• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo mu tek embriyo mu transfer olayım?

Hayır kullanmıyorum. Günde 4 estrofem , 3 Progestan fitil kullanıyorum. Transfer günü de 2 iğne ekleyecek muhtemelen
Ben prednol ve prograf da kullandım bunlar bebeği vücut yabancı bir şey olarak algılayıp vücuttan atılmasın diye veriliyor organ naklinde kullanılan bir ilaç mesela prednol ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım. Hep tüp bebek merkezinin prosedürü çok farklı ama bağışıklıkla alakalı kaygılarınız var ise doktorunuza bir danışın dilerseniz. 8. Haftaya kadar da kullandım bunları.

Ben prednol ve prograf da kullandım bunlar bebeği vücut yabancı bir şey olarak algılayıp vücuttan atılmasın diye veriliyor organ naklinde kullanılan bir ilaç mesela prednol ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım. Hep tüp bebek merkezinin prosedürü çok farklı ama bağışıklıkla alakalı kaygılarınız var ise doktorunuza bir danışın dilerseniz. 8. Haftaya kadar da kullandım bunları.
Tamamdır çok teşekkürler 😍

Ben İstanbuldayım. Salı günü transferim var. Bu konuyu hocaya bir sorayım.
Merhaba bizim de bir sorunumuzu bulamamışlardı. İlk tedavim 4aa ile kimyasal olunca araştırmaya başladık. En sona da KIR testini bırakmıştım pozitif çıktı benim de. Tedavi ona göre planlanacak. İstanbul’da Mikrogen yapıyor. 6600₺ idi geçen hafta sonuç da beş günde çıktı

Merhaba bizim de bir sorunumuzu bulamamışlardı. İlk tedavim 4aa ile kimyasal olunca araştırmaya başladık. En sona da KIR testini bırakmıştım pozitif çıktı benim de. Tedavi ona göre planlanacak. İstanbul’da Mikrogen yapıyor. 6600₺ idi geçen hafta sonuç da beş günde çıktı
Yarın transferim var. Ne yapsam bilemedim. Böyle bir şey varsa bende transfer yapsam boşa gidecek embriyo. Bakalım doktor ne der

Yarın transferim var. Ne yapsam bilemedim. Böyle bir şey varsa bende transfer yapsam boşa gidecek embriyo. Bakalım doktor ne der
Hayırlı sonuçlar almanızı diliyorum. Endişelenmeyin, lipid serum taktırabilirsiniz. Sanırım transferden sonra takıyorlar çok da bilmiyorum ama bugünden arayın her ihtimale karşın serumu almış olursunuz, tabi doktorunuza da sorun🙏🏻

Bence rahat olun doktorunuza güveniyorsanız sıkıntı yok.sizinle yazısmıştik biz cift embriyoya karar verdik perşembe de benim transfer günüm.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Back
X