- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #17.661
inşlh çiğdemcim :Saruboceq:
bu arada ecrin çok güçlü bi bebek ben ona güveniyorum.. o herşeyin üstesinden gelir ben ecrine inanıyorum:Saruboceq::lepi:
çiğdemcim bişisorcam
aminyo sentez 1300tl miş doğrumu.. bide peşin alıyorlarmış galiba.. ona göre yanımıza nakit alalım. gerçi para yok kredi ödüyozda ona göre bilezik bozucam
yok kızzz 100 tl vermiş eşim ama çapada ssk lıyız fakat gülerim çok yoğunluk var diye birini geri çevirdiler alamayız yapamayız diye sen üzülme ama recep bey yaptırdı diye almışlar sende onun hastasısınya alırlar canımm olmadı cerrahpaşaya verirsiniz kapıdakine 3-5 sıkıştırdın mı her şeyi yaptırıyonn
çiğdemcim benim 20 eylül tahmini doğum.
dikişerin geçtimiki sen ayaklandın yaaa.
Allah sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasip etsin berat bebişimize..gülerim bebğin adını berat koyucaz inş.
beşikte oyun parkı tarzında olan varya onlardan aldım malum gezen bi aile olduğumuz için
ben kontrole inince recebin özel hastası geldi hiç sıra falan beklemeden hatta önüme geçip baktı hatuna ama hatun jet sosyeteydi kıyafet takılar gözlükler tabi onlara yapıyordur 1300 e sen az ağlaş işte daha uygun nasıl yaptırırız diye hemen çapaya sevk verir öyle bişey olursa bilezikleride takma görmesin kolunda zengin sanar
öznurcum kocişin ssk sından yararlanıyorum.. ama biz özel muaynanesine gidiceğimiz için sadece muayne üzcreti 300liraymış.. aradığımda sekreterine sordum..
aminyosentez konusunda dr bişiy demedi ama oraya gitttiğimizde pof yapıcaz derse hazırlıklı olmak istiyoruz.. sonuçta bize istanbul uzak git-gel yapamayız.. her ihtimali düşünüp öyle yola çıkmak istiyoruz kısmetse..
inşlh hiç bişeye gerek kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?