- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
Cnm bende Aret beye gidiyorum. Oncesinde 3 aşılama yaptırmıştım olmadı. Banada asilamalari Alman hastanesinde resmen hicbirseye bakmadan yaptilar. Tup icin istanbul tup bebeğe başladım. Tüm hormon ve rahîm filmi tahlilleri yaptılar. Birde histeroskopi yaptı Aret bey..Ancak tup bebis kimyasal gebelikle sonuçlandı. inan dr benden daha cok üzüldü :) O yüzden 2.yi cok riske atmak istemiyor. Genetik testi esten ve senden alınan kanla genlerinizde Bebisin sağlıklı olmasını engelleyen bir kromozom bozukluğu varmı ona bakılıyor, Eger varsa tedavi sekli degisiyormus ciunku. Tummerkezker bu testi 3 dusukten once yapmiyormus. İllaki kotu bisey olmasi lazim sanki. Bende bayramdan sonra 2. İcin stratejiden kısmete. Bu arada temmuzdada genetik icin kanı vermem gerekiyor dibin gibi çıkması cok uzun sürüyormuş. İns. Hepimizin yuzu güler bu süreçte![]()
Jolly cigim insaaLah tedavin bbisli olur ben haftaya merkeze sık sık gidecegim sanirimkontrlum pesinden de transferim olacak insaallah.. Belkim gorusuruzhaber ver bana giderken sekerimm