Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşımı yaptılar.. kıyamaaaamm ağlamıştıııırr

ateş felan yapabiliyomuş diyolar.. inşlh bi sorunuzmuz yoktur

geçen sağlık ocağına gittiğimde bi bebeğe aşı yaptılar.. bebiş ağladıkça benim içim tuhaf oldu.. gözlerim doldu..

sen naptın. dayanabildinmi ağlamasına

Çok saĞol teyzesı artık sesımızı dınlıyo gÜlÜyo bıle Çok tatlı oldu oĞlum teyzesı bı gÖrsen

Topuk kanı verdıĞımızde Çok kÖtÜ olmuŞtum 7. GÜn verılıyo ıszde ınŞallah gÖreceksınız Şımdı de ıÇım gıttı ama aslan oĞlum fazla aĞlamadı ıĞneyı ÇıkardıĞında aĞladı sadce hemen uyudu meleĞım

bişiy sorcam çok merak ediyorum..
babamızı tanıyormuyuz.. veya şöyle sorayım.. babamızı tanımaya nezaman başladık..
anneyi süt kokusundan tanıyorlarda.. acep bebişler babalarını nasıl tanıyorlar.. babaları olduğunu nerden biliyorlar.. Allahın işi gerçi..

amin canım hayırlısıyla inşlh

eee topuk kanını doğar doğmaz almıyorlarmı.. 7. gün tekrarmı yakıyorlar yavrucağın canını ( kıyamammm

banane ben yaptırmam.. kıyamam.. doğumda doğru düzgün alsınlar ne alacaklarsa.. topuklarını deltirtmen ben bebişimin:umursamaz: kıyamam ben

babasınıda tanıyo tabiki ama en çok beni biliyo fotoğraftada gördüysen hep göğsümde uyuyo kucağıma alınca hemen annesi olduğumu anlıyo meleğim babasıylada çok gülüyo oda şimdiden masal anlatıyo şarkı söylüyo garibim kucağında gezdiriyo konuşuyo ondan tanıyo galiba ağlayıncada benim kucağıma veriyo susturamıyo çünkü

canım doğumda kan şekerini ölçmek için alıyolar topuk kanını bu 7. günde alınan kan başka ankaraya gönderiliyo geçen haberlerdede çıkmıştı ya allah korusun karaciğerle ilgili bi hastalığın teşhisi için fenilketanörü diye bi hastaloık gogleden yaz detaylarını oku canım çok önemli sakın aldırmamazlık etme eğer bu hastalık varsa çocuğun beyni gelişmiyomuş aman ha

aman bana bebiş beyini deme şimdi ağlarım mafoldumben

resimlerinizi gördüm evet mşlh çok tatlı uyuyo kucağında.. gözlerim dolarak baktım hepsine.. hatta faceden bile yorum yazdım şimdi..

iyi geceler canım bende çıkıcam birazdan..

aman maşallah oğluşuna kudretciiim
ay yavrum ya ne güzelde gülmüş Allah nazarlardan saklasın pek şeker olmuş annesi
maşallah maşallah

Kudretçiğim yeni resimlerinizi gördüm face da.. Çok tatlı Maşallah yorumumu da yaptım zaten.. Kilosu iyi doğduğu içinde hiç bir aylık gibi değil.. Ama çok isilik olmuş suratı yaa kızarmış sıcaktan heralde hele senin göğsünde uyumasına ve gülmesine bittim çok masum yaa... O dediğin haberi bende dinledim çok önemli gerçekten.. Artık o anlık ağlayacaklar ama iyilikleri için.. Kıyafetleri de pek güzeldi açmış Mertimizi...

günaydın kıslaaar

kudretçim maşallah oğluşuna.tosuncuk o.kocaman olmuş kıs
iyi besliyosun herhalde.
yüzündekilere dr. ne dedi peki yapabilecek bişey yok mu canım.
sıcaktan mı oluyormuş.

siz gece gece napıyodunuz burda bakiiim.nurten sonra gelirsin burda
çok uykum vaaaar dersin.benim de var bugün.geç yattım yaaa.
erken yatınca da gecenin ortasında uyanıveriyorum.normal bi
saatte uyumak lazım artık.

dün roxy matik buldum.tansaşta varmış aldım.ama 800 gr.mış o be.ben büyük paket falan
sanıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…