gülerim korkma ben sana baştan demedim mi bişey olmayacak
bu arada değerim 830 olmuş kızlar yarın gitsem gözükür mü acep yarın daha da yükselir
mşlhhhhhgülerim korkma ben sana baştan demedim mi bişey olmayacak
bu arada değerim 830 olmuş kızlar yarın gitsem gözükür mü acep yarın daha da yükselir
he valla değiştirelim.. güzle bşiyleryapalımolcaycım hayırlı olsun senınde bebeısınn yok yok bu topiğin adını degıstırıp degısık bısıler koyalım bızz ugurlu bı topık baksana amaşllah
Allahım şu mübarek güzel günlerin hatırına sen tüm arkadaşlarımızın yüzlerini güldür Rabbim
nilüfere kadriyeye canana sedayada yaşat bu mutluluğu YA Rabbim
hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar hayırlı evlarlar nasip et Ya Rabbim
bebeğini sağ sağlim dünyaya getiren arkadaşlarımızında evlatlarını hayırlı eyle onlara hayırlı ömürler nasip et Ya Rabbim
kayınvalidem yarın bana kırk suyu dökecekmiş :hulya: merak ettim nasıl olucak acaba hamamlardaki gibimi kaydirigubbakcemile3 :kedi:
kızlar hepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için konuşmuş doktorla salı gelsiin demiş çok iyi demiş çok rahatladım ay ne stress yaptım yarın gidermiyim bilmiyorum daha karar vermedim kafamı bi toparlasam ama bunlar sevinçtennnnnnnnnnn
aminnnnnnnnAllahım şu mübarek güzel günlerin hatırına sen tüm arkadaşlarımızın yüzlerini güldür Rabbim
nilüfere kadriyeye canana sedayada yaşat bu mutluluğu YA Rabbim
hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar hayırlı evlarlar nasip et Ya Rabbim
bebeğini sağ sağlim dünyaya getiren arkadaşlarımızında evlatlarını hayırlı eyle onlara hayırlı ömürler nasip et Ya Rabbim
ay kıslar birden çok duygulandım ben yaaa
geçen yıl bu zamanlarda ne konuşuyodk şimdi ne konuşuyoruz
Hey Allahım sana sonsuz şükürler olsun Hikmetine sual olmaz Sen herşeye kadirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?