- Konu Sahibi EU3
-
- #18.101
eminim onlarda sana destek olmak istiyolar ama seçtikleri kelimeler yanlış. Senin şu dönemde ne kadar hassas olduğunu anlıyamıyolar . dediğim gibi baktın çok mu canını sıkıyolar hastayım de uyu geç bi köşede kayınvaldende çiğdem yorgun dinlenmeye ihtiyacı var deyip bi süre misafir kabul edemicem desin O kadarını da anlarlar heralde
öyle canım işe gelmemim sebebi bu zaten evde pijamayla kendimi iyice hasta hissettim mevzuda hep aynı ne olacak bebeğe diye içim bayıldı artık işe geliyom kafam dahalıyo valla bide bizim salak akrabalar arayıp işte gelecektik ama kayınvalidenin yanındasın diye çekiniyoz evine geçince ara gelicez diyorlar benim elim ayağım tutmuyo sonra iş yapmam yasak ne işim var evde öyle diyceyne desene kızım geç evine ben gelip bakayım sana ayyyy bu insanlarda beni sinir ediyorlar ya
peki sen sat tarihini 7 ocak değilde 21 ocak deseydin
dr.lar ne diyecekti. haftasıyla uyumlumu diyeceklerdi.
ben bunu anlamıyorum yumurtlama tarihin konusunda
nasıl bukadar eminler.ya da sen hiç sat vermeseydin sana 24
haftalık gebesin diyeceklerdi ve kontrollerin bu şekilde devam edecekti.
Nurten bugÜn muhasebeye dedİmkİ ben İzİndeyken sİgorta prİmlerİm Ödenecekmİ.
Hayır olmaz kİ Öyle bİŞey.İstİrahatlı gÖrÜnÜyosun Ödenemez kanuna gÖre dedİ.
Bende dedİmkİ İŞyerİnİn İnsİyatİfİne baĞlı sonuÇta tamam zorunluĞu yok ama
İsterse Öder dedİm.yok dİye Ödeyemez.Ödemezler zaten Öyle bİr beklentİm yok da bİzİm muhasebecİnİn savunduĞu Şey yanlıŞ deĞİlmİ Şİmdİ.bİlmedİĞİ ortaya Çıkmıyormu.
kanunen kesinlikle ödenmez diye bişey yok öznur benim bildiğim. Işyeri isterse öder benim bildiğim bi sürü işyeri var mçalışanı istirahatliyken raporu verken maaşını veren ve banka kanalıyla ödendiğinden maaşı onunda ssksını yatıran. Bak bilgeninde işyeri tam istirahatliyken ödicekti tam maaşını herşeyini oda ssk dan aldığı tolu parayı işyerinegeri vericekti ki bazı işyerleri onu bile almıyo bizim katkımız olsun diye
ben ssk dan alcam gibi gözüküyo şimdilik. Bizim işyeri son ana kadar bişi sölemez bakalım ne olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?