Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öznur dayak yemiş gibiyim bugün
heryerim ağrıyo
bazen çok hafif rahatoluyorum bazen böyle fena louyorum anlıyamadım
bir anım bir anımı tutmuyo
bacak aralarım çok fena ağrıyo gece uyutmuyo
hele yatakta bi taraftan diğerine dönmek işkence feci sancı giriyo
karnım çok büyüdüğünden artık dik durmaya çalıştığımdan belim çok ağrıyooo
ayaklarım desen 2 numara büyük ayakkabı terlikler aldım onlar bile zorlamaya başladı o derece şişiyo

benimde ayaklarım şişmeye başladı.
şimdi bile sabah sabah sandalyede otururken şiştiğini hissediyorum.
gece yatarken dönmek hakketen çok zor oluyor.acıyor karnın.
ama öyle otururken durupdururken bi ağrı yok çok şükür.

kızlar selam hayırlı cumalarrr
nurten kıss koptum sabah sabah hel şu sobaya bayıldım yahu sen çok yaşa emi
uç uçç kelebek ozim naberr

çiğdemcim canım merhaba akşam inan yatıncaya kadar hep dua ettim ecrinimize sana gülere bütün kızlara rabbim evlatlarınızı sağ salim kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah mevlüt dinlerkende hep aklımda sen vardın ecir isimleri geçiyodu hep bende rabbim ecrinimiz güç kuvevt ver onu annesine babsına bağışla sağlıkla doğmasını nasip et diyerek yalvardım allaha inşallah dualrımız kabul olur

dün gülerimde hayırlı haberler vermiş çok şükür inşallah çiğdeminde haftaya güzel haberlerini alıcaz

çiğdemcim canım ya benim aklıma takılan bazı şeyler var ecrinimizin bi sorunu olsaydı ikili veya üçlü tarama testinde çıkmazmıydı nasıl oluyoda şimdi böyle söylüyolar

olcay hoşgeldin canım beni belki hatırlamayabilirsin ama ben seni diğer topikten biliyorum okuduğumda çok sevindim tebrik etmiştim yine tekrar gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsınız inşallahh bu topik herkese uğur getirdi bende doğum yaptım bi oğlum oldu teyzesi topiğin ilk hamilelerindenim yani

bu arada benim minik canavarım uyuyo yarın kırkımız doluyo çok şükür 40 günlük olucak oğlum kaç günden beri anca fırsat buldum inanın çocuk bakmak çok zor ayy ilk günler çok kolaymış diyodum herkes 20 günü geçsin görürsün diyodu öylede oldu adeta minik tazmanya canavarına dönüştü melek oğlum

Günaydın hanımlar gerçi tünaydın da desem yeridir ben bu aralar çok uyuyorum yaa gece de hemen uykum geliyor sabahta eşimle kahvaltı ediyoruz o gidiyor ben yine yatıyorum 2 saat felan.. Dün gece öncelikle Çiğdemciğim ve Gülerim olmak üzere tüm anne adaylarına dua ettim Yasin_i şerifler dualar okudum.. ınşallah kabul olur sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza... Kendim içinde dua ettim bir dua vardı kitapta çocuk için onu okudum... Hepiniz çok güzel anne olacaksınız eminim aynı Kudret gibi...

Maşallah Kudretçiğim daha uzun ömürler versin Rabbim İnşallah. Sem mevlüt okutacak mısın ve ne zaman düşünüyordun yani mevlit ne zaman okutulmalı ben hiç bilmiyorum mesela 7. gününe kadar hoca çağrılıp adını okuması gerekir diye duymuştum mevlütte o zaman mı okunmalı yoksa 40 gün dolunca mı... Adını illa hoca mı gelip okuyup koyması gerekiyor sen nasıl yaptın aklıma geldi de sorayım dedim...

kudreeeeet ne ediyon taze anne.
bebiş büyüdü yaz da geldi artık oğluşunu alır
gemelere çıkarsın ne güsel.

kızlar yaaa dün bizim müdürün kızı doğum yaptı
oğlu oldu 3.850 gr.mış bu arada.maşallahı var.
adama bana bebk şekerinden verdi çooook güzel yaa.
eminönünden malzemesini alıp kendisi yapmış.
bende böyle bişey yaptırıcam çok hoşuma gitti.
size resmini koyayım sonra kaldırırım.ne de olsa
kendi yaptıkları bişey.

ne yapayım öznurum bebekle uğraşıyom geçen yazmıştım nurtenlere bu günlerin doya doya tadını çıkarın artık kendinizi unutacak hale geliceksiniz ben hamileliğimin saltanat olduğunu düşünüyorum şimdi havalar çok sıcak burda şimdilik balkona çıkıyoruz dışarısı 42 derece yanıyoruz resmen

canım benim çok sağol hatırlamazmıyım hatırlıyorum tabi sağlıkla büyüt bebeğini canım bak doğuverdi inşallah bizede nasip olur canım öp benim için minik paşayı

sedacım şimdilik mevlütü sonraya bıraktım biraz kendime geleyim ondan sonra gelen giden çok oldu inan hiç halim yok bebek beni çok yoruyo bu gün uyududa geldim buraya birisi gelince düzeni bozuluyo çok huysuzlanıyo rahat vermiyo ağlıyo misafirlerle ilgilenemiyorum bile kayınvalidem yaşlı annemler yanımda olsaydı yapacaktım ama nasip değilmiş hem tek başıma nasıl kalkarım altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…