Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama kime recep bey dediysem.. herkes türkiyede alanında sayılı proflardan birisi dedi..

isterseniz genetik testi sonuçları çıkınca özeline gidin.. ama çok önceden araman lazım.. muaynaneside full. 10-15gün önceden randavu aldık biz..
odaya sadece eşim ben prof ve asistan harici kimse girmiyo.. sakin sakin bakıyo anlatıyo....

öyleymiş gülerim ya bende anlamadan bilmeden tesadüf (yani allahın işi) adamın hastası oldum hatta benim opr. yapmasına bile ameliyattaki hemşireler hastabakıcı adam bile şaştı aa recep bey yapacakmış o girmez kolay kolay ameliyata dediler amniyo sıvısını götürmüş eşim baştan almak istememişler eşimde tartışmış kadım öf püf almış bir bakmış kağıtta recep beyin adı yazıyo aa demiş recep bey mi aldı sıvıyı o almaz hayret akrabasımısınız demiş eşimde kadın alsın diye eh işte karıştırmayın orayı var bir bağımız demiş kızım iyi olacak ta Rabbim mi bizi ona denk getirdi bilemiyorum her işte bir hayır vardır

recep bey bidaha çağırmadı..
kendi dr um usgde bakar artık.. tamamen kaybolma konusundada kesin bi zaman vermedi.. biara 26. haftadan sonra kaybolanlarını çok gördüm dedi. biarada doğana kadar kaybolur dedi..
ama bebeğe zararı varmı konusu üstünde ben çok durduğumdan.. bu tür kistlerin bebeğe herhangi bi zararı olmaz dedi..
bide gayet sağlıklı vede normal seyreden bi bebek.. doğana dek gelişimi yolunda gidecek dedi..

inşlh ecrin içinde bi gün aynı şeyleri söyler:Saruboceq:

gözünaydın gülercim.
ama bak bizde prof gibi değilmiyiz yaaaa.
hele ben yaaa :roflol: kim takmıştı bana bu prof ünvanını kızlar unuttum
kayboluyor kistler üzülme sakın demedimmi ben sana.
niyse şaka bir yana çok sevindim canımcım gittiğiniz iyi oldu
için rahatladı.tadınız bozulmadan bebişinle yolunuza devam edin işte.

ay gülercim ne kadar güzel bak o kadar üzülüp ağlama demiştim ben sana
inanın varya senin içinde çiğdem içinde içimde en ufak ters kötü düşünce yok hep ferahım hiç bişi olmıcak diyodum ya size bak bişi yok bebişinde. Çiğdeminde tertemiz çıkıcak Allahın izniyle sonuçları ve benim haftalarıma geldiği günleride görücek inşallah

gulercım cok gecmıs olsun cnmm cok sevındımmmm
bnm oglan pek bı hareketlı bugun yaa donup duruo içerde gobegıme bakıom bı oynuo cok koık oluoo

çok sağ olun allah hepinizden razı olsun..
bak ne güzel bana moral veriyosunuz..
cadı kaynanamsa sinir etti beni.. klava:

gülerim korkma ben sana baştan demedim mi bişey olmayacak
bu arada değerim 830 olmuş kızlar yarın gitsem gözükür mü acep yarın daha da yükselir

ciğdemcım ecrınnde gusel habeerını alıcaz inş kuzummm sen hıc merak etmeee moralıı yuksek tut pozıtıf ol heppp

aman kıslar bugün nedense bana geçmek bilmiyoooo
of çıldıriciiiimmmmmmmmmm

olcaycım hayırlı olsun senınde bebeısınn yok yok bu topiğin adını degıstırıp degısık bısıler koyalım bızz ugurlu bı topık baksana amaşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…