Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşlh çiğdemcim :Saruboceq:
bu arada ecrin çok güçlü bi bebek ben ona güveniyorum.. o herşeyin üstesinden gelir ben ecrine inanıyorum:Saruboceq::lepi:

çiğdemcim bişisorcam
aminyo sentez 1300tl miş doğrumu.. bide peşin alıyorlarmış galiba.. ona göre yanımıza nakit alalım. gerçi para yok kredi ödüyozda ona göre bilezik bozucam

inşlh çiğdemcim :Saruboceq:
bu arada ecrin çok güçlü bi bebek ben ona güveniyorum.. o herşeyin üstesinden gelir ben ecrine inanıyorum:Saruboceq::lepi:

ayy gülerim inan öyle herşeye rahmen bırakmadı mücadeleyi ecrin(mükafat demek) kelimesi arapça ecir le aynı yasin suresinde geçiyo 11 ayet sonu ecrin kerim diye cuma az kuran okudum bide türkçe meal okudum diyorki "inananlar için üstün bir ecir vardır" ya şok oldum üstün bizim soy adımız ecrin üstün kanım dondu inan Rabbim dedim senin kelamından isim koyduk sen onu bize sağlıkla bağışla ne olurr Aminnn öyle işte heryerden bir şey çıkıyor nasıl bir çocuk bu Rabbim onu koruyor biz sadece vesvese endişe yapıyoz

çiğdemcim bişisorcam
aminyo sentez 1300tl miş doğrumu.. bide peşin alıyorlarmış galiba.. ona göre yanımıza nakit alalım. gerçi para yok kredi ödüyozda ona göre bilezik bozucam

yok kızzz 100 tl vermiş eşim ama çapada ssk lıyız fakat gülerim çok yoğunluk var diye birini geri çevirdiler alamayız yapamayız diye sen üzülme ama recep bey yaptırdı diye almışlar sende onun hastasısınya alırlar canımm olmadı cerrahpaşaya verirsiniz kapıdakine 3-5 sıkıştırdın mı her şeyi yaptırıyonn

kıs çiğdem biz şimdi senlen aynı zamanda mı doğurcez
aman Allahım hayırlısını versin
inşallah küveze felan girmeden hayırlısıyla gelir çekirdeğin

kız çiğdem demek erken gelecek ecrincik.hepimizi sollayacakmısın kız sen.
inşallah sağlıklı bi şekilde doğar yavrum.zaten 34 haftada kocaman kız olur
inşallah küveze falanda gerek kalmaz.

sen ne zamandın canım valla adamın demesi ite kaka 34 haftaya kadar zorla içerde tutmak her an olabilir aslında ogün operasyondada doğum başlayabilirmiş 1 avuç ilaç içtim doğum önleyici çünkü çok küçük şimdi doğarsa yaşamaz dediler ben kayınvalidemde kalıcam işe geldim ama hiç kıpırdamıyom en ufak yorgunluk bile doğumu başlatabilirmiş töbe töbe dedim diktiriyim aşağısını kalsın içerde karnımda bir büyüdü 1 haftada patlıycam sanki dikiş attılar karnım gerilince ipler etimi kesti kıpkırmızı düşün artık cmtsi az yürüyüşe çıktık markete uğradık bebek vardı sevdimm arabada annesi dedi ay sizde akşama sabahsınız Allah kurtarsın ağlıycaktım markette

gülersim ssklı değilmisin kuşum niye okadar para ödeyeceksinki
hem sana amniyosentez yapmayacaklar sen nerden çıkardın
şimdi bunu.

recep bey muaynanesinde de aminyosentezi yapıyomuş.. burda bi topikte 10 gün önce muaynanesine giden biride muaynanaesinde aminyo sentesi 1300 tlye yaptırmış.. o yüzden bana çok geldi.. gerçi bebişimiz için herşeyi gözden çıkardık.
demek 100lira
o zman ben hiç bilezik bozmayım bu zamanda zarar ederiz bozdurursak.. ben koluma takimm öyle gideyim.. gerekirse eşimle orda 2dk da bozdururuz..
azten bu ay kredi kartınada öyle bi girmişizki kocişin maaşından fala geldi kart.. anca asgariyi yatırabildim

gülerim bebğin adını berat koyucaz inş.
beşikte oyun parkı tarzında olan varya onlardan aldım malum gezen bi aile olduğumuz için

ben kontrole inince recebin özel hastası geldi hiç sıra falan beklemeden hatta önüme geçip baktı hatuna ama hatun jet sosyeteydi kıyafet takılar gözlükler tabi onlara yapıyordur 1300 e sen az ağlaş işte daha uygun nasıl yaptırırız diye hemen çapaya sevk verir öyle bişey olursa bilezikleride takma görmesin kolunda zengin sanar

öznurcum kocişin ssk sından yararlanıyorum.. ama biz özel muaynanesine gidiceğimiz için sadece muayne üzcreti 300liraymış.. aradığımda sekreterine sordum..
aminyosentez konusunda dr bişiy demedi ama oraya gitttiğimizde pof yapıcaz derse hazırlıklı olmak istiyoruz.. sonuçta bize istanbul uzak git-gel yapamayız.. her ihtimali düşünüp öyle yola çıkmak istiyoruz kısmetse..
inşlh hiç bişeye gerek kalmaz..

çiğdemcim benim 20 eylül tahmini doğum.
dikişerin geçtimiki sen ayaklandın yaaa.

benim kız galiba topikte sırada doğacak ilk bebek bu gidişle biş diş çıkarırken siz doğurursunuz anacımm bu cimcime durmuycak belli

gülerim bebğin adını berat koyucaz inş.
beşikte oyun parkı tarzında olan varya onlardan aldım malum gezen bi aile olduğumuz için
Allah sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasip etsin berat bebişimize..
bende o park yataklardan almayı düşünüyorumda kociş pek istemiyo

kzı çidoş zaten benim sosyetelikle heeç alakam yok.. hatta kocişe akşam bile dedim.. bu adam koskoca prof bu adam bizi ezik görüp ilgilenmemzlik etmesin.. bak giderken adam gibi giyinelim.. valla bende süslenip püslenip gitmwyi düşünüyodum(makyajı normalde pek sevmem)
ozaman normal normal takılayım.. bilezikleride koluma değil.. çantama koyayım.. iyi söyledin valla.. yoksa adam benide zengin sanır yolardı vallakaydirigubbakcemile3

tabi sen tedbirli davran canımm hiçte korkma o çok kolay bir oprs yon iğne yapıyorlar duymuyon bile ben sandım anesteziyi vuruyorlar adam dedi sıvıları aldık hemde 4 şırınga almışlar anlamadım bile elide çok hafif adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…