fasulyam gelmiiişşş opuyorumnanaktan
nerelerdesin kuşum seeennn..
edirne (22) gelmeden doğurdun sandım valla...
nasılsın....
çatı ağrıların nasıl.. karın ağrın felan varmı..
nebilim işte vakit azaldıkça vucutta neler oluyo anlat bakem..
heyecan, panik, korku felan varmı...
ee bide şey diycem bana geçen gün biri dedi.. "doğuma giderken beline şal sar" dedi..
gerçi seninkisi yaza geliyo.. sen hiç böyle bişiy duymuşmuydun..
bu kaynana milletinin hepsinin huyu aynı anlaşılan.. alahtan eşin senin arkada duruyo.. benim kocişse tam bi ana kuzusu.. aman anneme bişiy deme.. sen yanlış anlıyosun, o öyle şey demez, sen abartıyosun, annem bizim herzaman yanımızda der.. ama hiçte öyle değil aslında..
nedense kaynanatörler kendilerini görmez hep bizi görürler.. aynı benim kaynanam da seninki gibi.. herşeyini kaynatam yapar.. benim kociş eve bi ekmek alsın kızar. "sen kılıbıkmısın, eve bişiy alcan, karın alsın der" senin demenle herşeyini kaynatam yapar ama bizim kocişler küçücük bişiy yapsın gözlerinde büyür..
gezme muhabbeti de aynı valla.. hatta bazen bayramlarda annemlere bile göndermek istemez.. gittiğimiz gene 24 saat annemlerin köyde kalıp dönüyoz.. zaten akşam üstü gidiyoz, onda da hangi akrabama gidicemi şaşırıyom.. çabucak ezan oluyo.. ne zamn annemlerle görüşücemki ben.. kahvaltıdan sonrada hemen çıkıp dönüyoz.. onca kilometreye yazık.. ama napçen kociş annesinden fırça yemesin diye erken dönüyoz.. yani hepsi aynılar..
hatta yeni evliyken bayramda annemlerde 1gece yatmamıza çok kızıyodu.. "ben oğlumu kaybettim,benim oğlum kılıbık oldu, karısının anasında yatıyo" diye sahte sahte ağlıyodu..şimdiyse kızı evlendi.. kızı hem kaynanamda.. nedense damadı hiç kılıbık olmuyo, çok iyi damat oluyo, biz annemlere gidince hayırsız avlat oluyo.. nekadar saçma.. ama 5 sene oldu sabırla halen kocişin annesinin gerçek yüzünü görmesini bekliyorum..
gülermisin ağlarmısın olyaları yani
..
acaba bizde ilerde kaynana olunca böylemi olucaz.. arada düşünmüyo değilim
Nuretn kız valla çok az kaldı doğumuna ben bile inanamıyorum şurada en fazla 1 ay sonra doğurucan yaaa.. Bir de hala kaynana gidiyon yemek yapıyon, alışverişini yapıyon hiç naz yapan cinsten değilsin sen de be kızım elinde fırsat bir daha ne zaman buşucan böyle zamanı az naz niyaz yap şuram ağrıyor off felan de yat yaa eşin yapıversin alışverişi.. Çocuk olunca dicen ama keşke yatsaymışım diyee... Gerçi bende naz yapamam biliyorum kendimi.. Eşim nazlandırmasına rağmen naz niyaz bilmem bende yaa hiç canımım kıymetini bilmem kaynanam der bizim kadın gelsin camları silsin yanibir kere dedi laf olsun diye yok dedim çağır işte silsin 5. katta ev ama yok kendim yapcam yapamıyorum yaa ben öyle işte herşeye kendim koşcan illa ki.. İyi mi yapıyoruz kötü mü onu da bilmiyorum...
nurten kız sana bişey sorucam.tabi gelirsen cevap verirsin.
ben 2 hafta önced pztsi günü almıştım ya 34 e kadar çalışabilir raporumu.bugün de pazartesi
işgöremez raporumu bugün almam gerekli.ama sen çarşamba günü almıştın ilk raporunu
yani 2.yide çarşamba alman gerekiyodu gün doluyo diye ama perşembe aldın.
şimdi bende bugün değilde yarın alsam bi sorun olurmu onu soracaktım.1 gün geç alsam diyorum.
doğuramazsam 1 gündür 1 gündür zaten erken aldık raporları :) şimdi doğum uzarsa aradaki fark ne olacak diye korkuyorum hihi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?