• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende bulamıyorum 3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kaç beta hcg ile pozitif gördüler merak ediyorum açıkçası kendimi 5. Gün embriyosu ile transfer edenlerle kıyas edemiyorum
5. Gün embriyosu 7. Günde düşük de olsa pozitif görünüyor o yüzden 3. Gün embriyosu da 9. Gün görünür bence

Ay kızlar azönce tam telefonu koltuğa koyucakken telefon düştü düşerken birden korktum ve irkildim sizce birşey olmuşmudur

Ben de senin gibi bu konuda biraz tedirginim ama bir yandan da artmış olduğu için iyi düşünmeye çalışıyorum
Benim fikrim doktorun söylediği günde test yapmalısın. Daha fazla stres yaşama sonucu beklerken. Doktorun dediği gün verince sonucu yollar rahatlarsin inşallah
Evet canım öyle yapacağım inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum bende de bel agrıları vesaire başladı yürüyünce sol kasığıma agrı giriyor artık iyidir diye düşünüyorum

Kadın doğumcular böyle hepsi sert valla ben sordum niye böyle davranıyorsunuz demiştim umut verip sonradan olmayınca bizim üstümüze geliyorlar artık emin olmadan soğuk geliyorum demişti onun için normal bu davranışı
Haklısın canım önlem aldığına eminim bende ama o tedirginlik hep olucak kalp atışını duyana kadar babama kardeşlerime bile 3 aylıkken söyleyeceğim o derece oldum yani

3.gün embriyosuyla pozitif gören hamile kalan yok sanırım🥲
Ben varım 🤗..14 Kasımdsa. 3.gun dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştum.. bir keseyi gördük çok şükür ikinci de bir siyahlık gördüler ama emin olamadılar olada bilir olmayada bilir .. sürpriz olacak o🙂 Perşembe gideceğim tekrar...3 e 5 e bakipta üzme kendini .. benim ilk transferim 5 gün çift embriyo transferiydi birde üstüne embrio glue yani yapıştırma işlemi yaptılar tutmamisti ..bu tuttu çok şükür 🙏

Bende merak ediyorum benimde 3. Gün embriyosu erken diye test veremiyorum 14. Günü bekliyorum
Sizede 3. Gü embriyosu mu transfer edildi
Ben de 3. Gün embrio transferi olmustum ama bana 14 gün değil 12 gün sonraya kan testi vermisti..333 ile anlamıştım ki 10. Gün de versem anlarmisim🙂bence 14 gün çok yine de siz bilirsiniz tabi 🙂

3 gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı başka embriyomda yoktu zaten o yüzden 3. Günde dondurdular.
Biri iyi kalite biri orta kalite
Herşey istediğimiz gibi dedi doktor hormonlar rahim kalınlığı
Embriyoların tutulmasını bekleyeceğiz 🤲
Aynı şeyleri yaşamışız..benim de biri iyi biri orta kalite ve benim de başka embriyom yoktu🤭 inşallah sonucunu benim gibi pozitifi alırsın 🙏

Ben de 3. Gün embrio transferi olmustum ama bana 14 gün değil 12 gün sonraya kan testi vermisti..333 ile anlamıştım ki 10. Gün de versem anlarmisim🙂bence 14 gün çok yine de siz bilirsiniz tabi 🙂
İdrarda negatif görünce vermek istemiyorum sanırım kanada negatif görürsem ilaçlara devam edemem🥹 son güne kadar ilaçlara devam etmek istiyorum sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum biz tedbirimizi alalım gerisi takdiri ilahi 🤲

Back
X