• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cift embriyo transferi

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
selam tüp bebek merkezleri hepsi artık tek embriyomu trasfer ediyo çift yada daha fazla embriyo transfer yaptıranlar varmı nerede yaptırdınız kıbrıs tüp bebek merkezleri hakkaında bilgisi olan varmı

slm cnm kıbrıs tüp bebek merkezleri hakkında bi bilgim yok.
tek embriyo yasası çıkmasına karşın özel hastanelerin çoğunda çift embriyo transferi yapılıyo. normalde 35 yaş altı ve ilk 2 denemede tek embriyo, 35 yaş ve üzeri ile 3. denemenden itibarende 2 embriyo transfer diliyo. biraz karışık oldu galiba ama:17:

hangi hastanelerde mesela çift embriyo transferi ben ilk transferimi yaptırdım tek tutmadı ikinciyide tek diyolar bende yumurtalarımı alıp çift yada daha fazla olan yerde yaptırmak istiyorum

arkadaşlar transfer sonrası namaz kıldınız mı normal olarak? abdest falan almak konusunda da düşünüyorum.eğilip dogrulmak gerekiyor nasıl olcak?

bilmiyorum ben gusül filan almamıstım esim yardım etti abdest almama oturdugum yerden kıldım

hangi hastanelerde mesela çift embriyo transferi ben ilk transferimi yaptırdım tek tutmadı ikinciyide tek diyolar bende yumurtalarımı alıp çift yada daha fazla olan yerde yaptırmak istiyorum

ben 35 yaşımdayım ve 2 negatif tüp denemem vardı 3.de de iki emriyo oluştu ikisinide transfer ettiler yaş ve başarısız teviye göre 2 3 tarnsferi yapılıyor 2 tanede transfer edilse de olmayınca olmuyor son tedavimde negatif sonuçlandı.ben ankara gürgan klinikte gördüm tedavimi

bende 27 yasındayım 30 arallıkta transferim oldu ama tutmadı daha bes tane donmusumuz var onlarla sansımızı deneyecegiz ama 2 embriyo koyan yer arıyorum

bende 27 yasındayım 30 arallıkta transferim oldu ama tutmadı daha bes tane donmusumuz var onlarla sansımızı deneyecegiz ama 2 embriyo koyan yer arıyorum

bence özel merkezler kabul ederler gibi geliyor bi başarız oldu dersiniz ama bence sayıyada çok takılma olacak olduktan sonra herşekilde oluyor herşey bahane kalitesi daha düşük 1 embriyo transfer edilen arkadaşların tuttu benim 5.gün emriyosuydu ve kaliteleri iyi deniyordu benim tutmadı.daha önceki iki tedavimde 12 yıl önce böyle bi yasa yoktu bana 3 er tane konmuştu onlarda tutmadı.istersen tedavi olduğun merkezle baştan bir konuş onlar kabul etmezse bi kaç merkezle konuş..allah yardımcın olsun

abdest işi nasıl olacak?transferden sonra gusül gerekmezmi?transferden sonra bi kaç gün duş almayın diyolar....

ben ertesi günü ılık suyla gusül aldım..
duş şeklinde banyo yapabilirsiniz dediler bana ama ılık su olacak sıcak olmaz:20:

banada 3 4 gün kesinlikle duş alma sonraki günlerde ılık alabilirsin demişlerdi bende korktum almadım bi kaç gün duş

evet bazı yerlerde okudum bende ama sıcak olmadıktan sonra sakıncası olmadığını düşünüyorum ben..
12 gün almayan bile vardı okuduklarımda..
nasibimizde varsa o birşekilde olur..Allahım fazla bekletmesin...

selam tüp bebek merkezleri hepsi artık tek embriyomu trasfer ediyo çift yada daha fazla embriyo transfer yaptıranlar varmı nerede yaptırdınız kıbrıs tüp bebek merkezleri hakkaında bilgisi olan varmı

maalesef yasa gereği tek embriyo koyuyorlar. hatta buna uymayan bazı tüp bebek merkezleri hakkında işlem yapılıyormuş

LkZlar ben hollandadayim banada tutmaz diye cok kalitesizdi iki embiryo koydular ama ikiside tutu
Iki koydurmayin
Ikizlerin hamileligide cok zor maddi ve manevi bakimida
Ama biliyom simdi nedesem bos size

Back
X