Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülerciğim eşinde sıkılıyor olabilir ama bu sıkıntısını seninle beraberken de atabilir dışarı çıkacaksa seninle çıksın oturun bir yerde. Sende hamilesin ilgiye en çok ihtiyacın olduğu zaman. Bence konuş durumunu, sıkıntılarını anlar tamam konumuşsun ama duygularını ondan gizli yaşama içinde üzülüp oan iyi göründe canının sıkkınlığını, üzgünlüğünü ona belli et oun idrak etmesini sağla.. Gönderme öyle hemen isediği yere oturalım film seyredelim de yada bende gelmek istiyorum de bakalım... Bu erkekler valla gamsız yaa biz bayanlar herşeye kafamızı takıyoruz bizde kafamıza göre yaşasak ya ama yapamayız ki.. Benim eşim ilgildir bensiz bir yere çıkmaz ama gamsızdır o da ben bu kadr kafamı takıyorum o takıyor mu acaba bazen hiç önemsemediğini düşünüyorum yada bencil olup kendisini düşündüğnü mesela ameliyat konusu olmayabilirim diyebiliyor ama benim psikolojimi hiç düşünmüyor amaaan tüm erkeklerde var biraz arızaa...

ay canım ya
seniçok iyi anlıyorum benim eşimde annesine gidince kalkmak bilmiyo
Allahtan çalışıyorum ve şimdi birde hamileyim ya en geç 11 e kadar otoruyoruz
ama Allah var öyle işten gelince bensiz hiç dışarı çıkmaz
of sinir oldum senin kocişle kaynanatöre haaaaaaaaa
boşvermeye çalış o zaman sende kıs
ilgilenmede kocanla felen boşver az bikandi haline bırak
konuşursa sende konuş susarsa sende laf etme anlar elbet hatasını

gorumcemın arkadsına oturmaya nurtencım

ohhhhhhh ne güzel yaa
bizde sürünelim sandalye tepesinde bilgisayar başında
off of evimi istiyoooooommmmmmm

bazen acaba benden uzaklaşmakmı istiyor diyorum.. fazla porblemlerimi açmak istemiyorum bazen..
adam beni hamişlikten buyana hiç iyi görmedi.. ya çok kustum.. ya tansiyonum düştü yattım.. kananamam oldu yattım.. hep hasta hep hastayım yani.. benden sıkıldımı acep.. diye düşünüyorum..

tamam bu duruma oda üzülüyo ama başkalarıyla oturup konuşucağına benle konuşsun, benle paylaşsın istiyorum..

çok haklısın galiba erkekler bizim kadar düşünceli değiller

cnm bnm ya sende cok takma kafana nurtenın dedıgı gıbı yap bakalım ne olck send eılgılenme onunle anlasın senın ne yaadıgını

aaaaaaa olurmu canım öyle iş yaaa
sen tekmi istemişsin yapmışsın o çocuğu
sen ikinizin çocuğunu taşıyosun ve problemleride tek başına omuzlarına yıkmaya hakkı yok bunun bilincine varmalı bikere
oh ne güzel çocuğun tüm sıkıntılarını çek doğduktan sonra ver kucaklarına sevsinler varmı öyle iş yaaaaa bence kırgınlığını ve bu durumdan hoşnut olmadığını belli et . sende ona karşı ilgisiz ve umursamaz ol ve bi müddet kendi sıkıntılarını da paylaşmamaya çalış biraz anlar belki seni

zaten akşam öyle yaptım..
hiç demedim çıkıyomusun kaçta gelcen diye.... işten geldi yemek yedik, evde bişiy yoktu çıktık markete gittik(market evin karşında yolun diğer tarafında)
ben aldıklarımızı yerleştirirken baktım dışarı çıkıyo.. hiç sesimi çıkarmadım.. naparsa yapsın.. o paylaşmıyosa ben benmi nazlandırcam onu..

kendi haline bıraktım..

ii yapmışsın
bişi sorarsa cevap verirsin o sölemezsede hiç eyvallah etme boşver ki kırgınlığını anlasın bence

kızlar saat 1,30 geçmiş.. hazır yağmur yokken sağlık ocağına gideyim..
hem şeker tarama sonuçlarımı götüreyimde hemde tetenoz aşımı sorayım.. drum bu ay çıkmadan yaptır dedi..

bend ehamılelıkten dolayı pek bı nazlı oldum acıkcası ama kocamda nazlandırıo yanıı ben aglarsam oda aglıo bnmmle beraber opuyorumnanaktan

çidoşumdan bi haber alırsanız yazın.. gelince okurum..

benim aramaya elim varmıyo.. başlarım ağlamaya.. moral vereceğime daha çok üzmeyim onu..

desteğiniz içinde çok sağolun kızlar.. varya iyiki varsınız.. sayenizde yanlız olmadığımı biliyorum artık.. sizler yanımdasınız.. aramızda kilometreler olsa bile olumunekankayizsmile

tamam canım hem az hava alır açılırsın biraz
kendini iyi hissettikce çık dışarı gez canım boşver
evde sürekli durmak ta iyi gelmez insana az kafanı dağıt şöle ohhhhhh
çık şöle bebk mağazaları felan dolaş hamişliğinin tadını çıkarmaya bak az bu günler geri gelmez. ömrümüzde çak kere hamileleiği tadabilicezki Rabbim bunu çok şükür nasip etmiş bize tadını çıkarmaya bak

bend ehamılelıkten dolayı pek bı nazlı oldum acıkcası ama kocamda nazlandırıo yanıı ben aglarsam oda aglıo bnmmle beraber opuyorumnanaktan

kıs Allah şükür benim eşimde çok anlayışlıdır.
zaten hamileliğim öncesinde de öyleydi ama hamile olunca dahada bi düşüyo üstüme Allah razı olsun ondan. Arada bi huysuzluğu var ama insanız yani herkeste o kadar kusur olur

ne demek hayatım birbirimize bu günlerimizde destek olmıcaz da ne zaman olcaz

haydi sende çıkta ben beklerim topiği
hırsız felan gelir Alllah korusun

Ben de gidiyorum daha yemek yapılacak yerleri silcem banyomu ovam çamaşırları atcam makineye.. Düşün düşün nereye kadar herşey olacağına varacak sonuçta offf valla bende çok bunaldım benim derdim bitti derken eşimin başladı napalım artık hayırlısı... Eşime de diyim de akşam bari işten gelince az dışarı çılaım çay felan içelim bir yerlerde konuşalım onunda kafası dağılsın yazı sonuçları aldığından beri çok dalgın oldu yaa morali bozuldu neyse ki dr bugün tahmin ettiği kadar kötü şeyler demedi ben üzülmeyeyim diye iyi görünmeye çalışıyor.. Şimd ameliyatı da taktı kafasına az hava alalım barii...

beraber vakit geçirmek ikinizede iyi gelecek.. çıkın valla

sağlık ocağına gittim sinir oldum gittim..

evimin karşısında (yolun diğer tarafında) sağlık ocağı var şimdiye dek hep oraya gittim. bugünse artık size biz bakmıyoruz dediler. siz yolun karşı tarafındasınız artık size başka sağlık ocağı bakacak dedi.. gebelikm kartlarımı ve bütün dosyamı başka yere göndermişler..bize çook uzak bi sağlık ocağına gidecekmişim.. neyse dedim gideyim hem az hava alayım.. havada sıcak..
gittim ordada hamişlik kartımı bulamadılar.. görevli doktorda köylere mobile gitmiş. yani boşu boşuna gittim geldim..
yarın tekrar gel dediler.. aldım tlf nosunu şimden sonra aramadan hayatta gitmem.. çook uzak.. sıcak havada da yürümek hiç çekilmiyor...

ben eski arkadaşlarımızıda çok özledim.. onlarında tekrar geri gelmelerini istiyoruuum..
kadriyeyi.... olcayı... niliferi... bilgeyi... cananı... isimi.. seleconı.. leylimi.. vintersunu... daha da var bunlar ilk aklıma gelenler

bu arkadaşlarla (kankilerimiz onlar bizim) yazışmadığımız gün yoktuu.. şimdi de gelsinlerrr
kızlar sizi çok özlüyoruum

ay canım yaa boşuna yoruldun demek. Nasıl bulamıyorçar kartını şaşılacak şey ne kolay onlar için bugün git yarın gel demek nasıl geleceğini düşünen yok sorumsuzluk başka birşey değil. En iyisi canım ara öyle git tekrar git gel yapma.. Bizde çıkmadık yaa hava kapalı zaten hiç açmadı ki hep yağmur hep bulut biraz açsa sonra yine yağmur içim sıkılsı gezmeye de mecalim yok ama ev işlerini bilem yapmadım bir yemek yaptım o kadar. Aha işte gök gürleneye başladı bile yaza mı girdik kışa mı anlamadım valla doya doya yaz geldi diyemedik ya Temmuzda güzel olsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…