Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fasulyam gelmiiişşş opuyorumnanaktan
nerelerdesin kuşum seeennn..

edirne (22) gelmeden doğurdun sandım valla...

nasılsın....
çatı ağrıların nasıl.. karın ağrın felan varmı..
nebilim işte vakit azaldıkça vucutta neler oluyo anlat bakem..

heyecan, panik, korku felan varmı...

ee bide şey diycem bana geçen gün biri dedi.. "doğuma giderken beline şal sar" dedi..
gerçi seninkisi yaza geliyo.. sen hiç böyle bişiy duymuşmuydun..

burdayım kız
sözde izne ayrıkdım ama evde duramıyorum ki
perşembe hastanede geçti ordan kayınvaldeye gittim gece geç geldik
cumada kayınvaldeme misafir gelcekti gene ordaydım yemeklerini yaptım o günde geç geldik
dünde işe gittim sabata ordan alışverişe markete gittik tabi kayınvalde detakıldı peşimize sölenip durdu ay of hadi diye
bende kızdım sen benim alışveriş yapcamı biliyoen ben söledim şimdi niye ofluyon dedim . görümcemde sorma huysuzun teki oluyo yaşlandıkca didi :roflol: :roflol: yazık kıza ikidebir nerde kaldılar deyip durmuş ayrılmışlardı markette bizden gezmek için
sonrada çıkarken şimdi girsen kaçta çıkcaktın nurten diyo bana ya sanki bilmiyo alışveriş yapcamı

çatı ağrılarım çok yol yürürsem kendimi yorarasam çok oluyo
bide yatakta ağrıyo dönerken felan
bende son ayında yazda bile olsan kendini sıcak tutcan diye duymuştum doğum kolay oluyomuş
ama gelde dayan şu sıcaktaaa

bu arada çantamı tamalayıp hazırladım kıslar
hiç eksiğim kalmadı çok şükür
şimdi gerçekten de bi ıkınmak kaldııı

kendime 2 takım koydum bebeğede 2 takım battaniye eldiven şapka çorap emzik koydum başkaa bebek bezi hasta pedi göğüs pedi sıvı sabun ıslak mendil havlu peçete havlu pişik kremi koydum aklıma gelenler bunlar

sen yaz gülercim
ben bi lavobuları çamaşır suyuna basim geliyom

nurtenn vall öle hee yarında anama gıdıommmmmmmmmm :roflol:
guler demıs ya bnm ıcın gezmedın dıe bu gezme onun için

yaa evlenirken bu konuları çok düşünmemiştim açıkçası çok fazla anlaşmazlıımız olsaydı bir de eşim benim yanımda olmasaydı nasıl sürerdi bilmiyorum tabii ki annesi ben görüşmesin demem dediği herşeyi de şöyle dedi diye anlatmam ama bir kavga anında söylüyorum o da hemen arıcam dicem işte bir iki hafta gitmicem diyor ben ikna ediyorum valla biizmkilerin bizi el üstünde tutmaları lazım neleri var eşimin arkadaşı evlendi kız 38 yaşında çoculla yaşıt kız yemek yapmayı bilmiyor çaba da sarfetmiyor annen nasılsa pazara gidiyor bize de alsın getirsin diyormuş, kızın annesi aman birkaç çeşit bilsin yeter annelerde yersin demiş çocuğa. Evlendiklerinden beri 4-5 milyar kredi kartı borcu ödüyormuş çok harcıyor kız bir de istedşği birşey alınmayınca surat yapıyor. Geçen kurbanda çocuk zona olddu gözleri şişti kapandı çok kötüydü gidemediler kızın memlekete o da şehir dışından gelin geldi. Geçen gün diyor ki bize ee ben gitmedim bayramda dedim ama eşin zona oldu ama kurban kesmeye gidebildi diyor sanki aynı şeymiş gibi biriktirmiş içinde herhalde ki kaynanası nasıl şeker biri kız ameliyat oldu safrasından kaynanası baktı evinde ilk evlendiler hep kaynanasında kaldılar yediler içtiler çocuk herşeyini yaptı. Pazara gider onlara da alır öyle yanii.. Eltisiyle atışmışlar zaten ondan sonra bu olayları da eşimin arkadaşından öğrendik.. Ben gidicem boşanıcam diye herkesin içinde bağırmış akrabalarının düğününde çocuk yerin dibine girmiş. Sonrada başlamış eltinle anlaşmıyorum ağabeyinle görüşme, annenle görüşme demeye... Yanii neleri var bizimkiler değerimizi bilseler nerdeeee...

Nuretn kız valla çok az kaldı doğumuna ben bile inanamıyorum şurada en fazla 1 ay sonra doğurucan yaaa.. Bir de hala kaynana gidiyon yemek yapıyon, alışverişini yapıyon hiç naz yapan cinsten değilsin sen de be kızım elinde fırsat bir daha ne zaman buşucan böyle zamanı az naz niyaz yap şuram ağrıyor off felan de yat yaa eşin yapıversin alışverişi.. Çocuk olunca dicen ama keşke yatsaymışım diyee... Gerçi bende naz yapamam biliyorum kendimi.. Eşim nazlandırmasına rağmen naz niyaz bilmem bende yaa hiç canımım kıymetini bilmem kaynanam der bizim kadın gelsin camları silsin yanibir kere dedi laf olsun diye yok dedim çağır işte silsin 5. katta ev ama yok kendim yapcam yapamıyorum yaa ben öyle işte herşeye kendim koşcan illa ki.. İyi mi yapıyoruz kötü mü onu da bilmiyorum...

yok kıs nerdee naz yapmak
eşimin de işi yorucu yazık bide benle mi uğraşsın

oooffffff sıcaktan uyuyamadım yaaaaaaaa
çok sıcak evin bütün camlar kapıları açık ama banamısın demiyo
olmadı birazdan soğuk suyu altına girmeyi düşünüyorum

günaydın kızlar.sohbet etmeyi çok özledim valla.biraz geçmişe baktım.
gülercim cicilerine bayıldım kız çok güzeller.allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.
bu arada çiğdemcim hiç gelmemiş.merak ediyorum ama arayamıyorum bende
nekadar cesaretsiziz biz böyle yaaa çok kızıyorum kendime.

sabah sabah kimse gelmez dimi.nurten zaten gecenin 3 ünde soğuk suya girmekten bahsediyo
daha uyananmamıştır herhalde.bende sabah 7 de uyandım sonrası yatakta
sağa sola dönmek işte.10 a kadar döndüm kalktım sonunda.süt içtim oturdum bilgisayarın başına.

nurten kız sana bişey sorucam.tabi gelirsen cevap verirsin.
ben 2 hafta önced pztsi günü almıştım ya 34 e kadar çalışabilir raporumu.bugün de pazartesi
işgöremez raporumu bugün almam gerekli.ama sen çarşamba günü almıştın ilk raporunu
yani 2.yide çarşamba alman gerekiyodu gün doluyo diye ama perşembe aldın.
şimdi bende bugün değilde yarın alsam bi sorun olurmu onu soracaktım.1 gün geç alsam diyorum.
doğuramazsam 1 gündür 1 gündür zaten erken aldık raporları :) şimdi doğum uzarsa aradaki fark ne olacak diye korkuyorum hihi.

günü önemli diil öznurcum önemli olan haftayı geçirmemen
yani ben tam 35 in son günü gidip yazdırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…