- Konu Sahibi EU3
-
- #18.261
şimdiden doğum günün kutlu olsun öznurcum rabbim eşinle çocuğunla ailen ve tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inşallahhhh şimdiden kutlayayım belki pazar günü giremem
bu arada kızlar eşimle kardeş olduk nerdeyse ayrı ayrı yatıyoruz yatak odası çok sıcak oturma odasına taşındık her sene balkonda yatıyoduk çocuk olunca içerde yatıyoruz mecburen koltuğun birinde ben birinde eşim birindede oğlum yatıyo :roflol: doktorda 2 ay ilişkiyi yasakladı bende zaten doğumdan sonra elimi eteğimi çektim öyle ayıp şeyler hiç aklıma gelmiyo bile anlayacağınız harabeye döndüm şimdiden zaten hamile kalırım diyede ödüm kopuyo düşünsenize hamile kalmak için kırk takla atan ben şimdi korkuyorum :roflol: :roflol:
kızlar bu arad oğlumun bi sürü altını oldu bende iş yerinde güne katıldım aylık 150 tl toplanıyo eylülde bana verilecek acaba oğluma bi hesapmı açtırsam diye düşünüyorum bende babasıda aylık biraz koysak büyüynceye kadar bi sürü parası olur sizce ne yapayım
kızlar pazar günü doğumgünüm bayanssulusmile
bu arada kızlar eşimle kardeş olduk nerdeyse ayrı ayrı yatıyoruz yatak odası çok sıcak oturma odasına taşındık her sene balkonda yatıyoduk çocuk olunca içerde yatıyoruz mecburen koltuğun birinde ben birinde eşim birindede oğlum yatıyo :roflol: doktorda 2 ay ilişkiyi yasakladı bende zaten doğumdan sonra elimi eteğimi çektim öyle ayıp şeyler hiç aklıma gelmiyo bile anlayacağınız harabeye döndüm şimdiden zaten hamile kalırım diyede ödüm kopuyo düşünsenize hamile kalmak için kırk takla atan ben şimdi korkuyorum :roflol: :roflol:
anamm kıs sendemi yengeçsin ay duygusal kelebek seni bende şimdiden kutlayayım
canım arkadaşım Allah sana eşine ve minik efeciğe sağlıklı huzurlu ve uzun bir ömür versin inaşallahh a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?