- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #17.321
biri benimi çağırdı duydum geleyim dedim kızlar nasılsınız ne alemdesinizzzzzzz çok özledim siziiiiiiiiiiiii
gülerim kusura bakma dün netim koptu bugün de çok yavaş hatlarda sorun var bizim nurten kız çok az kalmış ya doğuma
canlarım selam nasılsınızzz
yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız ya çok duygulandırdınız beni eksik olmayınn hep dua ettim hastanede ameliyatta Rabbim herkesin evladını bağışlasın diye sağlıkla kucağınıza alın diye
ben dün öğlenden sonra hastaneden çıktım kayınvalidemdeyim yatıyorum sağolsun bebek gibi bakıyor bana dün hemde doğumgünümdü gelen giden çok karışıktı yazamadım size inşallah ecrinim meleğim bana doğumgünü hediyesi olacak sizler nasılsınız
gülerim canım yaa sağol valla öyle oprs dan sonra 1-2 saat ecrin pek sessizdi azcık taaa aşağıda kıpırdadı sonra çıktı yukarlara maşallah ne tekme ne heraket hala öyle yavrum benim yükünden kurtulduu ya nasıl rahatladı inanın hissettim
diğeri küçüktüya hep bakıyorduk minnacıktı cuma bir gittik ecrin kadar olmuş kocaman şok olduk sonra pzrtsi bir giitik dr dedi ecrinin 2 katı olmuşş ecrin 557 gr düşün 1 kg diğeri dr dedi böyle gitmez müdahale etmezsek haftasonunu göremez bu çocuk şükür kurtuldu bebeşim ya
genetik testleri 2.5 hafta sonra çıkıcak ama prıf dedi bu bebeğin kaderi 1 hafta sonra net belli olur diğer doktorda hocam herşey belli zaten yolunda genetiği bekliycez bende iyi dedi inşallah dr dediği olurr
opr da önce amniyo aldılar 4 şırınga almışlar 0 okadar acıtmadı hatta hissetmedim aldık dediler de haberim oldu ama diğeri feciydi lokal anst yaptıklardı halde içimde o aletlerin hepsini hissettim şükür geçti 100 de 1 ihtimalde deselerdi hiç tereddüt etmeden yaptırırdım yoksa 1 haftaya kadar evladım gidecekti bile bile onu nasıl ölüme terk ederdim kesim kaybedicez dediler çünkü buda çok riskliydi hem ben hem eşim imza attık herşeyi kabul ediyoz diye düşünn şükür geçti damar tıkanmışş yavrum rahatladı şimdi 15 güm aşırı kritik sorun çıkmazsa 7 ayı tamamlıycaz inşallah profun demesi en fazla 34 haftaya kadar tutabilmek inşallah 30 ları görürüz sonrası daha iyi olacak bizim için
ayy kızlar bilmiyom o kadar risk var herşey aksi gidiyo bir yandanda bu ecrin nasıl bir bebek herkes şokta kesin sorun olması lazımken bişey yok dr lar hayret ediyo bedensel yani deidler bakarken bide kalbe bakalım ne kadar hasar almış adamın resmen gözleri pörtledi aa dedi hiçbirşey yok kafayı salladı hayrett der gibi bide allah kabul etsin dua başladım 4444 salavatı tefriciye cmtsi gecesi anneme teyzeme kayınvalideme falan söyledin pazar sabahı teyzemde sağolsun kuran arkadaşına söylemiş hani pazar ama 3-5 okuyabilirsen oku diye kadını giresundan akrabası aramış o ara oda ona söylemiş inanın 1 saat geçmedi teyzemin kızı aradı ağlıyoo telde çiğdemcimm bu nasıl bir bebek sadece gresundan 3400 tane okumuşlar diye koptuk valla ağlamaktan herkes okumuş ben anca abdest alana kadar dua bitiyordu 100 tane falan okuyabildim dün o çok şideetli yağmurda hast çıkıyoz eşimdedi siz durun çapa koca hastene ben dışardan taksi çağarayım diye bir baktık hast nin içinde kapıda taksi durdu birileri indi biz şokta bindik hemen adam dedi nereye z.burnuna dedik taksici hay abi Allah razı olsun ben z.burnu taksisiyim durağa dönmem lazımdı siz yağmurda binince ses etmedim yoksa almıycaktım dedi durduk yerde taksicidende dua aldık daha neler neler 2 gün hastanede ne mucizeler yaşadık sormayın ilaç aldırılar eşime 20 adet sadece 2 tane içicektim bizde dedik çıkarken hemşireye alın bunu bir hastaya falan verirsiniz çöpe atıcaz yoksa kız baktı aaa dedi siz bunu nasıl buldunuz piyasada en zor bulunan ilaç hayret dedi biz yazıyoz ama eczanede en yakını veriliyo bu yok çünkü dedi vs vs var bu bebeişte bişey Rabbim tamamına erdirdin kerametlerini hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallahhh
gülercim test sonuçlarını sormuşsun.eşim aradı
bi problem yok dedi.ama kaç çıkmış şeker sormayı akıl etmedim.
akşam bakayım evde kaçmış yazarım yarın size.
öznur nasılsın canım kız bişey yapmadım ki anlatayım aynen devam senin bebek nasıl bende bi değişiklik yok iş güç aynen devam bebek yok tabi olsa haberiniz olur
yarın abım bana gelıo dırek askerden ızıeee snra anneme gıdıcez suprız yapıccaz anneme yanıı abıcıme gusel yemekler hazırlıcm alısverıse cıkıcm sımdı :)
hee görüyom varda hepsi kendinden geçmiş.. ben efeciğe öyle tadı kaçmış portakal içirmem:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?