anlayışsız ve odun olabiliyolar malesef
kendi canları acıdığında da dökmedik naz koymazlar
nurtencim ben söylemekten bıktım.. zaten sorunlu bi hamişlik yaşadığımdan bu güne kadar evde hep yatmak zorunda kaldım.. düşünsene evin içinde bunaldım yani..
konuştuğum zaman tamam diyo.. sonra yine devam.. bişiy değişmiyo... hafta sonu bile gece eve gece1,00de geldik kaynanamdan..
hem kaç defa dedim.. hiç biyerde duramıyorum bu moralle.. ben erkenden eve gitmek istiyorum desemde boş..
zaten keynenem geniş insan hiç bişey umrunda değil.. ondan bişey istemeyelimde dünya yansın isterse.. diyen tiplerden yani..
gorumcemın arkadsına oturmaya nurtencım
bazen acaba benden uzaklaşmakmı istiyor diyorum.. fazla porblemlerimi açmak istemiyorum bazen..
adam beni hamişlikten buyana hiç iyi görmedi.. ya çok kustum.. ya tansiyonum düştü yattım.. kananamam oldu yattım.. hep hasta hep hastayım yani.. benden sıkıldımı acep.. diye düşünüyorum..
tamam bu duruma oda üzülüyo ama başkalarıyla oturup konuşucağına benle konuşsun, benle paylaşsın istiyorum..
çok haklısın galiba erkekler bizim kadar düşünceli değiller
zaten akşam öyle yaptım..
hiç demedim çıkıyomusun kaçta gelcen diye.... işten geldi yemek yedik, evde bişiy yoktu çıktık markete gittik(market evin karşında yolun diğer tarafında)
ben aldıklarımızı yerleştirirken baktım dışarı çıkıyo.. hiç sesimi çıkarmadım.. naparsa yapsın.. o paylaşmıyosa ben benmi nazlandırcam onu..
kendi haline bıraktım..
bend ehamılelıkten dolayı pek bı nazlı oldum acıkcası ama kocamda nazlandırıo yanıı ben aglarsam oda aglıo bnmmle beraber opuyorumnanaktan
çidoşumdan bi haber alırsanız yazın.. gelince okurum..
benim aramaya elim varmıyo.. başlarım ağlamaya.. moral vereceğime daha çok üzmeyim onu..
desteğiniz içinde çok sağolun kızlar.. varya iyiki varsınız.. sayenizde yanlız olmadığımı biliyorum artık.. sizler yanımdasınız.. aramızda kilometreler olsa bile olumunekankayizsmile
sağlık ocağına gittim sinir oldum gittim..
evimin karşısında (yolun diğer tarafında) sağlık ocağı var şimdiye dek hep oraya gittim. bugünse artık size biz bakmıyoruz dediler. siz yolun karşı tarafındasınız artık size başka sağlık ocağı bakacak dedi.. gebelikm kartlarımı ve bütün dosyamı başka yere göndermişler..bize çook uzak bi sağlık ocağına gidecekmişim.. neyse dedim gideyim hem az hava alayım.. havada sıcak..
gittim ordada hamişlik kartımı bulamadılar.. görevli doktorda köylere mobile gitmiş. yani boşu boşuna gittim geldim..
yarın tekrar gel dediler.. aldım tlf nosunu şimden sonra aramadan hayatta gitmem.. çook uzak.. sıcak havada da yürümek hiç çekilmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?