Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol olcay öperim teyzesi bu mübarek cumaların hürmetine inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız darısı sizlerin başına inşallah çok güzel bi duygu inan kucağına alınca daha bi bambaşka

sedacım adını babası abdest aldı kulağına ezan okuyup üç defa ismini söyledi öyle yaptık hocaya gereke yok diye biliyorum ama istersen sen hocaya yaptırısın

canım yaa Allah hepinizden razı olsun allah tüm dualarımızı kabul etsin inasanlar evlatları ve paralarıyla sınanırmış inşallah en büyük evlat sınavımız bu olur Rabbim beterinden saklasın sadece O na sığınıyoruz

çiğdemcim canım ya benim aklıma takılan bazı şeyler var ecrinimizin bi sorunu olsaydı ikili veya üçlü tarama testinde çıkmazmıydı nasıl oluyoda şimdi böyle söylüyolar

canım 2 li de hiçbir sorun çıkmadı ogün dr bebeğin ensesini ölçtü bende gördüm başını falan ama o zaman 2 bebek varmış gerçi diğerinin başı yok hiç oluşmamış ecrini ölçmüş ama nette okudum diyorki eğer ikiz gebelikte 2 test verileri tek bebek olarak girilip ölçülürse test sonuçları anormal ötesi çıkar ve doktor bu durumu hemen anlayıp test ikiz gebelik verilerine göre tekrarlanır ama bizim gayet normal çıktı acaba diğeri o zaman yokmuydu diyoruz çünkü 16 haftada minnacık dendi bize 20 de falan dediler 12+3 e yakın boyutu 24+1 de ecrin kadar dendi 24+4 de yani 2 gün sonra ecrinin 2 katı olmuş dendi zaten ecrinin gelişimi de 24 haftayla uyumlu şimdi 26 dayız oysa bilmiyom kudretim ben akıl sır erdiremedim inan doktorlarda bilmiyo bugün bakıp böyle yarın bakıp şöyle diyorlar bende kafayı yiyorum beynim çatlıycak artık

anladım canım sende haklısın yanında kimse yok bende nasıl yaparım bilmiyorum annem ancak az izin alabilir çalışıyor kayıvalidem benimde rahatsız yanında bir kadın var ama nereye koşturacak tek başına bir de yengem var işte belki o gelir yardıma çok kişide gelmez zaten bakalım amaan o zamanlar gelsinde ben hocaya okutmak istiyorum aslında ama bakalım... Kısmet...

kızlar bu arad oğlumun bi sürü altını oldu bende iş yerinde güne katıldım aylık 150 tl toplanıyo eylülde bana verilecek acaba oğluma bi hesapmı açtırsam diye düşünüyorum bende babasıda aylık biraz koysak büyüynceye kadar bi sürü parası olur sizce ne yapayım

inşallah sedcaım hayırlısıyla o günler gelsinde hamileliğini burda bi öğrenelim herşey kendiliğinden olur merak etme sen

bizde işyerinde gün yapıyoz.ayda 100 lira.
bana eylülde sıra geliyor tam oğlumun doğumuna.
para onun olacak.bende oğluma gelenleri harcamayacam
ona bi hesap açacağım.ama nasıl bir hesap onu bilmiyorum.
altın hesapları var mesela.altında bayağı arttı önceden olsaydı
şimdi çok karlı olmuş olurduk.

çiğdemcim merak etme sen bak hem dün kendin demişsin son adet tarihine göre olmadı diye o iki hafta ordan çıkabilir her zaman doktorların dediği çıkmıyo benimde bi sürü değişti ilk başlarda son aylarda tam haftası belli oldu merak etme hele şu sonuçlar hayılısıyla çıksın

aaaa öznur sende benim gibi düşünmüşsün ne güzel tesadüfe bak seninde gün sıran eylülde benimde bende daha karar veremedim nasıl hesap açsak altın gerçekten çok pahalı aslında ben bilezik almayıda düşündüm benim evdede bileziklerim var sonra hepsini bozdurup hesap açarız dedim ama altında çok pahalı belki ilerde dahada artar belli olmaz

aslında bizim eşimle hesabımız var ev için biriktiriyoruz 50.000 biriktirdik sonra bebek olunca araba almaya karar verdik 20.000 araba için çektik ama oğluma ayrı bi hesap açmak istiyorum ona ait olsun ne olursa olsun büyüdüğünde eğitimi için harcarız

şimdiden doğum günün kutlu olsun öznurcum rabbim eşinle çocuğunla ailen ve tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inşallahhhh şimdiden kutlayayım belki pazar günü giremem

çatlak karılar yazsanıza sayfayı ep ben doldurdum çenem düştü oğlum yatıyo ya bi sürü yazıyorum

kayınvalidem yarın bana kırk suyu dökecekmiş :hulya: merak ettim nasıl olucak acaba hamamlardaki gibimi kaydirigubbakcemile3 :kedi:

bu arada kızlar eşimle kardeş olduk nerdeyse ayrı ayrı yatıyoruz yatak odası çok sıcak oturma odasına taşındık her sene balkonda yatıyoduk çocuk olunca içerde yatıyoruz mecburen koltuğun birinde ben birinde eşim birindede oğlum yatıyo :roflol: doktorda 2 ay ilişkiyi yasakladı bende zaten doğumdan sonra elimi eteğimi çektim öyle ayıp şeyler hiç aklıma gelmiyo bile anlayacağınız harabeye döndüm şimdiden zaten hamile kalırım diyede ödüm kopuyo düşünsenize hamile kalmak için kırk takla atan ben şimdi korkuyorum :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…