Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki sen sat tarihini 7 ocak değilde 21 ocak deseydin
dr.lar ne diyecekti. haftasıyla uyumlumu diyeceklerdi.
ben bunu anlamıyorum yumurtlama tarihin konusunda
nasıl bukadar eminler.ya da sen hiç sat vermeseydin sana 24
haftalık gebesin diyeceklerdi ve kontrollerin bu şekilde devam edecekti.

öyle canım işe gelmemim sebebi bu zaten evde pijamayla kendimi iyice hasta hissettim mevzuda hep aynı ne olacak bebeğe diye içim bayıldı artık işe geliyom kafam dahalıyo valla bide bizim salak akrabalar arayıp işte gelecektik ama kayınvalidenin yanındasın diye çekiniyoz evine geçince ara gelicez diyorlar benim elim ayağım tutmuyo sonra iş yapmam yasak ne işim var evde öyle diyceyne desene kızım geç evine ben gelip bakayım sana ayyyy bu insanlarda beni sinir ediyorlar ya

çiğdemcim ben doktorlar sitesine üyeyim
orda araştırdım biraz bu soruyu buldum
prof dr. uçar asenaya sorulmuş bi soru
profun cevabıda doğuma kadar ne olacağı hiç belli olmaz. diye cevap vermiş

Saygıdeğer hocam, ablam 34 yaşında, ilk gebeliği. Şu an hamileliğinin 37. haftasında. Yaptırdığı testlerde FL kısalığı, (femur uyluk kemiği kısalığı) saptanmış. Bugünkü yaptırdığı doktor muayenesinde FL değerinin 65 (altmışbeş) mm olduğu söylenmiş, ve "ailede boy kısalığı olan var mı diye sorulmuş" Ailemizde boy kısalığı yok. Bu değer normal midir? Ablamın ne yapması gerekiyor? Ne önerirsiniz? Saygılarımla..

kayınvalidende olman daha iyi zaten canım.pek fazla gelen olmaz kafan rahat eder
evinde olsan dedikleri gibi gelen giden eksik olmazdı.
orası kayınvalidenin evi sonuçta gelen olsa bile onlarla o ilgilenir.

aynen öyle öznurum ya orda bir kız vardı hamile pc ye kayıt yaptırıyo dediler en son ne zaman adet gördün bırak gününü ayını bilmiyo ayy bilmemki nisanmıydı mayısmıydı hatırlamıyom dedi biz doğrucu davut problemli olduk onunkini nasıl hesaplıycak acaba zaten bu sağlıkla doğsun ahtım var ikinci çocupu kazara yaparsam hiçbirşey bilmiyom diycem araştırıp bulsunlar satı söyledik hcg değeri ikize benziyo zaten annenem ikiz eşi diye doktora en başta söyledim yok anam tüm körler sağarlar bize denk geldi söylemiycen en iyisi

çiğdemcim genetik testi nezaman sonuçlanacak canım.
oradaki sonuç kesin durumu gösterecekmi.

boşver sen milleti canım
tam sonuçları almadanda kimseye bişi söleme bence
daha sonucu almadım dersin ileri geri laf edemez kimsede

çiğdem kıs bu arada maşallah 26. haftanıda bitirmişin
bak minnoş kızın gelmesine 7 haftacığın kamış inşallah hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle gelicek minnoş

Nurten bugÜn muhasebeye dedımkı ben ızındeyken sıgorta prımlerım Ödenecekmı.
Hayır olmaz kı Öyle bıŞey.ıstırahatlı gÖrÜnÜyosun Ödenemez kanuna gÖre dedı.
Bende dedımkı ıŞyerının ınsıyatıfıne baĞlı sonuÇta tamam zorunluĞu yok ama
ısterse Öder dedım.yok dıye Ödeyemez.Ödemezler zaten Öyle bır beklentım yok da bızım muhasebecının savunduĞu Şey yanlıŞ deĞılmı Şımdı.bılmedıĞı ortaya Çıkmıyormu.

Canım benım ÜzÜlme bence bıŞey olmayacak mılletın demesıne gÖre olsa bu arada kusura bakarmıyım hıÇ ıyı gÜnde kÖtÜ gÜnde hep destek tam destek

DÜn bıraz tuhaf olmuŞtum ayrılıcam dıye ama bugÜn Çok
mutluyum ıyıkı ayrılıyorum dıye.

kanunen kesinlikle ödenmez diye bişey yok öznur benim bildiğim. İşyeri isterse öder benim bildiğim bi sürü işyeri var mçalışanı istirahatliyken raporu verken maaşını veren ve banka kanalıyla ödendiğinden maaşı onunda ssksını yatıran. Bak bilgeninde işyeri tam istirahatliyken ödicekti tam maaşını herşeyini oda ssk dan aldığı tolu parayı işyerinegeri vericekti ki bazı işyerleri onu bile almıyo bizim katkımız olsun diye

bende internetten okudum bunları.ama biizm muhasebeci
çok biliyo ya.patronuda o yönlendiriyo zaten hep.
Senin sigortanı ödeyeceklermi konuştunuzmu bişey.

ödemicekler bildiğim kadarıyla öznurcum
ama maaşımı tam kesmiceklermiş bi kısmını vericeklermiş yani ssk nın kestiği kadar kısmını işyerinden alıcam Böylece eksik maaş almamış olcam. Sağolsunlar bunada şükür :)

Bızımkıler daha Öncekılere maaŞını elden ÖdemıŞ.sonra onlara da sgk dan aldıklarını
ıŞyerıne vermıŞlerdı.banada aynısı yapmazlarsa haksızlık olur.ıtıraz ederım zaten.

ben ssk dan alcam gibi gözüküyo şimdilik. Bizim işyeri son ana kadar bişi sölemez bakalım ne olcek

evrakların tamamsa ay sonunda veriyo uzun süreli raporlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…