Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaş hatırına almıştım o ürünleride.
arkadaşıma satıınıda bıraktırdım zorla
dayak yersin bu ürünler yüzünden dedim o da korktu :)

ben arada bir 1 tatlı kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı karbonat koyup sürüyorum yüzüme
iyi geliyo biraz tavsiye ederim

arkadaş hatırına almıştım o ürünleride.
Arkadaşıma satıınıda bıraktırdım zorla
dayak yersin bu ürünler yüzünden dedim o da korktu :)

güldürdun benı kız :))
ben arad aavonun yuz temızleme jelını kulanıyorum banyodan sonra kulanıyorum iyi oluyor

ben sizleri neşelendirmek için varım
güldürebildiysem ne mutlu bana

Canım sneı yanlnız bırakıcam ama uŞÜdÜm burda bıraz ıÇerı gecım ısınınca gelırım yıne .akŞamayemkte yapamdım ne yapcamda bılmıyorum Ölee safsaf oturyroum pc baŞında eŞımın kızıdgı kadr var yanı kımız aman abartıyorum gerıc hıÇ yemek yapmadıgımolmadı ama bÖle saf saf oturyroum oyunlarla yedım kafayı.allahtan face bokktakı oyunları bıraktım bı cafe var bıde fıshvılle var onlarada 2gunluk urunler yapıyorum hergun gırmıyorum

KADRİYEM ŞUAN REGL DÖNEMİNDE OLDUĞUN İÇİN KARAMSAR VE STRESLİSİN, FARKINDA DEĞİLİZ AMA KOCALARIMIZI GEREN DE BİZİZ, LÜTFEN BİRBİRİNİZİ HOŞGÖRÜN..HAKLISIN BİZ DAHA FAZLA DESTEĞE İHTİYAÇ DUYUYORUZ, AMA BİRDE ONLAR TARAFINDAN BAKMAK LAZIM...AKŞAM HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ KARŞILAMALISIN EŞİNİ..UNUT YAŞANAN GERGİNLİĞİ BİTANEM, İNAN HAYAT ÇOK GEÇİCİ, ALLAH KORUSUN YA EŞİNE BİŞİ OLURSA..KIRMAYIN BİRBİRİNİZİ KUZUM :teselli:

kadrişimmmm
canımm benim ya nereden çıkardın bunlarıı çocuğu olmuyan insan mutsuz olur diye birşey yokk bu hayata tek başlıyoruz tek bitiriyoruz evliliğe çift başlayıp çift bitiricezz çocuklarımız bizde sadece uzun kalan misafir olacak hangimiz annemizle babamızla kaldık ben bile en fazla 30 yıl kaldım annem hastalandığı halde kendi yuvamı kurdum ki hayatta en sevdiğim annemmi gözleri %80 görmez haldeyken bırakıp evlendimm sende öyle düşün eşinle 60 yaşındasınız şimdi kızın londrada doktor oğlun istanbulda avukat kaldınız evde ediyle büdüü çocuklar 6 ayda bir geliyor neden mutlu olmayacakmışsın ki canım ben geç bulduğum için herhalde çocuğu bırak bir eşimin olması bile bu dünyada beni çokkkk mutlu etti artık o benim canımm dostum arkadaşım çocuğum babam herşeyim seninde eşim öyledir ya çocukla eşlede mutluluk olmazz benim kuzenimm senin adaşın hatta 1970 doğumlu ve hala bekar guatır hastalığı var hormonları çalışmıyormuşş ben Allah biliyor ona çok üzülüyorum bugün eş bulsa tedavi olup iyileşip çocuk yapana kadar menepoza girer diyee ama bakıyorum oo hayatından öyle memnun öyle mutlukii evet evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı çok istiyor ama ne yapalım benim kaderim böyleymiş diyorrr onu görüp kendime bakınca binlerce şükür halime diyorum şimdi çocuğum yok ama eşim var evliyim seneye olur olmadı öbür sene peki o ne yapsınnn bizim için regl olamanın yada olmamanın bile bir anlamı var gelecek aya ümitle bakıyoruzz yumurta hesaplamaya başlıyoruzz o sadece a hastalanmışım diyor geçiyorr gidiyorr sakın kendini üzme eşinide iyi günde mutlu herkes olur eş olmanın paylaşmanın tadı burda bugünlerde birbirimize destek olucaz ki yarın çocuklarımız olduğunda keyfini daha güsel çıkaralım diyee çok uzattım ama ne olur kendini topla canımm akşam enişteye bizim içinn kocaman sarıl öpp emii Allah onları başımızdan eksik etmesinnn

canım arkadaşım böyle olmaya bizler sebebiz işte yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler erkekler bizden daha düşüncesizler duygularımızı çoğu zaman anlayamıyorlar bizim gibi hissedemiyorlar eğer öyle olsaydı annelik onlara verilirdi bebek doğana kadar o kavramın o kadar dışındalarki, inan ki bak hamileyim tamam eşim eskisinden daha titiz ama bazen oluyorlki hamileliğimi umursamıyor, dün akşam çöp atılacak dedim 3 gündür atmadın atarım demiştin çöp bidonu ağır akşam olmuş saat 10 bana diyorki git sen at, salakmısın dedim hamileyim farkındamısın nasıl kaldırayım ağır dışarısı buz gibi üstelik gece vakti işte bu kadar yanii düşün işte kalın kafalarına bazen geç dank ediyor...nasıl üzüldüm nasıl ama umursamadım atmadımda paşa paşa dökecek bu gece..
diyorumki biraz uzaklaş bu bebek meselesinden en azından evde dile getirme ona belli etme söyleme bebek meselesi açılınca uzaklaş ortamdan, eşinle ortak bişeyler yapmaya çalış sadece ikiniz varsınız şu an bu konuya endekslen sadece, sinemaya git, alışverişe beraber çık, arkadaşlarınla buluş dışarda sahilde dolaşın ama bunlar olurken aklına bebeğim olacakmıyı getirmeee sadece dua et
kitap oku mesela, ne bilim işe giremiyorsan dünyanın kursu var bak nilüye yüzmeye gidiyor kilo vermiş, boyama kursları var, ebru kursları var onlara katıl halk eğitim merkezlerinde üstelik, ya ücretsiz, yada cüzzi bir miktar alıyorlar..
ama bunları yaparken bebeğe örgü felan örme bebeğe birşey yapma zamanı gelince herşeyi olur hediye bile gelir bu fikirden tamamen kopar kendini bak uzaklaşınca ne kadar rahatlayacaksın o arada zamanın nasıl geçtiğini anlamadan belkide bebişin göbüşüne konacak canım arkadaşım....:1hug:

bende aynen o şekilde yapıyorum şimdilik
bi palmiye aldım pişman oldum almam bidaha
bende server 1 de lansor 17 nin kk loncasındayım.
bu konuştukalrınızdan bi şey anlamıyorum ben yaa:uhm:

huhu ben geldim toplu yazdımm yine kimse yok yaa nurtiiiiiiiiiiiiii aşağıdasın görüyorumm

çiğdemcim
az önce zana yazdın bisürü şey
bi anda net koptu baya bi açamadım
nasılsın annen nasıl oldu

burdayım bilgecim
körler dermeğinden 2 kişi gelmiş direk muhasebeye tabi
bende onlarla ilgileniyodum

bu konuştukalrınızdan bi şey anlamıyorum ben yaa:uhm:

canım bunlar yarla muhabbetlerii :)))) hala ekip biçiyozzz ya bir sürü kavanoz oldu raflar doldu yer olmayınca yeni raf kiralıycan 10.000 tl her ay kızlarda işin cin yönünü bulmuş kendine sözleşmeyle bir ürünün hepsini gönderiyorsun o raftan yok oluyo yerine yenisini koyuyorsun ama nurtiş palmiyeyi neden almış bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…