- Konu Sahibi EU3
-
- #19.001
valla 8 senden sonra ilk defa evimde 2 ay geçirecem.evliliğimde de ilk defa.
kimsenin keyfime değmesini istemiyorum.hakkımız bukadarı artık.
herşey istediğim gibi olmayacaksa niye işten ayrılıp ve geliyorumki.
gunaydın kızlarrrr nasılsınzzz dunden berı varya ben aptal gıbı dolasıorum evın ıcındeeee
madem 2 sokak ötede evi.sende niye kalsınki.öyle saçmalaıkmı olur.
vallahi diğerlri hastanede oluyomuy bi tek o özelde oluyomuş bende artık pazartesi yaptıracağım hepsini
oluyo malesef
ta kıştan beri gelip yazın sizde yatcam deyip duruyo
bende hiç gel yat demedim
ben çalışıyorum nasıl sabah gözü görmeyen kdaını evde yanlız bırakıp işe gidicem düşünmüyoda
şimdide izne ne zaman çıkcan diye sorup duruyo
benim evin ne özelliği var anlamıyorum ki bu kadar yatmak istiyo
nurten kız bu kaynanalar çok seviyo bizde kalmayı.
benim kayınvalidenin 4 oğlu var.birtek bizde kalmaya bayılıyo.
diğer bitanesine gider 1 hafta zor durur kaçar,öbüründe hiç kalmaz
falan yani.ama aklı hep burda bizde, bi an önce gelmek için can atıyo.
seviyo bizi ondan böyle yapıyo ama bende bu defa hakketen evimin
tadını çıkarmak istiyorum yani.
çok enteresanmış kayınvaliden gerçekten ne farkı var ki var ki yani anlamadım.. Bir de dediğin gibi gözleri görmüyor nasıl bırakıp işe gideceksin zaten senin halin malum ona nasıl göz kulak olacaksın bunları neden dğşünmüyor yahu. Neyse ki benim kayınvalide ben çağırmadan gelmez zaten yazın da bizim ev sıcak oluyor onların bahçeli ev püfür püfür biz gidiyoruz aman orası güzeldir diyorum. Ama hamileliğin son günlerinde ve doğumda başımdan ayrılmaz eminim bir de inanılmaz titiz ve herşeyi en iyi ben bilirim havları vardır kesin çok yönlendirir beni sinir küpü olurum artık ama yok öyle valla bir süre dayanırım sonra evli evine köylü köyüne ben kendim bakcam bebeğime gelsin görsün ama sürekli müdahele istemem ne kadar başarabilirsem artık...
seda sen rahatsın anlaşılan sende kalan yok
efet yok gündüz gelseler bile birkaç saat oturur giderler kayınvalidem rahatsız zaten şeker, tansiyon felan evinde daha rahat ediyor gelirler bişiler yer muhabbet ederiz giderler gerçi gelmeye de can atıyordur sürekli ama ben pek taviz vermiyorum yoksa çıkmaz valla eşimden yüz bulsa gelir de o da tavrını koyuyor biraz.. Amaa hamilelike pek öyle olacağını sanmıyorum şimdiden düşünüyorum ne olacak diye...
öffffff sorma canım yaaaaaa
neyse sen nasııın
işler nası gidiyo :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?