Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balıkla ben daha barışamadımohaoldumsmile
ilk günlerde yemiştim tiksindim şimdi balık deyince hep o koku geliyo burnuma

pilav belkim yaparım ya eşim isterse
ama yoğurt koyarım mutlaka
bi gün yemesem bi gün yemeye özen gösteriyorum
kalsiyuma en çok ihtiyaç olunan haftalardaymışım
sütüde ihmal etmiyorum içiyorum ama yetersiz sanırım çünkü dişlerimde ağrılar başladı
çocuk annenin vücudundan kalsiyum çekiyomuş anneninkuvvetini alıyomuş diye duydum ben
onun için çoğu gebelikte diş problemi olurmuş sapasağlm dişelrim ağrıyo
bende dikkat etmeye çalışıyorum

tabıkı gulercım öle pat dıe cıkarırsanız kadının karısına allah korusun :)
ee taze fasulyenın yanında piav olmazsa olmazdır oznurcum ee bıde salatada lazım :)

ay banada balık demeyin
bende çok kötü tiksindim
bi kızarmış tavuktan bide balıktan adını duymak bile içimi tuhaf yapıyo

kıslar ben kaçtım
öpüldünüz kocaman hepiniz
ii akşamlaaarrrr

guler o sayfada kactane bebek var kızım hangısıne asık oldun :)
ay ben tavuktan artık pek hazetmıorum ama balıktan aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevıorummmm

günde bi bardak süt veya süt içemezsen bi kase yoğurt yemen yetrli demişti dr um.. ama senin haftan için bişiy diyemem..

sen kalsiyum içeren ne bulrsan ye iç.. fazla kalsiyumdan zarar gelmez..
bide bana buay ilave calsiyum vede magnezyum verdi suda eritilenden. bigün birini bigün diğerini içiyorum..

canım benim ilk önce doğum gününkutlu olsun rabbim evladınla eşinle mutlu huzurlu nice mutlu seneler nasip etsin sana güzel arkadaşım herşey çok güzel olucak buna gönülden inanıyorum bak gör ecrinimiz çok sağlıklı bir kız olucak dualrımızla hep yanındayız inanırmısın oğlumla ilgilenirken bi yandan aklım hep sende gülerde iyi haberlerinizi almak için iki arada açıyorum inşallah güzel haberler vardır diye çok şükür dünden beri çok rahatladım

..........................
Teyzelerı oĞluŞum bır aylık oldu maŞallah deyın ellerınızden Öper

Son düzenleme:
kudretçim mşlh oğluşuna.. demek 1aylık olduk.. allah sağlıcakla 1. yaşını hatta daha çoook yaşlarını görmeyi nasip etsin..:Saruboceq:

mşlh seçilmiş mert.. göz temesına başlamışız mşlh..
sesinizede cvp veriyomu...

meleklere gülümsemesine bayıldım..
mşlh allah nazarlardan kem gözlerden korusun mertimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…