Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs sorma palmiyeyi uyanıklık edim dedim hindistan cevizi aldım 2000 kl yesözde palmiye olcak onu satıcam 7 777 kl ye ama oda satılmıyomuş geç anladım biraz bende bağışladım napiim :)

çiğdemcim
az önce zana yazdın bisürü şey
bi anda net koptu baya bi açamadım
nasılsın annen nasıl oldu

İYİ CANIM şükürler olsun annem hastaneden çıktı ciğerlerindeki su gitmiş şükürr şimdi bir prof bulduk 30 aralıkta randevu aldık böbrekleri için bakalım inşallah diyaliz demez değerleri çokk azda olsa düştü inşallah dahada düşerr iyi şimdilikk aklınıza gelirse dua adin canımm ne olurr

kıs sorma palmiyeyi uyanıklık edim dedim hindistan cevizi aldım 2000 kl yesözde palmiye olcak onu satıcam 7 777 kl ye ama oda satılmıyomuş geç anladım biraz bende bağışladım napiim :)

kısss ocağına palmiye ağacı dikmişin desenee ay aklımızda olsun bende çok akıllıyım ya uyanık muhasebeci yapıyom bende öyle işler arada

bilgemmm bebişin cinsiyeti bellimi oldu ben kaçırmışım güya okuyorum hergün erkekmiiii

etmezmiyim canım
hepinize ayrı ayrı dua ediyorum

yaa kızlar biz alişveriş yapmıştık nazar bocukları rujlar falan sağ köşede yok olmul onlarrrr bilginiz varmı

bilge yok heralde bak bana söleniyodu gördünmü :)
cinsiyetini öğrenemediler daha göstermiyo murtaza kendini
ama ben biliyom oğlu olcek onunda

kudretin küçük hüsamettini
bilgeninde murtazası olcak

bilge yok heralde bak bana söleniyodu gördünmü :)
cinsiyetini öğrenemediler daha göstermiyo murtaza kendini
ama ben biliyom oğlu olcek onunda

kudretin küçük hüsamettini
bilgeninde murtazası olcak

kız Allah seni ne etsinnn ama sana bişey diyim mi şimdi biz keçiboynuzu yapıyoruzya bide eşlerimize ilaç takviyesi spermler çok güçleniyoo işte güçlü spermden erkek çocuk olurmuşş diyorlarrr :roflol: benim kız yalan oldu yaniii benim oğlanada isim bul sen

kıs ben bıraktım heç bişicikler yedirmiyom kocama
boşverdim artık napiim yaaaaaa
aşılama yada tüp bebek olcak heralde sonumuz

olsunda isim kolay kısss
kıs olursa şıngırdak şaziye
erkek olursa abuzittin koyarız sanada olur mu

kıs bilge oğluşun nasıl

oğluşmuuu kaydirigubbakcemile3nan bide kız olursa alınır valla kuzucumm ama kısmet pazar günü öğrencez bebişimizii
iyidir şimdi ne olsunnn ayy kaç dk önce hazırladım bu mesajı ancak gönderebiliyom yaaa yoğunlaştı gene işlerrr

behçıvanlar bilmemnesiii hatırladım benimde tarla varda ben fırsat bulup bakamıyorummm

ayy sevindim annecine ya inşallah yakın zamanda tümden toparlanır canım
dua etmezmiyiz hiççççççççççç:Saruboceq:

bak beni bebelerin isimleride

abuzer haydar ve belelı behçet düşünüyom
kız olursada döndü hürmüz

ayy anacım geldim gene müdür cağırıyor oturmak sana yaramaz gel iş veremde yap diyeeeakannehir

kıslar ay karnım ağrıdı gülmekten
bebeme isim ararken bakın ne bulduum

bunlar gerçekten varmış ya çok komikkkkk

Coşkun Aptal Akalan
Emel Yalak
Duran Kalas
Vehbi Memeci
Yusuf Verici
Abbas Alıcı
Hasan Tahsin Domatesçi
Yıldıray Hıyarcı
Vahit Dönek
Sait Fare
Şöhret Sıçan
Emine Emzik
Sevgi Zıpzıp
Fahrettin Kalkmaz
Mehmet Kaldırır
Cafer Yalar
Ahmet Ali Emici
Ayşe Cinsel
Yusuf Kız
Hamdi Horoz
Gülfidan Gösterir
Abdurrahman Abaza
Hatice Tüylü
Abdurrahman Kıllı
Aytekin Kıllıbacak
Makbule Kıllıbaldır
Aziz Kıllıbaş Elagöz
Abdullah Ölürdedönmez
Atilla Otuzbiroğulları
Ahmet Yavşar

ay bilge senin müdür amma uyanık haaa
nasılsa 2 kişisiniz daha hızlı yaparsınız işleri diye düşündü heralde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…