sivilce gibi olanlar başka,kabarık kabarık.
normal bildiğin kahverengi ben benim dediğim.
elini karnına koyunca kalp atışı gibi bişey oluyo bazen.
hıçkırık o herhal dimi
haaaaaa onu bilmerim ki
sor haftaya doktora bakem
kız benim soyulmayıda sorsana bi
kalp atışı gibi seri diil 2-3 saniye arayla zıplıyo
of hala geçmedi yaaaaaaaa
ahahaha kız soyulma normal kuruyo cildin hamilelikte
nemlendirecen sürekli.ha bildiğim bişi söyliyim sana
bebe yağı sürüyosan kesin soyulur. bebe yağını
ya ıslak cildine sürecen ya da onun yerine nemlendirici
losyonlar daha iyi.
Çiğdemciğim bitanem şimdiden hiçbirşey yokken ortada koyverme kendini ne demek anne gibi hissetmiyorum kendimi bal gibi hamilesin ve bebeğini alacaksın kucağına. Bu mübarek gecede bol bol dua et bende edeceğim sana arkadaşım.. İki hafta gerilik hiçbirşey değil ki zaten gerileme olduğunu biliyordun ikizini beslediği için ama arayı kapatabilir iki hafta geri olarak doğsa bile birşey olmaz sen hiç üzülme daha genetikte çıkmamış. Herşey senin elinde sen moralini yüksek tut, inan eşine de moral ver diğer olumsuz şeyler söyleyenleri hiç dinleme bile insanlar bilmediği konularda ahkam kesmeye bayılırlar ama bir yararları dokunmaz aman birşey olsun da laf çıksın diye bakıyorlar akbaba gibi... Senin bebeğinin sağlıklı doğması onlara en güzel cevap olacak.. Hep herşeyin en iyisinin olacağına inan... Bak ne güzel de besleniyormuşunuz kapatır arayı bizim kızımız.. Ben iki kilo doğmuşum canım düşün el kadarmışım annem doğuma gittiğinde dr kalp atışlarımı bile duyamıyormuş dinleme aletiyle dinleyip çarpılar atıyormuş annem tamam kaybettik çocuğu demiş ölü doğum yapacak sanıyormuş ve inanılmaz sancılar çekerek doğurmuş beni o zaman fazla sezeryanda yoktu.. Ama bak çok sağlıklıyım hiçbir sorunum yok sadece bağışıklığım çok zayıftı sık hasta olurdum ama hemen atlatırdım şimdi herkes kışın hastalıktan kırılır ben hasta olmazdım pek hele şimdi eşim grip aşısı vurduruyor bir burnum bile akmıyor hayatım... Allah büyük onun yüceliğine onun kadrine inan o bilir herşeyi doktorlar ne derse dedin.. Onun rızkını Allah verecek...
geçmişi okudum canlar çiğdemiim ben böyle şeylerden çok etkileniyorum bişeyde diyemiyorum kusura bakma bitanem ama doğacak o bebek size bişey anlatayım 10 gün önce çapraz komşum daha 6 ayını doldurmasına 2 gün kala yüksek tansiyondan ölüyordu zor kurtardılar çiğdemim yaşıyo bebekte annede ki anne bile zor dedi doktorlar allah büyük ne olacağına o karar verir moralini yüksek tut bitanem
güleri arayayım mı ne yapmış çıkmışmıdır doktordan randevusu kaçtaydı bilen var mı
az bekleyelim yarım saat sonra atalım müsaitse cvp verir mutlaka ayy mubarek günde inşallah hayırlı haberler almıştır
olcayım tickerın mikemmel olmuş pek şekerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?