- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #17.341
siz şu ikizlerin güzelliğine bakın.maşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/322227-2009-ekim-melekleri-bug252n-giydi-79.html
yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız ya çok duygulandırdınız beni eksik olmayınn hep dua ettim hastanede ameliyatta rabbim herkesin evladını bağışlasın diye sağlıkla kucağınıza alın diye
ben dün öğlenden sonra hastaneden çıktım kayınvalidemdeyim yatıyorum sağolsun bebek gibi bakıyor bana dün hemde doğumgünümdü gelen giden çok karışıktı yazamadım size inşallah ecrinim meleğim bana doğumgünü hediyesi olacak sizler nasılsınız
gülerim canım yaa sağol valla öyle oprs dan sonra 1-2 saat ecrin pek sessizdi azcık taaa aşağıda kıpırdadı sonra çıktı yukarlara maşallah ne tekme ne heraket hala öyle yavrum benim yükünden kurtulduu ya nasıl rahatladı inanın hissettim
diğeri küçüktüya hep bakıyorduk minnacıktı cuma bir gittik ecrin kadar olmuş kocaman şok olduk sonra pzrtsi bir giitik dr dedi ecrinin 2 katı olmuşş ecrin 557 gr düşün 1 kg diğeri dr dedi böyle gitmez müdahale etmezsek haftasonunu göremez bu çocuk şükür kurtuldu bebeşim ya
genetik testleri 2.5 hafta sonra çıkıcak ama prıf dedi bu bebeğin kaderi 1 hafta sonra net belli olur diğer doktorda hocam herşey belli zaten yolunda genetiği bekliycez bende iyi dedi inşallah dr dediği olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?