Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haaaaaa onu bilmerim ki
sor haftaya doktora bakem
kız benim soyulmayıda sorsana bi

ahahaha kız soyulma normal kuruyo cildin hamilelikte
nemlendirecen sürekli.ha bildiğim bişi söyliyim sana
bebe yağı sürüyosan kesin soyulur. bebe yağını
ya ıslak cildine sürecen ya da onun yerine nemlendirici
losyonlar daha iyi.

amaaaaan bebe yağımı soyuyoki kıssssss
bak ben heç bilmiyodum bunun yaaaaaa
neyse hiç yoktan soyuldu da koyu rengi gtti eski haline döndü rengi :)

SEDACIM aLLAH razı olsun hepinizden öyle inanın beni en iyi siz anlıyorsunuz valla sabah ne haldeydim geldim işe içimi açtınız vallahi Rabbim bu mubarek gün hürmetine bizlere karnımızdaki bebeklerimiza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sana ve diğer bekleyen tüm arkadaşlarımıza isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatları tez saatte göndersin inşallah

geçmişi okudum canlar çiğdemiim ben böyle şeylerden çok etkileniyorum bişeyde diyemiyorum kusura bakma bitanem ama doğacak o bebek size bişey anlatayım 10 gün önce çapraz komşum daha 6 ayını doldurmasına 2 gün kala yüksek tansiyondan ölüyordu zor kurtardılar çiğdemim yaşıyo bebekte annede ki anne bile zor dedi doktorlar allah büyük ne olacağına o karar verir moralini yüksek tut bitanem
güleri arayayım mı ne yapmış çıkmışmıdır doktordan randevusu kaçtaydı bilen var mı

öyle canım ya Allahın dediği olur doktorun değil hasta için diyorlar alın eve götürün 3 ay yaşar 15 yıl yaşıyor ömrü verende alanda Allah ama işte ister istemez etkileniyo insan

gülerin randevusu 16-17 arasıymış canımm

gülerin randevusu 4-5 arasıydı çıkınca ben msj atarım muhakkak demişti olcaycım
ya daha çıkmamıştır yada çıkmak üzeredir. Çükü ararım muhakkak ama aramazsamda kötü bişi vardır anlayın demişti
amannıın ay bi msj atsakmı yaaaaa

az bekleyelim yarım saat sonra atalım müsaitse cvp verir mutlaka ayy mubarek günde inşallah hayırlı haberler almıştır

daha erken o zaman bekleyelim biraz daha ama arayalım bi araya merak ettim

bence bi yarım saat bekleyelim
5,5 gibi kesin çıkmış olur heralde

olcayım tickerın mikemmel olmuş pek şekerrrrrrr

sağol canım güler sağolsun buluyo yoksa ben pek ilginmem o işlerle ama çok güzel takip edilebiliyo yarın yine kan vereceğim ama yükseldiğine eminim göğüslerim acıyo ve şişti ya ben ne zaman doktora gideyim cumartesi gitsem görünür mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…