Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelirim kuşum merak etme göbeği düşünce sevindim canım niye ağlayayım daha iyi ya düşünce rahatladı babası eczaneden bakım için ilaç aldı onu sürdük gazlı bez koyduk arada allaha şükür hiç mikrop kapmadı sizde öyle yapın bizim arkadaşınki iltihap kapmış bakımını iyi yapmak lazım hele havalarda çok sıcak aman dikkatli olun

ay canım yaaaaaaa
işe dönünce nasıl yapıcan kudret ya
ne kadar daha izinlisin kim bakcak merte

kayınvalidem bakıcak ama ben şimdiden nasıl bırakırım diyorum iznim 30 ağustosta bitiyo bir ayda yıllık iznim var 40 günde rapor hakkımız var daha ekime kadar çalışmıycam ondan sonrada durmazsa ücretsiz izin alıcam mecburen tekrar söylüyorum bu güzel günlerinizin keyfini çıkarın ohhhhh

kızlar bende çıkıyom..
kociş geldi...

erken yatmak gerek bu akşam.. k.i.bakın byy

kıs güler bizimkilerde böle yaparsa ne yapcez kıssssssss

tamam kıslar
hadi gidin ii geceler bende yatcam zaten birazdan

cananıııımm
canım benim inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz canım

ahh canım benim inşallahh..

canım benim Allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için, inşallah bende gelicem yakında yanınıza hamileyim kızlar diyerek..duaların gücüyle inanırsak rabbim geri çevirmez..dua edin bana yarın gece bu mübarek günde..öptüm hepinizi...

kızlar günaydın.
dün bayağı yoğundum giremedim ama iyi kaynatmışsınız.şimdi yine yetiştirmem
gereken bi iş var.sonra görüşürüz.çiğdem de gelmemiş hiç merak ettim.
ben işlerimi halledeyim.öğlene doğru girerim herhal.

benimde işlere yoğunlaşmam gerek artık ya
yoksa canıma okurlar yarım işleri bitirmeden gidersem
arada gelirim bakmaya

günaydın olcaycım
nasılsın bulantıların başladımı
inşallah rahat geçer hamileliğin

günaydın olcaycım
nasılsın bulantıların başladımı
inşallah rahat geçer hamileliğin

GÜNAYDIN CANIM YOK KIZ DAHA NE BULANTISI BU KADAR ERKEN OLMAZ SANIRIM inşallah rahat geçer tabi ya bu

bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah herkese dilediğini istediğini versin en başı sağlık mutluluk versin

Günaydın hanımlar. Kandiliniz Mübarek Olsun Herkes ıçin Hayırlara Vesile Olsun ınşallah...

Kudret canımm dün gece yazmışsın valla Allah güç kuvvet versin tempon gerçekten ağır insan sadece ağlayacak emzircen altnı değiştircen sanıyor ama öyle değil işte.. Sırf kucak istediği için bile yıkıyorlar ortalığı...Misafir geliyor sevmeye tabii oh sevmesi çok güzel elbette.. Suyu da seviyorsa ne güzel rahatça bu sıcaklarda yıkıyorsundur..

Benimde bugün işlerim var kaç gün asıyorum halim yoktu halımı kapılarımı silcem mutfak dolaplarını indircem silicem yerleştiricem balkonumu sileceğim maalesef yıkayamıyorum borularda sorun var çok zor oluyor hele yaz günleri yıkayabilsem ohh dök suyu deterjanı yıka. Neyse artık... Hadi görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…