çiğdemcim
az önce zana yazdın bisürü şey
bi anda net koptu baya bi açamadım
nasılsın annen nasıl oldu
kıs sorma palmiyeyi uyanıklık edim dedim hindistan cevizi aldım 2000 kl yesözde palmiye olcak onu satıcam 7 777 kl ye ama oda satılmıyomuş geç anladım biraz bende bağışladım napiim :)
İYİ CANIM şükürler olsun annem hastaneden çıktı ciğerlerindeki su gitmiş şükürr şimdi bir prof bulduk 30 aralıkta randevu aldık böbrekleri için bakalım inşallah diyaliz demez değerleri çokk azda olsa düştü inşallah dahada düşerr iyi şimdilikk aklınıza gelirse dua adin canımm ne olurr
etmezmiyim canım
hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
bilge yok heralde bak bana söleniyodu gördünmü :)
cinsiyetini öğrenemediler daha göstermiyo murtaza kendini
ama ben biliyom oğlu olcek onunda
kudretin küçük hüsamettini
bilgeninde murtazası olcak
kıs bilge oğluşun nasıl
canım bunlar yarla muhabbetlerii :)))) hala ekip biçiyozzz ya bir sürü kavanoz oldu raflar doldu yer olmayınca yeni raf kiralıycan 10.000 tl her ay kızlarda işin cin yönünü bulmuş kendine sözleşmeyle bir ürünün hepsini gönderiyorsun o raftan yok oluyo yerine yenisini koyuyorsun ama nurtiş palmiyeyi neden almış bilmiyorummm
İYİ CANIM şükürler olsun annem hastaneden çıktı ciğerlerindeki su gitmiş şükürr şimdi bir prof bulduk 30 aralıkta randevu aldık böbrekleri için bakalım inşallah diyaliz demez değerleri çokk azda olsa düştü inşallah dahada düşerr iyi şimdilikk aklınıza gelirse dua adin canımm ne olurr
yok kızzz nurtenin tahmini ookaydirigubbakcemile3bilgemmm bebişin cinsiyeti bellimi oldu ben kaçırmışım güya okuyorum hergün erkekmiiii
bu da benim dr gibi, adam bütün bebeklere isim tajkıyor aynı seninki gibi yaaa:roflol:olsunda isim kolay kısss
kıs olursa şıngırdak şaziye
erkek olursa abuzittin koyarız sanada olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?