Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zavallı topikimiz dimi nurten.
bende annemdeyim ama boş duramıyom.annem yapma diyo ben yapıyom
balkonu temizledim bende banyoyu temizledim bende.

ssk ya gidince ozaman sorsana kız nurten izin süresi bitince işe dönmezsem
paramı vermezlermi esahtan.eğer öyleyse bikaç gün formaliteden
sigortamı ödetitirim napıyım.

bu arada ben işgöremez raporu aldım.nasıl diyeceksin.kociş aldı yerime sağolsun hihi :)
hastaneden sskya bildireceklermişl zaten.kopyasını muhasebeye fakslatacam başka bişi yapmıcam.
muhasebedekiler uyuzluk yaparsa da benim bişi yapmama gerek yokmuş öyle dediler dicem.
sen muhasebeci kendin olduğun için mi gidiyon sigortaya sen niye gidiyonki sahi bu sıcakta hiç çekilmez yaa

ya bu kızlara ne oldu bugün niye uğramıyolarki acep.
nurtiş bende azcık kalkayım bilgisayarından başından.
eşim aradı biz sana bilgisayarı efeyi zehirle diye bırakmadık diyo.vın la giriyom yaa
sahiden de çok oldu.başım ağrıdı psikolojikmi bilmem ama herhalde radyasyon olayı
bayağı yüksek bunda.

geldim kıs
benimde hastane göndericez dedi ama aslınıda ssk ya gitmesi lazım dedi hastanedeki ssk irtibat bürosundaki kadın
ssk da karşılaştıracakmış iki belgeyi öyle para veriyomuş
bana öle dediler,
taM BENDE BİLMİYOM Kİ VALLA NAPEM NE EDEM YA
nasılsa ssk eve bi 15 dakka yürüyerek bi gidip öğrenirim napiim

cumartesi işyerine gidip ssk internet sitesinden rapor girişimi kendim yaptım ben yokken kimse yapmaz diye napiim o olmadan ssk para ödemiyo yoksa
sende işyerine söle ssk ya rapor girişini yapsınlar
birde öznur benim işyerim ssk mı ödicek
ödemek zorundalarmış emekliliği sadece sağlığı devlet ödüyomuş raporlu olduğundan ama işyeri emeklilik ssk sını ödemek zorundaymış haberin olsun

ne diyon kız bana ssk nı ödemicez dediler.kız nurten gözünü seveyim şunu bi tam öğrende bana söyle hele.
ben de işyerine çok bilmişlik taslayayım.uyuz oluyorum bizim muhasebecilere.
sana da çok şey soruyom kusura bakma ama en net senden öğrenebilirim şu an bunları.
bizim muhasebeciler lehime olacak şeyler için hep kıvırırlar.

hoşbulduuum kuşuuum... geçmişi okuyodum sizi kaçırırım diye yarıda bıraktım geldim

kelebeeeem de burdaymııışş...

evde olmak çok güzel yaaaaaaaaaa
insan sere serpe rahatca yapıyo işlerinii

ev kirasını faturaları yatırdım bugün.. çoook sıcak öldüm bittim..
hem park yatak ve beşiklere baktım.. galiba park yatak alıcam.. off kararsızııımmm aslında..
bebek arabalarınada baktım. çabuk toplanabilen,hafif, çift taraflı kullanılabilen ve tekerlekleri 360' dönenlerden istiyom.. ama onlarda çook pahalı hatta 400 diyen bile var .. obooooww bunlar hheeç açlık görmemişler sanki..

sölicem tabi kıs ne olcek ki
valla banada mali müşavirimiz söledi
mali müşavirde bilmicek diil heralde
cumartesi finans müdürüde geldi bana ne yapmamız gerekiyosa senin için hepsini öğren yanlış bişi yapmıyalım dedi
bende meli müşaviri arayıp sordum seni raporlu göstericekler ama raporlu olduğun sürece sağlık sigortan devlet tarafından karşılanacak işyeride emekliliği ödicek ödemek zorunda dedi

ay canım ya
çok sıcak dışarısı çıkma mümkün olduğunca
bırak eşin yapsın artık o işleri ya
bizim tüm faturalar evin kredisi felan otamatik ödemede maaş hesabından kesiliyo bide onlarla uğraşmıyom Allahtan ya

gülerim ben bebek arabasını kışın ortasında alıcam
şimdi havalar sıcak rağbet var pahalı
kışın yarı fiyatına indiriyolar sezon sonu indirimi diye
geçen bi alışveriş merkezinde gezerken çocuk mağazasında gördüm 150 ye kadar inmiş fiyatı kampanyaya girmiş
chikonun hemde bence sende arabaya acele etme kışa yarı fiyatına düşüyo nasılsa

gülercim malesef öyle çok pahalı.ben park yataktan vazgeçtim ikeadaki beşiklerden düşünüyorum.
ista gidince bakıcam bidaha.

nurtişim benim için 2 soru soracan ssk ya unutma kuşum:kedi:
ödemek zorundaysalar gerçi öderler herhalde ama bana niye öyle dediler bilmem.
cezayı onlar yer dimi ama.

araba için bekleyim öyleyse..
benim eşim başka ilde çalışıyo.. oyüzden normalde tüm alışverişi ve ödemeleri ben yapıyodum şimdi bitek alışverişi beraber yapıyoruz ağır taşımayım diye.. dışarı çok fena.. alahhatan biyerde sıra felan beklerken beni öne alıyorlar. "abla sen hamilersin geç" diyorlar çok hoşuma gidiyo.. hatta bugün bankada birisi numara sırasını bile bana verdi.. hamilelik negüzel bişiymiş..
geçende de pazara gittik kocişle ben öylesine bi meyveye bakıyodum.. halbuki reçellik olurmu olmazmı diye bakıyodum.. pazarcı "abla al ye, halal olsun, bak almazsan kızarım" türnde bişiyler dedi.. halbuki canım felan çekmiyoki beniiim.. bu konular da çok hoşuma gidiyo şımarıyom valla.. çünkü ev ortamaında pek naz niyaz edemiyom ama dışarda bana torpil geçmeleri çook hoşuma gidiyoooo

tabi sorarım hayatım ayıpsııın yanıııııııı
öderler çünkü muhasebe programına raporlu diye girince otomatik ssk yı hesaplıyo ona onlarda ödemede bordroyo baz alırlar illaki o zaman öderler muhakkak

nurtişim geçmişe baktımda..
5-6 tane hastane çıkışı değil ben yanlış yazmışım..
5-6 tane 3-6ay çıtçıtlı badi alsam yetermi demek istedim..
1tane hastane çıkışı aldım acaba 2.sini alsammı kullanılırmı..
bide kaçtane emzik aldınız.. ben bitane silikon damaklı aldım(eczaneci tavsiye etti) daha 1tane alsammı.. bide çantaya en küçük biberonlardan alıcazmı..

banada öyle güler ya
geçen kayınvaldeme giderken hiç tanımadığım teyzeler bana dualar etti çok hoşuma gitti yaaaaa Allah kurtarsın çok sıcak yavrum dikkat et çıkma diye
hastaneyede otobüsle gidiyom ben ya daha otobüsün kapısından girer girmez hemen gel abla sen otur diyolar kaydirigubbakcemile3

sağol nurtencim.bizimkiler öyle şeylerden pek anlamaz.muhasebecilik meslekleri
değil zaten sonradan olmuşlar.bizimde müşavir ama ona danışıyolar bilmediklerini.

gülercim benim de hamile olduğumu ancak 25.haftalarımda falan anlamıştı millet.
ozamana kadar tramvayda yer bile vermiyolardı.şimdi de evden çıkmıyom
bi işime yaramıyo artık bu durum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…