- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #22.021
ah canım yaaa.. herşey üst üste gelmiş harbidende stres yapılmıycak gibi değilmiş.. annen için geçmiş olsun.. kötü arkadaş içinde aslında geçmiş olsun.. insanın karşısına arada böyle insanlar çıkıyo.. ama yinede şükret o kötü arkadaş bile sana hayata dair bişeyler öğretmiştir.. örneğin herkesi kendimiz gibi sanmamayı, herkese güvenmemeyi, hayatta böyle insanların bile varolduğunu unutmamamız gerektiğini öğretmiştir..
ara kanaman demek 1.gün oldu.. bişiy söylüycem ama üzülme.. kistten şüphelendim ben.. dur hemen panik yapma.. kahverengilerin gelişi kistin patladığını gösteriyo.. bende de oldu ordan biliyom.. buay adetinin ilk günü dra gitmekte fayda var.. gerçi kahverengilerle birlikte dışarı çoktan atılmıştır ama yinede dr bi usgde baksın..
eğer geçmediysede soğan kürü yaparız 10günde bişeyciiin kalmaz.. benimde kistim olmuştu soğan kürüyle söküldü gitti..
aa sahi kudret bile soğan kürü yapmıştı, hatırlıyonmu.. hatta kür bitincede hemen kadir mert geldiydi :) sende de neden olmasın![]()
canımm sağol desteğin için gerçekten çok moralim bozuktu hele dün hiç elim ayağım tutmadı hem halsiz düştüm kısa süre arayla kanama olunca hem de moral bozukluğu ama bugün biraz daha iyiydim. Özlem Yıldız vardı Deryalı günlerde oğlunu erken dünyya getirmişti o konuşuldu tekrra anlattı hikayeyi ve bir de oğluyla resimlerinden bir klip yapmışlar süper bir şarkıyla ben koptum tabii öle istiyorum ki bir bebeğim olmasını ama sabredicem. Canımm kist olduğunu sanmıyorum zaten dr gitmiştim geçen ay tertemiz rahmin demişti birde reglimi de beklediğim günde oldum kist olsaydı gecikirdi reglim gelmezdi. Amaa kahverengi akıntı gibi gelmeye başladığı gece sancıyla uyandım göğsüm çok sancıyordu sonra alt kaburgalarıma doğru yata şekilde yayıldı ve öyle bir sancı ki ama sütyeni felan attım üstümden gece gece ama kısa sürdü neden öyle oldu anlamadım zaten sabahıa da iyice kan gelmeye başladı şu anda hala sürüyor aynı regli gibi ve fazla geliyor baya. Reglimden bile çok diyebilirim bugün 2. gün bitti ama kanama durmadı. Yumurtlamadan hayr yok bu ay. Yarın dr gelcek arıcam bakalım ne dicek gel derse gitcem ama muayene edemez bu durumda reglinin 3. günü gider hormon yaptırırım artık belki kanama bitince de muayeneye giderim bakalım bişi var mı rahimde diye çünkü korktum bu kanamadan ben. Çok halsiz düştüm. Ama hep stresten oldu biliyorum. Hormonlarda altüst oldu bari küçük birşey olsa da düzelse hemen..