Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlarr cok zorr yaaa cnm bnmm
olcaycımmm dıkkat ett ıhmalde etme bnce

siz yanlız bırakın bakalım beni topikte
son 6 günüm ondan sonra bende yatcem evimde ohhhhhh
gelmicem işteeeeeeeee

he he tabi kayınvalde izin verirse rahat uyumama
sabahın köründe arar hadi gel kahvaltı edelim
evde yanlız kalma biz geliyoz
oooofffffffff
pazar günü küstürdüm heralde
hergün napıyonuz diye arayan kadın pazar akşamından beri hiç sesi çıkmıyo
akşam ben arim bari bi napıyolarmış sempatiksalakcinni
,ama boşa alınganlık yaptı
doğumdan bahsediyoduk ben dedimki
ben sancım tutunca arabayı satarsak o zamana kadar eşimi beklemem
onu ararım o gelene kadar taksiyide ararım zaten yakın işyeri eşim gelene kadar takside gelir gideriz doğuma dedim. vay efendim onlar adam diilmiymiş onları neden arayıp çağırmıyomuşum. yok benim eşim kimsesizmiymiş de öyle tek gidicekmişiz. onun ablası varmış destekcisi onsuz gidemezmişiz. bende dedim . ya anne ben hastanede sizi istemiyom mu dedimde bunları saydın şimdi biz gideriz peşimizden gelirsiniz sizde ben sancılanınca afedersin ama seni mi düşüncem hemen hastaneye gitmek isticem elbet bide sizin hazırlanmanızı mı beklicem ben dedim. Vay efendim bu lafı ben diilide başkası deseymiş onun evine bi daha ayak basmazmış eşim huyunu bilirmiş falkanda filen.
sonra eşimde anne niye yersiz alınganlık yaptın şimdi nurtende o sancıda senin keyfini hazırlanmanı bekleyemez heralde dedi. bende ya hem hele bi o gün gelsin de o zaman ne olur kim bilir şimdiden neyin tartışmasını yapıyorz anlamadım falan dedim ama çok canım sıkıldı zaten başımda ağrıyodu birazda sert söledim heralde. Bunlar kızdı bi hız kalkıp evlerine gittiler. bi daha da hiç sesleri çıkmadı

kıs öznur bak ben kayınvaldeyi küstürdüm
iznimde rahat bırakır belkim bu küslükle
sen napcen kaydirigubbakcemile3

kız nurten ii olmus heee ıznınde rahar raht yatarsın ama bence bu kayınvalıde fazla kus durmaz dıyım ben :roflol:

valla bilmiyomki seval
ben bi kaç kez ben iznimde yatcam ayaklarımı uzatıp dinlencem kimseyle uğraşamam felan dedim ama anladımı acaba. ben komşularıme dedim ama azda kızım sana diyom gelinim sen anla yaptım ama anlamamıştır sanmam

bana acilen tuzlu kurabiye tarifi lazım denenmiş olsun hadi bakalım ilk kim gönderecek

kızlar bugün yarın regl olmam lazım, bende olcimin arkasından güzel haberi vereyim inşallah size...dimi kız olcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…