Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdemcim genetik testi nezaman sonuçlanacak canım.
oradaki sonuç kesin durumu gösterecekmi.

29.06.10 da verince 2,5 hafta sonra demişler biz arıycaz sizi demişler 1,5 hafta neredeyse geçti hayırlısıyla inşallah iyi çıkar 1 hafta sonra falan ararlar heralde

kesin sonuç olacak canım bebeğin dna yapısına bakılıyormuş hatta ilerde bebeğin başına gelebilecek hastalıklar bile söyleniyormuş kuzenin bebeğine yapmışlardı hiçbirşey çıkmadı ama demişler bağırsaklarında ilerki yaşta kolit problemi olabilir diye çocuk 3,5 yaşında bişeye üzülüp ağlasın hemen bağırsakları bozuluyormuş şimdiden başlamış arıza çıkarmaya bağırsaklar

boşver sen milleti canım
tam sonuçları almadanda kimseye bişi söleme bence
daha sonucu almadım dersin ileri geri laf edemez kimsede

ya nurten aynen öyle diyom artık genetik testine göre karar verilecek diyom kesip atıyom ne yapayımm

Son düzenleme:
kızlar benim bildiğim doğum iznine ayrılınca işyeri prim ödemiyo ssk da doğum parası diye işte o primleri geri ödemiş oluyo mağdur olunmasın diye

çiğdemcim sen ne kadar zamanda bir gidiceksin artık bu adama kontrole

Ben 16sı haftaya Çıkıyorum canım.ılk 2 haftayı yıllık ıznıme saydıracaĞım.
34.haftada ayrılmıŞ olacam yanı.

aman öznurum 32. haftada gidip 34 e kadar .alışabilir kağıdı da alcaksın dimi bak unutursan paranı alamazsın

çiğdemcim sen ne kadar zamanda bir gidiceksin artık bu adama kontrole

hee bak adam o kadar kötü konuştu bide dedi siz artık önceden hangi doktorunuza gidiyorsanız ona devam edin ama genetik testi çıkınca getirin bir bakalımm bizde 21 temmuza randevu aldık test geç falan çıkar diye kaldık ortada bide geçen hafta dedi artık her hafta buradasınız mutlaka görmem lazım şimdi böyle dedi

ben ayın 30 una kadar burdayım ya
bari bu ayki maaşımıda tam alim de kesintim olmasın demii

madem sigorta primim ödenmeyecek önce yıllık iznime saydırmam daha iyi olmadımı.şimdi
çıktığımda 2 hafta daha ssk ödenecek.sonraya bıraksaydım izinlerim bitince yıllık izin hakkımı
en sona bıraksaydım sonra belki de ssk ödemeye devam etmezlerdi heleki ücretsiz izin alırsam o 2 hafta arada kaynardı.2 hafta prim ödeyip bidahamı keseceklerdi.

aman öznurum 32. haftada gidip 34 e kadar .alışabilir kağıdı da alcaksın dimi bak unutursan paranı alamazsın

evet canım o kağıdı alıp işyerime vericem tabi.
sonra 34 haftada dr. dan işgöremez raporu alıp onu da tekrar verecem.
senden öğrendim ya

acaba adam 3-5 kuruş bişiler mi umuyo çiğdem ya
koy bak azcık para ortaya nasıl dönerler peşinde
herşeyi paraya dökmüşler yaa hiç insanlık kalmamış

çiğdemcim bence o adam seni özel muayehanesine felan bekliyo ondan böle yapıyo
bizde bir ara kayınpederimin bi rahatsızlığı için bi profa gitmiştikte adam önümüze resmen kartınu attı. ışinize gelirse özelde bakarım dedi resmen

canım olurmu öyle şey.dr. Bunlar ticaremi yapıyoruz burada.
Orada sadece riskli hamileliklerle ilgilendikleri için
şimdilik rutin kontroller için eski dr.una yönlendirmiştir.
Genetik sonucu için yine kendisi bakmak istemiş zaten.

kıs valla eşim aynını dedi biz bu adamın muay. sine 1 kez gidelim bizimle daha çok ilgilenir dedi bende ne gerek var zaten o bakıyo dedim kız öylemi yapsak neyse gülerim gelsin hele bakalım hayırlı haberlerle adam çok ilgilendiyse bizde gideriz ne yapalım 300 tl gitsin

insan inanmak istemiyo.allah böyle dr.larla karşılaştırmasın.

öznur deme kız öyle ben orda kaçkez şahit oldun sosyetikler geldi dedimya ne kayıt ne bilmemne recep beyin hastası dediler hoooppp içeri biz orda bekliyoz

valla öznurcum öyle bir oluyokiiiiiiiii
benim patronum doktor o anlatıyoda o doktorların neler yaptıklarını aklın hayalin durur
benim arkadaşımın kız kardeşi mide kanserinden öldü 2 ay önce
kız çok kötü oldu heryeri şişti 1 ay ya yaşar ya yaşamaz demndi de genede prorfösör bakmadı artık 200 lira verdiler o zaman baktı ve 200 liranın karşılığı söylediği şey kızın annesine senin kızından sen hayır bekleme artık oldu. düşün yani

tabiki var yok demiyorum canım.ben bu dr.un yaklaşımı
için farklı bir yorumda bulundum sadece.yani böyle de
olabilir demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…