• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben varım 🤗..14 Kasımdsa. 3.gun dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştum.. bir keseyi gördük çok şükür ikinci de bir siyahlık gördüler ama emin olamadılar olada bilir olmayada bilir .. sürpriz olacak o🙂 Perşembe gideceğim tekrar...3 e 5 e bakipta üzme kendini .. benim ilk transferim 5 gün çift embriyo transferiydi birde üstüne embrio glue yani yapıştırma işlemi yaptılar tutmamisti ..bu tuttu çok şükür 🙏
Yazmışsınız şimdi gördüm Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla doğup büyümek nasip olsun🤲

İdrarda negatif görünce vermek istemiyorum sanırım kanada negatif görürsem ilaçlara devam edemem🥹 son güne kadar ilaçlara devam etmek istiyorum sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum biz tedbirimizi alalım gerisi takdiri ilahi 🤲
Ben hiç idrar testi yapmadım o yüzden çok endişelenmedim .Ama doktor 12 gün sonraya test yap dedi .. Sizin doktor masallah 14 gün vermis .İçinden ne geçiyorsa onu yap inşallah güzel olur herşey 🙏

Ben hiç idrar testi yapmadım o yüzden çok endişelenmedim .Ama doktor 12 gün sonraya test yap dedi .. Sizin doktor masallah 14 gün vermis .İçinden ne geçiyorsa onu yap inşallah güzel olur herşey 🙏
Amin 🤲
İyi dileklerin için teşekkür ederim ❤️

Cnm benim transferin 7 günü Salı test yapıcam 5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı belirtim Varmıydı transfer sonrası neler yaşadın
Canım benim kasığımsa hafif sızlamalar oldu bel ağrım oldu uyku hali çok vardı sürekli bi çöküş yaşadım gün içinde onun dışında da göğüslerim aşırı ağrıyodu hatta hasta olucam sandım

Back
X