- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.701
sedacım canım bizlerin yerinede tatil yap olurmu ohhh ne güzel gez eğlen çocuk olmadan ne yaptıysan kar sende tadını çıkar hayırlısıyla bu tatil iyi gelir kafan dağılırda hamile olursun çünkü tedavi herşey boş hiç ummadığın anda hamile kalıyosun kafanın rahat olması lazım ben o kadar tedaviyle hamile kalamadım ara verdim ramazanda hiç ummadığm zamanda hamile kalmışım üstelik gece hemen yıkandığım halde eşimde ankaraya gitmişti çok az yapmıştık ramazan diye yani anlayacağın rabbim ne zaman ol derse oluyo herşey boş bunu anladım
çok teşekkür ederim bitanem allah daha güzellerini sanada nasip etsin inşlh..amanınnnnnnnn bende hiç bişey yok yandım desenize güler hepsi çok güzel alllah güle güle giydirmek nasip etsin amanın ne garip duygular ya
teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsin inşlh.. bebiş bi gelsin etraftan örgü getirende çok olur merak etme.. hem bak yenge örgü seviyomuş..Gülerciğim süperlermiş yaaa bak ne güzel elinden geliyor senin çok güzel hırkalar örmüşsün benim elimden gelmiyor maalesef ama annemin sandığında benden kalan kıyafetler, battaniyem, patiğim duruyor onları çıkartırıcam ve yıkayıp kullanıcam bebeğime çok arzu ediyorum kjendi kullandığım şeyleri giymesini tabi ne haldelerdir senelerdir swandıkta bir fikrim yok en büyük zevkim bekarken sandıktaki eşyalara bakmaktı kokusunu çok severdim. Ama maharetli bir yengem var çocuklaro olmadı maalesef. Akrabaların bebeklerine hep örer bana heralde dünyayı örer sağolsun ondan umudum var güzel modelleri göstericem örecek hele bir bebiş gelsin de.. senin bir set mi hastane çıkışın var yani 3 set daha alacaksın 4 takım olacak bence fazla olmazmı çünkü hastane çıkışları ilk doğum boy ve kilosuna göre yapılır çabuk büyüdüğü de göz önüne alınırsa elinden kalır sonra bence daha çok alt üst takımlar al biraz büyük alma şansın olur onlarda.. Badileri bol tut tabii en çok kullanılan şeylermiş..
çok teşekkür ederim gülüm.. allah daha güzellerini sanada nasip etsin inşlh..canım hepsi çok şeker bunların ya.sağlıkla giysın ınsş opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canancım alah daha güzellerini sanada nasip etsin..gülerim hepsi çok şeker bunların, mini mini yaaaa....Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
teşekkür ederim canım..Gülercim hepsi muhteşem bayıldım valla güle güle giyinsin güzel gelinim hele o beyaz hırkaya pullu pembe süvetere mavi yeleğe bayıldım çok güzellerrrrrrr maşallah ne beceriklisin aldıklarında çok güzel pembe pembe içim gitti bi kız doğurasım geldi kızlarınki daha cicili bicili oluyo ama bence sana tafsiye fazla bişey alma ben çok pişmanım aldıklarımın yarısını giyydiremedim bile hepsi kaldı hemen büyüdüğü için küçük kaldılar neyse tecrübe oldu bi dahakine lazım olanları alırım çok gereksiz şeyler almışım boşuna masraf sen sakın fazla bişey alma sonrasını düşün hemen büyüyo bebek daha alınacak çok şey olucak benimkiler küçük kaldı bir ay sonra yeniden alışveriş yapmamız gerekecek
aslında senin kaynanatörün canı istese bal gibide yavaş yavaş toparlar ama geline yaptırmak varken niye yapsın bu cadılar.. birazda annenimi kıskanıyo acaba.. o geleceği zamanamı denk getirdi bu işleri..
bak allahtan kayınpederin senden yana.. belki ogüne dek değişir yoluna girer herşey..
şimdi anneni bırakıp oraya temizliğe gitmekte ayıp olur. kadıncağız zaten herzaman gelmiyo, siz giderseniz yanlış ta anlamasın.. veya herşeyi söylersin annene o sana bi fikir verir şöyle yap diye..
kız fasülye o koca göbüşünlen hala bi yerlere koşturcam diye uğraşıyosun..bi işe bi kayınvalidenee, tebrik koyuyorum burdan sana.dikkat et kendine lütfen..nurtenim ezcük naz et artıkın bacım yaaa...
Nurtencim maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş seninkide sana çektirecek desene şmdiden yaramazlık yapıyo
bu arada çiğdemden haberi olan varmı çok özledim onu aramaya elim varmıyo
dilekide çok özledim hiç uğramaz oldu nasıl geçiyo hamilelği bebeğin cinsiyetini ne olucak acaba
ne alıcağım konusunda kararsızım.. daha bidünya alınması geren var.. bebek kıyafetlerine bakıp bakıp duruyom.. ne alıcağımı bilemiyorum bazen.. senin dediğin gibi herkes diyo "çok çabuk büyüyolar fazla alma" diyorlar.. zaten para yok, oyüzden en gereklileri almak istiyoz..
acaba 1tane daha hastane çıkışı alsammı ki, kullanılıyomu..
5li setten daha 3-4 takım al diyolar lazım olurmu okadar alayımmı..
bende çanta tipi ana kucağı almak istemiyorum.. bi arkadaşım bana geçici olarak verecek zaten ilk 3ay kullanılıyo oda bitek aşıya felan götürürken dedi.. sonra geri vericem.. almıycam yani..
bide onların içinde, bu çantalı ana kucağı setinin içinde küçük yere konupta sallanan ana kucağı tarzında bişiy var.. hani dik konuma da getirip koltuk gibi kullanılabiliyo, onlardan istiyom. acaba ayrı olarak satılıyomudur.. tv seyrederken veya diğer odada ona koyup sallarım..
ohh bee döktüm içimi rahatladım..
iyiki burası var.. yoksa bunları kime anlatabilirdim.. kocişin akrabalarından birine ağzımdan kaçırsam savaş çıkar valla..kaydirigubbakcemile3
hepsi süper dedikoducu
buarada 27. haftama girmişim..
olcaycım seninde zor günleri atlatmaya az kaldı canım.. az sabır..
önceleri nurtenler felan 26-27. haftalarındaydı ben sanki o günleri hiç göremiycekmişim gibi geliyodu.. bak görki zaman hızla geçiyo.. seninde 12. haftandan sonrası su gibi geçecek.. az kaldı..
hem 12.haftada bebişin cinsiyetide belli olacak.. içine ne doğuyo.. sence kız kızmıdır, erkek mi..
sanki bana seninde kızçen olacakmış gibi geliyo..
gunaydın kızlarr ben bugun donuommm evımeee cok özledım zatennnnn
Yaa birde Gülerciğim biz tabi çocuk yokken geziyoruz gezdiğimizde yani şehir dışına gitmiyoruz sinemaya, dolaşmaya felan. İki senedir Antalya'ya gittik sadece otele yazın o kadar. Yılbaşlarında hep onlarda oluyoruz neyse geçen sene yılbaşında dedim ki ne çabuk geçiyor zaman nasıl geçti anlamadım diye o da eee tabii siz sürekli geziyorsunuz evde durmuyorsunuz ki tabii geçer dedi. Bun diyen kaynanam da zamanında gençken gezmediği ülke kalmamış kayınpederim üninin eski rektörü eşiyle her yere gitmiş gezmiş tozmuş.Çocukların bakıcısı eve gelen kadın herşey varmış. Şimdi yaşlandı tabii gezemiyor ama o kadar gezmiş birinin benim şehir içi gezmelerime laf dokundurması da acayip oluyor. Bende dedim ama anne genciz çocuk yok tabii gezicez zaten bir yere gitmiyoruz ki dedim. Siz de gençken gezmişsiniz dedim o da hemen şakaya vuruyor ben şaka dedim sende alınıyorsun diye.. İstanbul'a gitcem kışın baya kar vardı ama benimde doğumgünüm ve anneminde yanında olmak istedim burda ktalıp sonra gidecektim ki eşin bişi demiyor aradı beni yaa seda işte havalarda soğuk, gitmesen, etmesen dedi ben biletimi aldım ama yok işte ne bileyim dedim ben trenden iniyorum ev gara yakın taksiye atlıyorum 10 dk da evdeyim dedim ama annenin evinde kombi yok dedi merak etmeyin sıkı giyinirim ben dedim sobnra eşim aldı teli anne ben izin veriyorum gidecek daha birşey deme dedi. Eşim yanımda olmasa çok şeyler olur da eşimin tepkisini alacak diye birşey diyemiyor. Evlendiğimizden bir sene sonra bayramda memlejte gidecektik tün aile teyzemlede toplanacak bizde gideceğiz karar verdik İstanbul'a gideceğimize oraya gideceğiz arabayla.. Kayınvalidem ne dedi bu bayram gitmeseniz havalar şöyle ee anne dedim kurbanda hava daha kötü olacak şimdi kötü değil ki dedim. Eşim de ben gideceğim anne dedi aman iyi ki sağ salim döndük yoka dilinden çekeceğimiz vardı.. Yaaa öle işte anacımmm... Napalım idare ediyoz...
bu kaynana milletinin hepsinin huyu aynı anlaşılan.. alahtan eşin senin arkada duruyo.. benim kocişse tam bi ana kuzusu.. aman anneme bişiy deme.. sen yanlış anlıyosun, o öyle şey demez, sen abartıyosun, annem bizim herzaman yanımızda der.. ama hiçte öyle değil aslında..
nedense kaynanatörler kendilerini görmez hep bizi görürler.. aynı benim kaynanam da seninki gibi.. herşeyini kaynatam yapar.. benim kociş eve bi ekmek alsın kızar. "sen kılıbıkmısın, eve bişiy alcan, karın alsın der" senin demenle herşeyini kaynatam yapar ama bizim kocişler küçücük bişiy yapsın gözlerinde büyür..
gezme muhabbeti de aynı valla.. hatta bazen bayramlarda annemlere bile göndermek istemez.. gittiğimiz gene 24 saat annemlerin köyde kalıp dönüyoz.. zaten akşam üstü gidiyoz, onda da hangi akrabama gidicemi şaşırıyom.. çabucak ezan oluyo.. ne zamn annemlerle görüşücemki ben.. kahvaltıdan sonrada hemen çıkıp dönüyoz.. onca kilometreye yazık.. ama napçen kociş annesinden fırça yemesin diye erken dönüyoz.. yani hepsi aynılar..
hatta yeni evliyken bayramda annemlerde 1gece yatmamıza çok kızıyodu.. "ben oğlumu kaybettim,benim oğlum kılıbık oldu, karısının anasında yatıyo" diye sahte sahte ağlıyodu..şimdiyse kızı evlendi.. kızı hem kaynanamda.. nedense damadı hiç kılıbık olmuyo, çok iyi damat oluyo, biz annemlere gidince hayırsız avlat oluyo.. nekadar saçma.. ama 5 sene oldu sabırla halen kocişin annesinin gerçek yüzünü görmesini bekliyorum..
gülermisin ağlarmısın olyaları yani
..
acaba bizde ilerde kaynana olunca böylemi olucaz.. arada düşünmüyo değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?