• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cift embriyo transferi

Cnm bende Aret beye gidiyorum. Oncesinde 3 aşılama yaptırmıştım olmadı. Banada asilamalari Alman hastanesinde resmen hicbirseye bakmadan yaptilar. Tup icin istanbul tup bebeğe başladım. Tüm hormon ve rahîm filmi tahlilleri yaptılar. Birde histeroskopi yaptı Aret bey..Ancak tup bebis kimyasal gebelikle sonuçlandı. inan dr benden daha cok üzüldü :) O yüzden 2.yi cok riske atmak istemiyor. Genetik testi esten ve senden alınan kanla genlerinizde Bebisin sağlıklı olmasını engelleyen bir kromozom bozukluğu varmı ona bakılıyor, Eger varsa tedavi sekli degisiyormus ciunku. Tummerkezker bu testi 3 dusukten once yapmiyormus. İllaki kotu bisey olmasi lazim sanki. Bende bayramdan sonra 2. İcin stratejiden kısmete. Bu arada temmuzdada genetik icin kanı vermem gerekiyor dibin gibi çıkması cok uzun sürüyormuş. İns. Hepimizin yuzu güler bu süreçte :16:

Jolly cigim insaaLah tedavin bbisli olur ben haftaya merkeze sık sık gidecegim sanirimkontrlum pesinden de transferim olacak insaallah.. Belkim gorusuruzhaber ver bana giderken sekerimm

Arkadaslar merhaba. ben iki kez tup bebek yaptirdim. fakat tutmadi. 3. Tup bebek yaprirmayi dusunuyoruz. yasim 29 ama 3. Denemede cift embiriyo koyuluyormu yoksa baska sartlari varmi ? Bilen yaptiran varmi ?

Arkadaslar merhaba. ben iki kez tup bebek yaptirdim. fakat tutmadi. 3. Tup bebek yaprirmayi dusunuyoruz. yasim 29 ama 3. Denemede cift embiriyo koyuluyormu yoksa baska sartlari varmi ? Bilen yaptiran varmi ?

Bu sefer çift konulur yasa 3. Denemede yada 35 yaş üstünde çift embriyoya izin veriyor

dondurulmuş 6. gün embriyosundan 2 embriyo transferi sonucu 15. gün yani 6+9 günde yapılan beta hcg değeri sizce kaç olmalı.

dondurulmuş 6. gün embriyosundan 2 embriyo transferi sonucu 15. gün yani 6+9 günde yapılan beta hcg değeri sizce kaç olmalı.
blastokist transferi sonrası 9. gün 369 du ama benşm ikizdi.. ssana faydası olur mu bilmem sonucun :(

ya bunun kaydı kuydu mu var ki? doktora özellikle ısrar et, gerekirsse ağla yanında.. bana ilk denememde 2 tane 5. gün embryosu konuldu.. hiçç de ısrarcı olmadım fazla.. ama yapılabilir ve yapılabiliyor

Kızlar ben samsunluyum Medical park Hastanesinde 5.gun embriyo su ve benim isteğimle 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı dün ayın 25 i test günüm inşallah hayırlı sonuclanir çünkü gerçekten tüp bebek stresli ve heycanli bi islem martin 1 de basladim tedaviye herşey hızla tokezlemeden ilerledi bakalım :anneadayı:

çift embriyo transferi sonrası 16. gün beta degerim 248 çıktı pazartesi tekrar test yaptırcam sonuç nasıl kızlar sizce. pazartesi 2 katı mı olması lazım

Back
X