Çift çizgiyi gördüm...

datca83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
90
35
86
Muğla
evet kızlar çift çizgiyi gördüm hem de zırtttt diye çıktı hemen bir kaç saniye içinde.adetim 4 gün geçmişti ama ben test yapmamak için direndim.dün bi arkadaşımın ısrarıyla test aldım.sabah kalktım umutsuzca test yaptım veeee anaaa çift çizgi...o kadar çabuk belli oldu ki bu test yanlış dedim.bi de arkadaşlar nerdeyse hiç bir belirtim yoktu.göğüs ağrısı hafif bir kasık ağrısı(o da dün gece başladı çok hafif) o kadar.neyse çok güzel bi duyguymuş.sabahtan beri telefondayım.herkes çok sevindi.darısı da bekleyenlerin başına

hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah... darısı başıma:)

benim de 4 gün gecikti..
4 gün önce test yaptım herzamanki gibi tek çizgi ama hala adet olmadım hiç bi belirtide yok....
sadece kasıklarda dönerken oturken bi batma oluyo....
sizdedemi hiç belirti yoktu?

canım ben de göğüs ağrısı.dün başlayan kasık ağrısı ama bugün ağrıyor dediğin gibi batma şeklinde.bi de çekme gibi oluyor.sen test yapmak istemiyorsun anladığım kadarıyla.gecikme olurmu böyle adetlerinde?

evet malesef bazen gecikme oluyo...

belki yarın kan testi yaptırırım....

hep tek çizgi... artık görmek istemiyorum

evet malesef bazen gecikme oluyo...

belki yarın kan testi yaptırırım....

hep tek çizgi... artık görmek istemiyorum

anlıyorum seni. ben fazla beklemedim.ama 1 ay içinde adet tarihini beklemek bile çok zor ki yıllarca bekleyenler var.allah aratmasın.

tebrikler hayırlı ve sağlıklı olsuna.s.

tatlıcık Allah sana da nasip etsin:Saruboceq:

HAyırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.

Gözünaydın , hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kaçıncı denemeydi:kedi:

saglıklan kucagına al ınşşşşşşşş
darısı bıze ınşşşşş
duanı eksık etme

hayırlı olsun ..tebriklerr.....gözünn aydın canım..inaşllhh sağlıklı şekillde kucağına alırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…