Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman sağlıcakla dünyaya gelsinler, doğduklarında sağlık ve sıhatleri yoluda olsunda rabbim doğumu ne zaman nasip ederse artık...

kız çidoş kızçeler çok aceleci olurmuş zaten..aklinialirimsmile

çidoşum zaten hiç aklıma korku gelmedi.. neler neler atlattık.. hatta rahim filmini bile ben canlı canlı oldum..
hsg çektiren varmı aranızda varsa bilir nasıl bşiy olduğunu.. müthiş ağrılıydı. işlem bitince sorduğum ilk şey "rahim filmi bu kadar ağrılıysa doğum nasıl bişiy acaba" ordaki hemşire "bunun 10 katı" dedi

ne diyosun sen akannehir

hadi nurtenim 2 eylül benimde 34 cü haftam kim önce davrancak çıkartma yapacak
valla öznurum kısmet nasipten öte bişey yok sağlıklı olsunda ben önceye razıyım zaten eşime de dedim bir sağlıkla doğsun kucaklıycam onu doğru eve kapıyıda arkadan kitliycem sanki hastahanedeki tüm hastalıklar sorunlar yapıştı bize kaçmak istiyom resmen gülerim aman erken doğsunlarda kocayada erken gitmesinler kurtlu şaziyeler duramıyorlar durdukları yerde

kızlar bide bişiy diycem..
doğuma kocişlerinizde yanınızda girsin istermiydiniz... bazı hastanelerde kocişleride doğuma alıyorlarmış..

ben girmesini istiyorum.
söyledim kendisine ama kendisi pek girme taraftarı değil.
ben ikna etmeyi dşünüyorum.

valla kızlar ben yazmıyım size hadtane tecrübelerimi beni oprs önce ve sonra gözlem odasında tutular orda doğuma daha çokk saatleri olanlar yatıyordu benim bütün psikoloji gitti asla asla asla zorunlu bir durum dışında normal doğum yapmam zaten niyetim yoktu son nokyatı koydum görümcem yanımdaydı o mecburiyetten sezeryen olmuş hep üzülüyordu o bile dedi amanınn iyiki doğurmamışımm diye hele ilerde yakın doğumu olanlar vardı onların sesleri yetti kapılar ardından ama anladım ki annelerin hakkı asla ödenmezz annelerimize bir of demeyelimm çok meşakattli evlat sahibi olmak doğum bu kadar zor ömür sonuna kadar kollamak bakmak beslemek çok zor annelik

Hayırlısıyla gelsinlerde hiç farketmez çiğdem ya
beşik kerteriz kıs hemencik
birde aynı gün doğururmuşuz ne güsel olur dimi

kızlar bide bişiy diycem..
doğuma kocişlerinizde yanınızda girsin istermiydiniz... bazı hastanelerde kocişleride doğuma alıyorlarmış..

ay yok gülercimya kesinlikle istemem
eşimi kendimden mi soğutucam o halde
hm eşimde asla istemiyo
sen orda acı çektikce dayanamam ben bikaç kişiyi döverim diyo :)

çidoş kız biz kadınların o bağrışlarına rağmen
kafaya koyduk.hepsini biliyoruz göze alıyoruz sonuçta.
sanki benimki öyle olmaz gibi geliyor.
insan kendine konduramıyormu ne.kolay olur gibi geliyor.
ama o an gelip dayanamayacağımı anlarsam sezeryana
dönebilirim.

amanın çidoş ağrı çekenler birebir tanık oldun demek akannehir
valla benimde kafamda hiç bişiy yok.. ne normal nede sezeryan.. o an hayırlıyısla bi gelsin dr um karar verir.. tabii bebişin durumuna göre..

önceleri kociş benim doğumda yanımda olsun diyodum ama haftalar geçtikçe, aman gelmesin diyorum..
benim kociş çok hassas. tüp hazırlığı için kendime iğne yaparken bile bakamıyodu.. acıyomu diye 10 kere soruyodu.. şimdi bide beni o halde görürse herhalde bi sedyeyede onu yatırırlar kaydirigubbakcemile3

bide benim hastanemde epidurale kocişler girebiliyo.. akşam takıldı hatta, epiduralle doğurayım istersen bak sende yanıma gelebiliyomuşsun.. bana dediki "valla seni keserlerken görürsem o dr parçalarım, ben sen iğne yaparken bile kıyamıyom, beklerim ben seni dışarda diyo"

bizi öyle kan revan içinde görmesini istemiyodur nurtişim..
bende istemiyorum artık.. baklasin dışarda..

bide doğumdan çıkışta kocişinize bakın bakalım bebişlemi ilgileniyo yoksam sizinlemi..
eğer bebişle ilgileniyosa.. size fazla önem vermiyo, bebişi sizden fazla seviyo demek miş..

kız nurten soğurmuki o niyeymiş

bilmiyorum ya benim eşim öle beni kanlar içinde görsün istemiyorum
kandan çok tiksiniyo çünkü
birde bebek öyle ince bi zar la doğuyo ya kanlı bi şekilde
sonra o çocuğu öyle görürse hiç kucağına almak istemez benimki

bizi öyle kan revan içinde görmesini istemiyodur nurtişim..
bende istemiyorum artık.. baklasin dışarda..

kesinlikleeeee

ben normal doğurmak istiyorum
Allah kısmet ederse inşallah normal doğurcem
ben 1 hafta sezeryanın dikiş ağrısını çekip yavrumu sancılşar içinde emzirmektense normak doğurup 1 günde kalkıp çocuğumla ilgilenmek istiyorum

bi ıkıncem çıkcekkkkkkk
bi ıkıncem çıkceekkkkkkk

geçen eşimede bi ıkıncem çıkcek ne var ki diyom da
inşalllah öle olur Aşkım bide ben seni o zaman görürüm
dayanamıyooooooom sezeryana alın nolur diye bağırma da hastanede diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…