Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar bilmiyom o kadar risk var herşey aksi gidiyo bir yandanda bu ecrin nasıl bir bebek herkes şokta kesin sorun olması lazımken bişey yok dr lar hayret ediyo bedensel yani deidler bakarken bide kalbe bakalım ne kadar hasar almış adamın resmen gözleri pörtledi aa dedi hiçbirşey yok kafayı salladı hayrett der gibi bide allah kabul etsin dua başladım 4444 salavatı tefriciye cmtsi gecesi anneme teyzeme kayınvalideme falan söyledin pazar sabahı teyzemde sağolsun kuran arkadaşına söylemiş hani pazar ama 3-5 okuyabilirsen oku diye kadını giresundan akrabası aramış o ara oda ona söylemiş inanın 1 saat geçmedi teyzemin kızı aradı ağlıyoo telde çiğdemcimm bu nasıl bir bebek sadece gresundan 3400 tane okumuşlar diye koptuk valla ağlamaktan herkes okumuş ben anca abdest alana kadar dua bitiyordu 100 tane falan okuyabildim dün o çok şideetli yağmurda hast çıkıyoz eşimdedi siz durun çapa koca hastene ben dışardan taksi çağarayım diye bir baktık hast nin içinde kapıda taksi durdu birileri indi biz şokta bindik hemen adam dedi nereye z.burnuna dedik taksici hay abi Allah razı olsun ben z.burnu taksisiyim durağa dönmem lazımdı siz yağmurda binince ses etmedim yoksa almıycaktım dedi durduk yerde taksicidende dua aldık daha neler neler 2 gün hastanede ne mucizeler yaşadık sormayın ilaç aldırılar eşime 20 adet sadece 2 tane içicektim bizde dedik çıkarken hemşireye alın bunu bir hastaya falan verirsiniz çöpe atıcaz yoksa kız baktı aaa dedi siz bunu nasıl buldunuz piyasada en zor bulunan ilaç hayret dedi biz yazıyoz ama eczanede en yakını veriliyo bu yok çünkü dedi vs vs var bu bebeişte bişey Rabbim tamamına erdirdin kerametlerini hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallahhh

kızlar ben musadenizi istiyim az uzanayım sonra gelmeye çalışırım yinee

sedacım sanada geçmiş olsun canım eşinin üstüne varma ama bunu senin için değil evladı için yapacağını anne babanın görevinin evlatları için herşeye göğüs germek olduğunu daha yolun başındayken vazgeçmemesini söyle benim içinde riskliydi eşim dedi çocuk mocuk istemiyorum sen mühim sin bana bırak ne olacaksa olsan sen yeterki sağl ol ama ben daha en başında kaçamam sorumluluktan dedim anne baba olmak kolay değil yarın çocuğumuza bişey olsa arkamızımı dönecez kan sa kan cansa can vermiycezmi dedimm sonra ikna oldu ben anne olarak üstüme düşeni yaparım gerisi Allahın takdiri ona bişey yapamayız sadece dua edicezz şimdi inşallah Rabbimde sağlıkla onu bize bağışlıycak Aminnnnnn

çiğdemcim çok hayırlı ve dualı bi evlat olacak ecrin:Saruboceq:
okurken maf oldum burdasenağlama
Allah hayırlısını versin..

ecrin çok şanslı bi bebek vede çok güçlü bi bebek bunu unutma..:ecrin_bebek:

çiğdemimmmmmmmm neler yaşamışsın bitanem şükür atlatmışsın ay kıyamam sana güçlü ol hayatım pozitif olunca bak herşey yolunda gidiyor allah sana ecrinini bağışlasın bitanem çok dikkat et kendine

çiğdemcim çok geçmiş olsun canum.dualar kabul olacak
inşallah herşey yolunda gidiyor böyle de devam edecek.
maşallah ecrinimize allah nazarlardan korusun.benim anlamadığım
diğer bebk ölü değilmiydi nasıl kilo alıyorki.

bu arada bende yengeç burcuyum kıs.doğum günün kutlu olsun.
dileklerin kabul olsun inşallah.

kız olcay hoşgeldin.çok geçmişi okuyamadım
sen nerelerdeydin yaaa anlattınmı dur bi bakayım geçmişin hepsine

gülercim test sonuçlarını sormuşsun.eşim aradı
bi problem yok dedi.ama kaç çıkmış şeker sormayı akıl etmedim.
akşam bakayım evde kaçmış yazarım yarın size.

kızlar ben çıkıyom..
makinede çamaşır vardı onları sereyim.. hava yine kapadı.. içeriye sereyim en iyisi..

bide haftasonu annemin köyündeydik epeyce teze fasulye falan toplamıştık. onları haşlayıp dolaba koyayım.. bi sene domestesli koymuştum hiç hoşuma gitmedi buz koktu bana.. bende sadece hafif haşlayıp buzlu suda şoklayıp poşetliyorum..
kaç gündür kenarda duruyorlar bozulmadan yapayım.. kışa vitamin lazım.. herşeyin doğalı en güzeli..

ozicim testlerinin normal çıkmasına sevindim. dr normal dediyse boşver değerin kaç olduğunu..

bence çidoşumun diğer bebişi ölü olsa bile sonuçta yine çidoşumdan vede ecrinden kan yoluyla beslenmeye devam etmiş o yüzden büyümüştür.. neyseki ona giden kordon sorunsuz halledilmiş..
bundan sonrası çidoşumuz vede ecrinimiz için iyi olsun:Saruboceq:

öznur nasılsın canım kız bişey yapmadım ki anlatayım aynen devam senin bebek nasıl bende bi değişiklik yok iş güç aynen devam bebek yok tabi olsa haberiniz olur

Çipdemciğim haberlere çok sevindim canım.Herşey sorunsuz yolunda gitmiş hem de birçok şey olmuş güzel.. Allah yardım etmiş bunlar bir işaret.. ınşallah zamanında doğacak bbeeğin sağlıklı olacak zaten bedenen birşey yokmuş genetikte iyi çıkacak eminim. Ecrin o yükten kurtuldu ya şimdi daha iyi gelişir toparlar kendini.. Sen iyice dinlen hiç kalkma. Günlerdir haber bekliyorduk su serpildi valla yüreğime.. Alah yar ve yardımcınız olsun gülüm...

öznur nasılsın canım kız bişey yapmadım ki anlatayım aynen devam senin bebek nasıl bende bi değişiklik yok iş güç aynen devam bebek yok tabi olsa haberiniz olur

niye terkettin burayı bakiiiim.
ben iyiyim canım.bizde de iş güç aynen işte.

yarın abım bana gelıo dırek askerden ızıeee snra anneme gıdıcez suprız yapıccaz anneme yanıı abıcıme gusel yemekler hazırlıcm alısverıse cıkıcm sımdı :)

yarın abım bana gelıo dırek askerden ızıeee snra anneme gıdıcez suprız yapıccaz anneme yanıı abıcıme gusel yemekler hazırlıcm alısverıse cıkıcm sımdı :)

kız seval annenin yüreğine inmesin.. azcık açık kapı bırak..

bak bende aynı hatayı yaptım zamanında.. annem ağbimi karşısında görünce kalpten gidiyodu az kalsın...

ben geldim kıslar
öğlenin 12 sinden beri ayakta koşturuyorum yaaa
şimdi oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…