Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman kıslar burda bir yağmur başladı varya üffffffffff
fırtına çıktı resmen

e peki doğumu kim yaptıracak şimdi

bilmiyommmm ya amanın bebişim yaşasın hele sağlıklı olsun çapa karışık valla özel istiyordum ama olmadı profa bayılcaz parayı çapada o girecek doğuma normalde girmiyorlar diğer bebekte varya onu bilen biri alsın içerden diyom bide kuvez sorunumuz olursa çapada yapmam daha iyi olur oranın yenidoğanı iyiymiş özellerden

Buradada fırtına var ama daha yaĞmur baŞlamadı aman yaĞmasın ıŞ ÇıkıŞı bızım eve gıdecektım az daha eŞya alıyım bu gıdıŞle komple taŞınıcaz evıde kıraya verırız ÜstÜmÜz 750 tl ymıŞŞ kÖŞeyı dÖnecez tÖbe tÖbe

anladım canım.
bigün bakacaz geçmiş bu günler.

kıslar ya size bişi sorcam
benim göğüslerim çok büyümüştü
sonra kavhverengi yerleride koyulaşmıştı
geçen banyoda çok kaşındı bende kese yapiim dedim ve koyulaşan yerler resmen kabukk kabul soyuldu
şimdi eski kahverengine döndi ama hala soyuluyo bi taraftan
sizde de var mı böle bişi neden oluyoki acaba

benimde iş yok şu an sıkılıyorum.
bu aralar böyle.haftaya çıktığıma seviniyorum oyüzden
burada patlayacam akşama kadar.allahın dağı bi
kapı dışarıda çıkamıyorum.ne yürüyüş ne bişey.
eve çıkmak iyi olacak.egzersizlere yürüyüşlere başlayacam.
kocama zaman ayırıcam.o benden önce evde oluyodu.
artık ben onu karşılayacam.

ben keselemiyorum canım.süt gelmişti ya oyüzden kurcalamıyorum
sen orayı nemlendirmiyosunki niye kurudu.kremini göğüslerine de sür
çatlar yoksa bu gidişle.benim de kahverengi bölgede yeni yeni
benler çıktı.onu sorucam dr.a iyi hatırladım bak.

oh valla keyfini çıkar kıs ne güzel
bende ay başında rahatım inşallahhhhhh ohhhhhhhhhhh

Çiğdemciğim bitanem şimdiden hiçbirşey yokken ortada koyverme kendini ne demek anne gibi hissetmiyorum kendimi bal gibi hamilesin ve bebeğini alacaksın kucağına. Bu mübarek gecede bol bol dua et bende edeceğim sana arkadaşım.. ıki hafta gerilik hiçbirşey değil ki zaten gerileme olduğunu biliyordun ikizini beslediği için ama arayı kapatabilir iki hafta geri olarak doğsa bile birşey olmaz sen hiç üzülme daha genetikte çıkmamış. Herşey senin elinde sen moralini yüksek tut, inan eşine de moral ver diğer olumsuz şeyler söyleyenleri hiç dinleme bile insanlar bilmediği konularda ahkam kesmeye bayılırlar ama bir yararları dokunmaz aman birşey olsun da laf çıksın diye bakıyorlar akbaba gibi... Senin bebeğinin sağlıklı doğması onlara en güzel cevap olacak.. Hep herşeyin en iyisinin olacağına inan... Bak ne güzel de besleniyormuşunuz kapatır arayı bizim kızımız.. Ben iki kilo doğmuşum canım düşün el kadarmışım annem doğuma gittiğinde dr kalp atışlarımı bile duyamıyormuş dinleme aletiyle dinleyip çarpılar atıyormuş annem tamam kaybettik çocuğu demiş ölü doğum yapacak sanıyormuş ve inanılmaz sancılar çekerek doğurmuş beni o zaman fazla sezeryanda yoktu.. Ama bak çok sağlıklıyım hiçbir sorunum yok sadece bağışıklığım çok zayıftı sık hasta olurdum ama hemen atlatırdım şimdi herkes kışın hastalıktan kırılır ben hasta olmazdım pek hele şimdi eşim grip aşısı vurduruyor bir burnum bile akmıyor hayatım... Allah büyük onun yüceliğine onun kadrine inan o bilir herşeyi doktorlar ne derse dedin.. Onun rızkını Allah verecek...

kıs kremlemezmiyim sürekli kremliyorum
birde kaşınınca kaşımıyorum ben soğuk suyla yıkıyorum alıyo kaşıntıyı,ayrıca soğuk su sarkmasınıda önlüyomuş

o benler sivilce gibiyse süt kesesidir öznur

birde kıslar anne sütü sadece göğüsün ucundan diil o kahverengi bölgedende geliyomuş
ve emzirirken mümkün olduğunca kahverengi bölgenimn tamamını çocuğun ağzına vermek gerekiyomuş ki çocuk tam doysun yoksa sadece ucunu verirsen hem göğüs ucun çatlarmış hemde sadece ucundan çıkan süt çocuğa yetmezmiş

sivilce gibi olanlar başka,kabarık kabarık.
normal bildiğin kahverengi ben benim dediğim.

anam kıslar oğlumu hıçkırık tuttu
amannnnnnnn yazık yavruma yaa ne yapabilirm ki
zıplayıp duruyo içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…