Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla nurten napcaz.
eşime diyecem ben.annesine biz herşeyi hallettik
bişeye ihtiyacımız yok senin şimdiden gelmene gerek yok falan desin bari.

valla 8 senden sonra ilk defa evimde 2 ay geçirecem.evliliğimde de ilk defa.
kimsenin keyfime değmesini istemiyorum.hakkımız bukadarı artık.
herşey istediğim gibi olmayacaksa niye işten ayrılıp ve geliyorumki.

gunaydın kızlarrrr nasılsınzzz dunden berı varya ben aptal gıbı dolasıorum evın ıcındeeee

valla 8 senden sonra ilk defa evimde 2 ay geçirecem.evliliğimde de ilk defa.
kimsenin keyfime değmesini istemiyorum.hakkımız bukadarı artık.
herşey istediğim gibi olmayacaksa niye işten ayrılıp ve geliyorumki.

benimde aynı kıs
5 sene oldu evleneli ilk kez evimde bacaklarımı uzatıp bir ay yatıcam
hergün gelicekler
gelmişkende akşama evinize gidin demek olmaz yemek yap ortalığı topla
birde bizde kalırlarsa offffffffff
düşünmek bile istemiyorum
birde 2 sokak ilerde oturmasalar içim yanmıcak

Günaydın Kızlar Çiğdemin haberini aldım bende kk ya dün girilemiyordu zaten mesaj attım Çiğdem'e konuşacak gücü bulamadım şok oldum çünkü ağlarım diye korktum bugün arayacağım sesini de duymak istiyorum. İnşallah hayata tutunacak Ecrin bebek neleri atlattı bunu da atlatır elbet.. Seval bana mesaj attığında eveli gece dedi yani Salı gecesi oldu sanırım ararsam sorarım artık ne zaman doğmuş ne kadar saati varmış.. Yazık kıza ya doğar doğmaz kablolarla tanıştı Allah bağışlasın, kuvvet versin İnşallah hep dua ettim iyileşecek İnşallahh.. Bakalım bugün neler konuşulacak hastanede durumuyla ilgili... Offf çok zor.

vallahi diğerlri hastanede oluyomuy bi tek o özelde oluyomuş bende artık pazartesi yaptıracağım hepsini

madem 2 sokak ötede evi.sende niye kalsınki.öyle saçmalaıkmı olur.

oluyo malesef
ta kıştan beri gelip yazın sizde yatcam deyip duruyo
bende hiç gel yat demedim
ben çalışıyorum nasıl sabah gözü görmeyen kdaını evde yanlız bırakıp işe gidicem düşünmüyoda
şimdide izne ne zaman çıkcan diye sorup duruyo
benim evin ne özelliği var anlamıyorum ki bu kadar yatmak istiyo

vallahi diğerlri hastanede oluyomuy bi tek o özelde oluyomuş bende artık pazartesi yaptıracağım hepsini

OLcaycığım seni de tebrik etmiştim dün bir ara girdiğimde ama silinmiş tekrar tebrik ederim canım... Keseyi görmüşsünüz şimdi ne tahlili yaptıracaksın ki..

nurten kız bu kaynanalar çok seviyo bizde kalmayı.
benim kayınvalidenin 4 oğlu var.birtek bizde kalmaya bayılıyo.
diğer bitanesine gider 1 hafta zor durur kaçar,öbüründe hiç kalmaz
falan yani.ama aklı hep burda bizde, bi an önce gelmek için can atıyo.
seviyo bizi ondan böyle yapıyo ama bende bu defa hakketen evimin
tadını çıkarmak istiyorum yani.

çok enteresanmış kayınvaliden gerçekten ne farkı var ki var ki yani anlamadım.. Bir de dediğin gibi gözleri görmüyor nasıl bırakıp işe gideceksin zaten senin halin malum ona nasıl göz kulak olacaksın bunları neden dğşünmüyor yahu. Neyse ki benim kayınvalide ben çağırmadan gelmez zaten yazın da bizim ev sıcak oluyor onların bahçeli ev püfür püfür biz gidiyoruz aman orası güzeldir diyorum. Ama hamileliğin son günlerinde ve doğumda başımdan ayrılmaz eminim bir de inanılmaz titiz ve herşeyi en iyi ben bilirim havları vardır kesin çok yönlendirir beni sinir küpü olurum artık ama yok öyle valla bir süre dayanırım sonra evli evine köylü köyüne ben kendim bakcam bebeğime gelsin görsün ama sürekli müdahele istemem ne kadar başarabilirsem artık...

ya evet sağolsun çok seviyo birde ben tek gelinin
eşim tek bide görümcem var 2 kardeşler yani
ama düşünceli olması lazım
sağolsun o düşüncede onlarda yokkkkkk
kıs düğün gününden bi gün sonra sabahın köründe biz geldik kalkın diyen kadından ben daha ne kadar anlayış bekleyebilirim ki düşünsene

öffffff sorma canım yaaaaaa

neyse sen nasııın
işler nası gidiyo :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seda sen rahatsın anlaşılan sende kalan yok

efet yok gündüz gelseler bile birkaç saat oturur giderler kayınvalidem rahatsız zaten şeker, tansiyon felan evinde daha rahat ediyor gelirler bişiler yer muhabbet ederiz giderler gerçi gelmeye de can atıyordur sürekli ama ben pek taviz vermiyorum yoksa çıkmaz valla eşimden yüz bulsa gelir de o da tavrını koyuyor biraz.. Amaa hamilelike pek öyle olacağını sanmıyorum şimdiden düşünüyorum ne olacak diye...

anam seval bi yazdı kaçtı
ne olduki acaba ya merak ettim
birde kendimde diilim dedi gitti

o zaman bu günlerinin tadını çıkar sen hayatım

öffffff sorma canım yaaaaaa

neyse sen nasııın
işler nası gidiyo :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işler iyi gidiyor dün bittim resmen ya camlar, kapılar, mutfak işi zsten hiç bitmiyor azar azra yapıyorum banyo, küvet felan işte. Bugüne fazla işim kalmadı ortalığı bi dip buvak süpürcen halıları kaldırcam silcem balkonumu silerim yine salonun tozunu alcam örtüleri değiştircem sonrada bir yığın ütü var ne var ne yok yıkadım. Yemekte yapılacak yarında gardırobu boşaltıcam dolap yapıldı yeni gelecek urçları var içlerindeki çıkarıcam havalandırıcam yıkancaklar yıkanacak onun içinden de öyle yani. Cumartesi dolabımda yerleşince rahat edicem artık sanırım... Bir yandan da aklım başka tarafta var mı yok mu diye umudum yok bu ay için ama yine de merak içindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…