Çift embriyo mu tek embriyo mu transfer olayım?

Hazırlık sürecine başladık artık. Yine tutmazsa (ki o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum) o zaman yaptırırım.
Kuzum transfer sürecinde ağır hormon ilaçları kullanılıyor mu eğer öyleyse bu kadar zorlama vücudunu bak. Sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkileri var.

Kuzum transfer sürecinde ağır hormon ilaçları kullanılıyor mu eğer öyleyse bu kadar zorlama vücudunu bak. Sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkileri var.
Estrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var 🙄

Estrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var 🙄
En iyisi az ilaç kullanmak. Dikkat etmek lazım bu ilaçlar çok masum değil

Ama o biraz da ödemdir gider onlar kiloyu takma kafana sen bir vücudun rahatlasın. Bağışıklıkla ilgili bir sorunun mu var acaba ya neden tutmuyor anlamıyorum
Onun testini de yaptırdım. Normal çıktı. Embriyoların genetiğinde bozukluk olabilir. Umarım yoktur.

Pgt ye gönderdin mi? Madem öyle kalanlar pgt yaptırabilirsin aslında
Pgt ye de güvenmiyorum. Arkadaşım 5 embriyosunu da gönderdi. 4 ü kaliteli biri kötü geldi. Kaliteli olanlar tutmadı kötü kalite dedikleri tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok böyle örnek var. O yüzden pgt ye vereceğim parayı transfere vermek daha mantıklı geliyor şimdilik.

Pgt ye de güvenmiyorum. Arkadaşım 5 embriyosunu da gönderdi. 4 ü kaliteli biri kötü geldi. Kaliteli olanlar tutmadı kötü kalite dedikleri tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok böyle örnek var. O yüzden pgt ye vereceğim parayı transfere vermek daha mantıklı geliyor şimdilik.
Bu nasıl iş anlamıyorum. Demek ki gerçekten tutacak olan bir şekilde tutuyor biz boşuna kendimizi kasıyoruz ve yoruyoruz.

Hazırlık sürecine başladık artık. Yine tutmazsa (ki o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum) o zaman yaptırırım.
Tekrar transfer için hazırlıklara başladın mı canım benim? İnşallah bu defa bize şükürler olsun bu defa dualarım kabul oldu diye mutlu haberi verirsin. Rabbime dua ediyorum senin için canım İnşallah güzel haberleri alacaksın bu defa...🙏🙏🙏

Allah size bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah. ikiz gebelikte erken doğum riski falan var beni korkutuyor biraz. 2. Transferi de tek koydurup olmazsa üçüncüde mi çift koydursak diyorum, bir yandan da tekrar bir transfer hazırlık sürecini psikolojim kaldırmaz diye korkuyorum. Çok yoruldum bunaldım çünkü. Hala kafam karışık. Çalışıyorum, öğretmenim. 2 bebeğim olursa yetişebilir miyim onlara ondan da emin olamıyorum.
Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin

Tekrar transfer için hazırlıklara başladın mı canım benim? İnşallah bu defa bize şükürler olsun bu defa dualarım kabul oldu diye mutlu haberi verirsin. Rabbime dua ediyorum senin için canım İnşallah güzel haberleri alacaksın bu defa...🙏🙏🙏
İnşallah canım benim 🙏🏻 evet başladım. 13 kasımda transfer olacak her şey yolunda giderse inşallah.

Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin
Aaaa nasıl oldu peki? Bir tanesi ikiye bölündü o halde?

Canım benim ilk transferdi çift embriyo transfer etti doktorum ama 1i tuttu buna da şükür sağlıkla gelsin gerisi önemli değil. İkiz ihtimali evet var ama belli olmuyor tabi orası

Back
X