Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdiden doğum günün kutlu olsun öznurcum rabbim eşinle çocuğunla ailen ve tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin inşallahhhh şimdiden kutlayayım belki pazar günü giremem

sağol canımcım.oğluşumla ilk doğumgünüm :)

bizde nezmandır kardeş kardeşeyiz.2 ay olmuştur herhal.
e artık doğumda yaklaştı tehlikeli dimi.sonrasında da 2 ay yasaksa
ohoooo yarım yıl geçecek kız amanın.

kudret hemen bankada hesap aç canımm o altınları yatır sonra önümüz bayram herkes kundağına para sıkıştırır hele az büyüsün kumbara al o kumbara bir doluyo inanamazsın ben yeğenlerimden biliyom 2 yaşına gelmeden 2.000 tl yi geçik kumbara paraları oldu herkes ceplerine para sıkıştırıyo çocukların böyle bir gelenek var galiba bizde bilmiyorduk
sizde atarsınız arada büyüyünce kendileride atıyorlar para kumbaraya arada küçük araba falanda atılıyo kumbaraya ama çaktırmaa

kızlar pazar günü doğumgünüm bayanssulusmile

anamm kıs sendemi yengeçsin ay duygusal kelebek seni bende şimdiden kutlayayım
canım arkadaşım Allah sana eşine ve minik efeciğe sağlıklı huzurlu ve uzun bir ömür versin inaşallahh a.s.

canım arkadaşım Allah sana eşine ve minik efeciğe sağlıklı huzurlu ve uzun bir ömür versin inaşallahh a.s.[/QUOTE]

sağol canımcım.kız ben demiştim sana bende yengecim diye unutmuşsun.

ahh canım sorma önce çocuk yapalım diye adamları damızlığa çevirdik sonrada işimiz bitti attık öbür koltuğa bizde öyle kayınvalidemde ayrı yatıyoz benim dikişler falan var diye şimdi iyiyim ama koca göbeğimden yatamıyoz çokta üzülüyom adamlarım gözünde tüm cazibemizi yitirdik sen beni bir görsen saç baş surat hep hamilelikten hem aralıksız ağlamaktan patates gibiyim vücudumun şekli kaydı zaten manikürsüz gezmeyen ben tırnaklarımı dibinden kestim etler çıktı ellerim de patates zaten kendim bile tiksinç buluyom ama hiç moralim yok ki bişey yapayım yapsam ne olacak her yerim patates ayaklar erkek ayağı gibi oldu g.t göbek karıştı kafamçokkarıştı

canım arkadaşım Allah sana eşine ve minik efeciğe sağlıklı huzurlu ve uzun bir ömür versin inaşallahh a.s.

sağol canımcım.kız ben demiştim sana bende yengecim diye unutmuşsun.[/QUOTE]

ya kusura bakma canım evet benim doğumgünümde demiştin şimdi hatırladım burçtaşım benimm sende benim gibimisin ozim salya sümük en ufak birşeyden etkileniyormusun ben çok hassasım ya sinir oluyom bu huyuma bebeğimi hiç istemedim yengeç olsun diye şükür yengeçi geçtik inaşallah hayırla doğar

kızlar ben geldim... öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun

kısalr ben bugün hiç ii diilim ya
mide bulantısı halsizlik yorgunluk
uykusuzluk fenayım anlıcaanız

geçmişi bile okuyamadım sinirden.. ay allahım sen bu cuma günü beni affet..

az önce kaynanatör aradı sinirlerimi bozdu..
bende ne dediyse hiç altta kalmadım her söylediğine cevap verdim.. bugüne kadar hep sustukta neldu..
bide bana diyo "hiç aramadınız dr ne zaman gitçenizi söylemediniz.." bende dedim.. "hasta olan biziz bak 15gün oldu bana bi geçmiş olsun bile demedin. düşük teklikesi atlattım 1hafta kalkmadan yatmam gerekti. kanamam geldi. onda bile bırak gelip dolaşmayı arayıp sormadın bile.. hadi onda ben hastaydım şimdi senin torunun hasta.. asıl senin arayıp sorman lazımdı kızım nasılsın.. dr a nezaman gitçeniz. diye..
kaynanam "2gün aradım ev tlfdan açmadın" dedi. evet dedim sağlık ocağına iğne olmaya gitmiştim. ben rahatsız bi insanım hergün drlara sağlık ocaklarına gidiyom. evde olamam sürekli. hem madem ev tlf açmadım..benim cep tlf var. insan 2dk arar dimi.."" dedim..

daha da varda.. neyse.. sinir etti beni.. bu cuma günü..

aman gülerim boşverrrrrrr
yaşlandıkca çocuklaşıyo insanlar malesef

bide kendini haklı çıkarması yokmu sinir oldum. hep o haklı..
ben onu istemiyomuşum.. onu hiç aramıyomuşum..
len hasta olan benim neler çektim hamiş olduğumdan beri.. tövbe tövbe..

20 dk konuşmuşuz tlfda...

banada düğünde milletin içinde azarlayıp bağırmıştı kayınvaldem
oynama otur oturduğun yerde falan dedi
sonrada eşimi fotoğraf makinasını alsın diye eve göndermiştim bide ona bağırmıştı neymiş yağmurda arabaya gidene kadar ıslanmış
ben o günbaya bozulmuştum hadi normalde yanlızken dedinde salonda bisürü kişi var hepsi bir anda bize odaklandı düşünsene
bende ben buraya eğlenmeye geldim kös kös oturmaya diil oğlunda şeker diil erisin dedim sustu bişi dememişti. ben hastaneye giderkende görümcemde geliyo yanımda yanlız olmiim diye oda annem beni yanlış anladı nurten dedi dedi
bende boşver aman deyip kapatmıştım konuyu
sonrada eşime sormuş nurten bana kızdımı ben ona nazar değmesinden korktumda dedim yanlış anladınız siz beni felen demiş
bende umursamadım hiç boşverdim gitti

aman gülerim sinirlenme ağzının payını vermişin işte takma unut canımm nurtenin dediği gibi yaşlılar çocuktan beter o kadar ciddiye alma

gülerrr sen bize cemreyi anlatt neler yaptınız dün dr ne dedi tam olarak cemreyi gördün müüü

aman gülercim boşver gitsin
sinir yapıp bebeğini de etkileme torun sevgisi olsa zaten arayıp sorardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…