- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tedavi gördüğüm merkezde açık açık eğer bu işlemi raporlu yaptırırsanız tek embriyo raporsuz yaptırırsanız ve ücreti nakit öderseniz çift embriyo koyulacak dedi.
eşim bu durumdan çok kıllandı ama ben yinede çift embriyo olsun istiyorum.
merhaba benim bir kızım var inşallah yaza dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek...........ama ben tek embriyo istemiyorum bu yasa özel hastanelerde geçerlimi?yoksa hastanın seçiminemi bırakıyorlar
bu benim o hastanedeki 4.denemem inşallah 1 tane transfer etmezlerözel hastanelerdede gecerli ilk iki transferin tek embriyo üçüncü transfer cift embriyo oluyo
benim tedavi gördüğüm merkezde açık açık eğer bu işlemi raporlu yaptırırsanız tek embriyo raporsuz yaptırırsanız ve ücreti nakit öderseniz çift embriyo koyulacak dedi.
eşim bu durumdan çok kıllandı ama ben yinede çift embriyo olsun istiyorum.
arkadaslar ben ilk kez tüp bebek yaptırıcam transfer nasıl yapılıyor detaylarını merak edıyorum..bana yardımcı olurmusunuzzz...
Esim azospermi yani sperm ok mikrotese amlyti olacak eğer sperm çıkarsa çift embriyo koyacak doktor çünkü durumumuz cok zor istisnalar haricinde tek embriyo koyuyorlar çünkü iki embriyoda düşük riski daha artıyor..benim hiç bı sorunum olmadigi icin çift embriyo koyacaklar tabi sperm çıkarsa eğer bendede ufakta olsa bı sorun olsaydı tek embriyo koyacaklardi
Sonuçta sağlıklı dogmaları önemli olan tek olsun bsy olmas iki embriyo kayupta düşmesinden iyidir tek embriyo
ayyyy cnm ıns en kısa zamanda anne olursunnnnnnn
İns cnm ins:) hepimiz anne olalım bı kadının bu dünyada istiycegi en güzel duygu:)
canım allah yardıncınız olsun tekrar bızımde sperm hareketlerı dusuk asılama yaptıracaktık doktorum hıc ugrasmayın dırek tup bebek yapalım dedı basladık bakalım tedavıye
Delileeerrrrrr gibiiiiiiiiii seviyoruuuummmmmm baaakkkkkkkkk sana sooozzz omuuurrr boyu sureceeeekkkkkkkkk ne masaaal neee duuuusssss neede yalan yoookkkkk bizim biziiiimmmmm geleceeeekkkkkkkk
Bebegiiiimmmmmm annneeemmmmm hadi sende gellllll artik hayirlisiylaaaaa babanin gulusu olsun dudaklarindaaaaa onun Gibi yemyesıl annennnn Gibi kocamannnn bak hayataaaa. Seni cok sevicezzzzzz gel annemmmmmm gelllllllllllllllllllllll
Anne olmaya az kaldı ozman sperm ve yumurta varsa 1 tane olsalar yeter cnm bizde amlytta 1 tane sperm çıksa sevincem:)
Eninde sonunda tutacak benim gittiğim merkezde 11. Tup bebek denemesini yaptırıp tutanı duydum ..canım benım uzulme hıc vardır hakkında hayırlısı rabbım ol der oluverır
bızede rabbım tattırır ınsallah annelık duygusunu
ben bı tup bebek denedım tutmadı
Eninde sonunda tutacak benim gittiğim merkezde 11. Tup bebek denemesini yaptırıp tutanı duydum ..
11 deneme dile kolay ama bak Rabbim ondan umudunu kesmediler icin geçse olsa annelik duyusunu tattırmış hemde 3 uz olarak:)
Kimisinde ilkinde tutar kimisi de 2-3 de kısmet olsn yeterki:)
Bizde sperm çıksın ilk denemede tutmasada üzülmem en aZndN başka denemelere spermimizin olduğunu bilirim:)